Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 27, 12:05)
as pvz buna dedu aguonu, arba zele gabaliuku... bet su saldytom braskem nerizikuociau, nes jos labai dregnos, nu istiz torte.. o del konservuotu vaisiu galima. Galima is vis nieko nedeti, ka as ir dazniausiai darau, ir skonis super  thumbup.gif

bigsmile.gif kaip įdomu, aguonų gal ir aš norėčiau, tik kad pas mane jos jau maltos.. kaži tiks? g.gif
ir į kokį sluoksnį (apčioj, per vidury ar viršuj dėt?) tas pvz aguonas? ka dgeriau žiūrėtųs ar valgytųs? g.gif

ir tas aguonas tiesiog įmaišyt ir viskas į kremo dalį?

ačiū, rugiagele26, už patrimus mirksiukas.gif pirmas dublis,m tad nesinori kad susvilęs būtų..

dar klausimukas: "kokiu orkaitės rėžimu kept geriau? nes tas rėžimas visad mane išbalansuoja.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 05 27, 11:37)
Ar tas Cypsiuko tortas pakankamai saldus, per saldus? 4u.gif
Nes iš vaisių aš teturiu tik konservuotų persikų ir braškių, dar turiu trintų braškių šaldikly...  g.gif
Ar reiktų man tuos vaisius dėt, ar ne??

Labai lauksiu jūsų patarimo mirksiukas.gif

Cypciuko medutis normalus, pagaliau saldumą pasireguliuot galima plakant grietinėlę, galima saldinti daugiau ar mažiau, pagal skonį. O dėl priedų į pertepimą, aš visada dedu razinų. Dedu į visus sluoksnius, o kartais kai turiu dar įdedu ir graikinių riešutų pakepintų ir šiek tiek pasmulkintų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(banguze @ 2010 05 27, 13:04)
Cypciuko medutis normalus, pagaliau saldumą pasireguliuot galima plakant grietinėlę,

o kai pirmąkart darai, tai kaip žinot kiek maždaug to cukraus į greitinėlę dėt? g.gif stiklinę, pusę?

dar svarbus klausimukas.. darysiu iš visos masės, tai kiek man iškart paruoš lakštų??? jei ruošiuos daryt vieną dielį tortą? 4u.gif

Ačiū už atsakymus smile.gif
Atsakyti
1 dideliam indeliui grietineles dedam 105g cukraus ir citrinos rugsteles na cia tai pagal skoni,o laksteliu iseina bent 25cm skesrmens 10-12 vnt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 27 gegužės 2010 - 14:03
As dedu 4 didelius saukstus cukraus ant vieno indelio.
Atsakyti
Sveikos
Cypciukui 4u.gif 4u.gif ploja.gif
Pirmas blynas po n dienu skaitymosi forume ir dedant i galvyte

user posted image
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 05 27, 14:57)
o kai pirmąkart darai, tai kaip žinot kiek maždaug to cukraus į greitinėlę dėt? g.gif  stiklinę, pusę?
dar svarbus klausimukas.. darysiu iš visos masės, tai kiek man iškart paruoš lakštų??? jei ruošiuos daryt vieną dielį tortą? 4u.gif
Ačiū už atsakymus smile.gif

Aš "iš akies" įkratau pirmam indeliui, paskui, kai išsiplaka paragauju, o tada jau žinau į kitus kiek dėt - daugiau ar mažiau. Juk saldumas - skonio reikalas, vienam toks saldumas norma, kitam perdaug saldu, o trečiam visai be skonio..
Sunku pasakyt kiek tų lakštų.. Juk nuo formos dydžio priklauso. Aš, kai kepiau Cypciuko tortą, lakštus kepiau toje didžiojoje skardoje, kur būna prie orkaičių, tai va tokio dydžio 6 lakštus padariau..
Atsakyti
Labukas, kepiau cypciuko tortuka thumbup.gif

va taip suteptas atrodo thumbup.gif
user posted image

ryt papuosiu, o sestadieni ragausim smile.gif

Labai dekinga cypciukui 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai rytoj ir parodykit kaip sekesi puost
Labai jau liuks sitas Cipciuko receptas
Atsakyti
Butinai pasirodysiu smile.gif bet minciu neturiu... doh.gif
Atsakyti
O butinai keturiu indeliu 450ml grietineles? Ar pakaktu dvieju nes man kazkaip cia atrodo per daug..beje cia pagal cipciuko recepta
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2010 05 28, 10:59)
O butinai keturiu indeliu 450ml grietineles? Ar pakaktu dvieju nes man kazkaip cia atrodo per daug..beje cia pagal cipciuko recepta

o kiek issikepei lakstu? is kiek lakstu darysi torta? as dariau is 5, tai uztektu 3....pas mane ant virsutinio blyno daugokai kremo gavos....bet as 3,5 indelio sunaudojau....jei maziau tepsi,tai uzteks gal ir 2....
Atsakyti