Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - III

Yra, yra. Paskaitykite, jei šiaip netikite biggrin.gif
http://www.voruta.lt...prikelti-dvara/
Atsakyti
Kad neva gydo rankomis, nereiškia, kad buria cool.gif Dar kartą kartoju - gyvenantys šalia apie tai nieko nežino, pasimauna tik atvykėliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau pas Felicija, tai net nezinau manau kortose turetu matyt tai kad visgi ji mane pazysta, nors cia neaisku, o su burimais, tai pamate gal tik du dalykus tai kad mamos sveikata silpna ir kad turejau reikalu su policija( bet cia jau ir as ta galeciau pasakyt, kai tai taip populiaru) o jau kas sieja asmenini gyvenima tai visiskai pro sali. Ir seip nemanau kad tai geriausia bureja radviliskyje, nes atsiliepimai apie ja tai tikrai yra ne per geriausi.
Atsakyti
netikiu burejomis... banned2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka1971 @ 2011 09 10, 22:51)
netikiu burejomis... banned2.gif

Čia kiekvieno žmogeliuko asmeninis reikalas tikėti ar ne burėjomis... Yra burėjų, kurios tikrai pasako viską į temą, kaip ir yra grybaujančių ir bandančių išgauti kokios nors informacijos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gali parekomenduoti būrėja Vilniuje ar bent jau aplink? Būtų smagu sulaukti ir komentarų. Patikimiau aišku būtų iš senesnių dalyvių 4u.gif . Arba čia arba į až. Bučiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Reila @ 2011 10 06, 11:55)
Gal kas gali parekomenduoti būrėja Vilniuje ar bent jau aplink?

O temos pavadinimą skaitėt?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 06, 13:16)
O temos pavadinimą skaitėt?

hihihi.gif
Atsakyti
Tai negi niekas niekur neina, ar visoms viskas ir taip aišku? g.gif Gal kas kokių naujų burėjų sužinojot, bet pamiršot pasipasakot po apsilankymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai niekur nebuvau, man ir taip aišku irnesakyk.gif Kad Mallena pyrago, o Vėtra karbonadų man dar skoloj cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 17, 16:06)
Aš tai niekur nebuvau, man ir taip aišku  irnesakyk.gif Kad Mallena pyrago, o Vėtra karbonadų man dar skoloj  cool.gif

hihihi.gif
Atsakyti
gal kuri žinote ar Tatjana iš Dubijos gatvės priiminėja?
Atsakyti