Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - III

QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 03, 20:07)
Bet kaip psichologė, nervukams nuraminti ir nuotaikai įpūsti. Būrėja iš jos menka.

Sutinku, iš jos iešini pasikrovęs teigiamos energijos užtaiso... Nors man kai ką pasakė ir išsipildė ax.gif
Be to jos šiuo metu nėra, ji išvykusi į užsienį...
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 01 03, 20:07)
Bet kaip psichologė, nervukams nuraminti ir nuotaikai įpūsti. Būrėja iš jos menka.

na man ji pasakė tą patį ką rima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2012 01 04, 07:17)
Sutinku, iš jos iešini pasikrovęs teigiamos energijos užtaiso... Nors man kai ką pasakė ir išsipildė  ax.gif
Be to jos šiuo metu nėra, ji išvykusi į užsienį...

Idomu kur, gal man ja lengviau butu pasigauti uzsienyje nei Lt biggrin.gif Nes kaip tik griztu i Lt ji uzsienyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2012 01 07, 01:32)
Idomu kur, gal man ja lengviau butu pasigauti uzsienyje nei Lt  biggrin.gif  Nes kaip tik griztu i Lt ji uzsienyje smile.gif

Na as ja kasdien matau biggrin.gif, nzn kas per butas kur ji buria, bet gyvena ji tikrai visai kitur ax.gif, ir tikrai ne uzsieny smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šilta_žiema: 07 sausio 2012 - 17:12
QUOTE(šilta_žiema @ 2012 01 07, 18:12)
Na as ja kasdien matau  biggrin.gif, nzn kas per butas kur ji buria, bet gyvena ji tikrai visai kitur  ax.gif, ir tikrai ne uzsieny  smile.gif

Nzn ir as kur ji siuo metu, bet kai puske buvo pas ja gruodzio pradzioje, tai sake, kad gruodzio 15 isskrenda pas vaikus, gal tik laikinai ji buvo isvykusi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2012 01 09, 11:11)
Nzn ir as kur ji siuo metu, bet kai puske buvo pas ja gruodzio pradzioje, tai sake, kad gruodzio 15 isskrenda pas vaikus, gal tik laikinai ji buvo isvykusi.  g.gif

g.gif g.gif , taciau sutinku su dauguma, kad pas ja atejus iseini pasikroves geros energijos, man kaip tik buvo sunkokas periodas, kai buvau pas ja nuejus, tai isejau kaip "apsivalius" biggrin.gif , nors tiesos tikrai ne ka tepasake ax.gif , o ir neissipilde niekas, kas jau anot jos turejo issipildyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šilta_žiema @ 2012 01 09, 11:27)
g.gif  g.gif , taciau sutinku su dauguma, kad pas ja atejus iseini pasikroves geros energijos, man kaip tik buvo sunkokas periodas, kai buvau pas ja nuejus, tai isejau kaip "apsivalius"  biggrin.gif , nors tiesos tikrai ne ka tepasake  ax.gif , o ir neissipilde niekas, kas jau anot jos turejo issipildyt  smile.gif

Svarbu teigiamu emociju uztaisas ilgam periodui mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos ma dabar labai sunkus periodas esu buvusi Rdviliski pas bureja kuri gyvena prie norfos ji bure paprastom zaidimo, kortom ir kazkokiom kitom Tikrai ne taro. Noreciau vel apsilankyti as hureja ir suzinoti ar viskas gerai baigsis nes ant kortos pastatyda labai daug yra. Pas kokias burejas jus lankotes ar esate buvusios pas Radviliskio bureja? Kiek tiesos pasako?
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti jei issiskyrus esi tai su kuria ranka reikia kortas kelt pas bureja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute25: 14 sausio 2012 - 02:15
O ar yra skirtumas su kuria ranka kelti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teysa @ 2012 01 14, 22:55)
O ar yra skirtumas su kuria ranka kelti?  smile.gif

Pas kai kurias burejas yra skirtumas bet ne pas visas smile.gif
Atsakyti
sveikos, prisijungsiu ir as prie jusu burelio smile.gif Aisku jei nebutu taip, kad zeme slysta is po koju ir nebegaliu atsitiesti, neiciau. SKambinu skambinu siandiena Rimai, uzsiregistruoti, bet nekelia. GAl telefonas nepasikeites is pirmo puslapio? g.gif Kai prisiskambinsiu ir neueisiu, parasysiu kiek teisybes. Siaip skeptike esu tokiem dalykma, bet toks momentas atejo kad teks patiketi visais velniais ar dievais unsure.gif
Atsakyti