Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - III

Aciu Rupestinga uz patarima, nebeisiu niekur. Kaip gyvenau be burimu laiminga iki siol, taip ir toliau gyvensiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teysa @ 2011 11 23, 18:27)
Aciu Rupestinga uz patarima, nebeisiu niekur. Kaip gyvenau be burimu laiminga iki siol, taip ir toliau gyvensiu.  smile.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano pussesere sestadieni buvo pas Tatjana smile.gif Isejo pakyleta ir laiminga... bigsmile.gif Sake, kad daug teisybes pasake is praeities, dabarties, o ateitis dziuginanti... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 28, 16:08)
Mano pussesere sestadieni buvo pas Tatjana  smile.gif  Isejo pakyleta ir laiminga... bigsmile.gif  Sake, kad daug teisybes pasake is praeities, dabarties, o ateitis dziuginanti... lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif nieko nera sauniau, kai suzinai dziugia ateiti, o kai daug teisybes pasako is dabarties ir praeities, tai ateitimi ir norisi labiau tiketi. o tikint, ta dziugi ateitis tikrai ateis. Sekmes tavo pusserserei wink.gif
Atsakyti
o gal kas bionergetiku ar ekstrasensu zino siauliuose? sorry ne i tema biski
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogiene: 29 lapkričio 2011 - 10:20
Gal kuri buvusi? http://118.lt/imones...423?actionId=27
Atsakyti
sveiki , vakar buvau Runoje , nu man labai labai patiko , atitiko esama situacija ir praeitis , tai del ateities reikia palaukti
Atsakyti
Vat kaip čia... Savireklama... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 29, 21:51)
Vat kaip čia... Savireklama...  cool.gif

Izvelgi klasta ? drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 29, 22:51)
Vat kaip čia... Savireklama...  cool.gif

Tu taip manai? blink.gif Siaip as po tokias oficialias istaigas nevaikstau, o jei pribresta reikalas pasicekavyt, tai einu pas kokia cia reklamuojamu bureju... blush2.gif
Atsakyti
Čia kvailu reikia būti - viena įmetė nuorodą, kita iškart nulėkė... Sutapimas... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 30, 09:21)
Čia kvailu reikia būti - viena įmetė nuorodą, kita iškart nulėkė... Sutapimas... cool.gif

Matai as nesigilinau, i datas ir laika neziurejau doh.gif Blandine lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti