Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

QUOTE(kirbe @ 2010 05 26, 13:31)
nieko tokio,kad šiek tiek  apvalus gavosi...man irgi taip kartais buna......supjaustai dabar lapeliais ir tuos  viršutinius sudesi y vidu torto...tepk formoj,tai viskas bus labai gerai......pačia viršunele gali pasilikti trupinukam jei reikia,o jei ne tai iš dvieju mažesniu viršuneliu gali y vidury torto sudeti ir padarysi viena sluoksny.....

Ačiū už atsakymą aciuks.gif Viršų sunaudosiu trupiniams, maža bėda čia, tik va pagalvojau gal kur pražioplinau kažką, norėjau pasitiksilnt, bei jei profesionalei kirbei taip būna, tai tada viskas OK biggrin.gif Ryt tepsiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles 4u.gif
jau kelis kartus kepiau Cipsiuko meduti, gavosi thumbup.gif ir padaryti lengva, dabar bandysiu Kirbes tortuka bigsmile.gif tikiuosi gausis, tik man perpjauti graziai biskvita 'misija neimanoma' doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 05 25, 15:18)

Klek foto per radikal nukopinsi antra nuoroda ir iklijuosi i posta mirksiukas.gif

Sveikutes, kepa is medaus naturalaus, viskas gerai gaunasi, tiesiog tai brangu, pries kokia 10m tai tik is tokio ir kepdavo- mano zinomos kepejeles 4u.gif ,nesakau uz visas blush2.gif
Mano keptas medutis
saldainiu dengio mase- laaaabai plona, nes norejau kad uztektu apdengti torta, pertepimas- grietinele+derestine varske ir vaisiai.
Skonis labai geras, visiem patiko. Papuosimas-galetu buti geriau, bet as tik mokinuosi- zingsnis po zingsnio blush2.gif , bet ranku nenuleidziu tongue.gif , pasitaisysiu
bandau ikelt nuotraukytes, kaip gausis nezinau
Papildyta:
nepavyko g.gif
http://s47.radikal.r...e88c57d5cfc.jpg
http://s002.radikal....7a5332b183d.jpg
Pagaliau pavyko ideti
Aciu Jone
Atsakyti
Labas vakaras
Apsiskaiciau savaite kita sitose temose ir kepuu...ir pasitojo man klausimas, meducio lakstus jei siandien sutepsiu..o puosiu tik rytoj po pietu jis man..em nesugrius?Beje puosiu na ta mase saldainine ar kokia..(nors neisivaizduoju dar kaip ja padarysiu) na bus barbe..princesei..tai mastau ar siandien jau ir puost..ar rytoj puost..tik siandien tept..lauksiu atsakymo uz kuri busiu labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Geriau puosk rytoj, nes tortas turi susiguleti, subresti 4u.gif
Atsakyti
matau ne as viena siandien debiutuoja su tortu kepimu smile.gif thumbup.gif
lakstai pavyko smile.gif thumbup.gif tik pirstus susisvilinau doh.gif
tepsiu tai penktadieni, tikiuos ne pervelu? valgysim sestadieni...kaip manot??
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 05 26, 21:58)

tepsiu tai penktadieni, tikiuos ne pervelu? valgysim sestadieni...kaip manot??

jei šeštadieny valgysit,tepk rytoj.....2 dienos pats tas susigerti torciukui,kad nebutu sausas......
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 05 26, 22:53)
jei šeštadieny valgysit,tepk rytoj.....2 dienos pats tas susigerti torciukui,kad nebutu sausas......

aciu labai smile.gif tai ryt nusimato darbymetis vel smile.gif
Atsakyti
4u.gif aciu uz atsakyma..taigi cia matyt reikejo filmuot kaip as kepiausi lakstelius...cipciuko meducio smile.gif) man kaip letam zmogui besisukanciam 6kv/m virtuvej...vnz ir juokiausi ir vos neverkiau, siaip as prie virtuves ir darbe prikisu rankas bet su kulinarija..nedraugauju ech geriau suvyniociau tona vyniotiniu blush2.gif mesiniu aisku...
Jie pavyko manau gerai tik gal per plonus iskociojau..nes mano barbes pagrindu ju suejo 12..pertepiau(aisku siltu papjaustyt nespejau o kepiau formas is matyt marso..tai tikiuosi apipjaustyt kai jis sudregs)
Dabar susigilinus visiskai i ta mase apdengimui..barbe "aprengiau" saldainiuku pasildzius..o su mase matyt reiks rimtai kamera isijungus dirbt mastau.gif
Didziulis aciu tom auksarankem kurios randa laiko viska aprasyti, padaro fotosesijas...nu didziulis ACIU.
Turbut as cia visai ne i tema bet kai darau meduti..gal nenusaus niekas smile.gif
Atsakyti
Airius,nera uz ka,bet jei antra nuoroda iklijavai,tai pati torto foto turi cia matytis,ne nuoroda,bet apziurejua saunus torciukas,skaniai atrodo
Atsakyti
Šiandien ir aš ruošiuosi kept lakštelius, ryt pertept, o šeštadienį jau valgyt....

Pamačius kitas foto, iškilo klausimas dėl kremo...... aš kažkaip ruošiaus tik su grietinėle pertept... o jūs čia matau ir varškę ir vaisius naudojat..... g.gif nežinau net ką daryt.. g.gif
Ar tas Cypsiuko tortas pakankamai saldus, per saldus? 4u.gif
Nes iš vaisių aš teturiu tik konservuotų persikų ir braškių, dar turiu trintų braškių šaldikly... g.gif
Ar reiktų man tuos vaisius dėt, ar ne??

Labai lauksiu jūsų patarimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 05 27, 11:37)
Šiandien ir aš ruošiuosi kept lakštelius, ryt pertept, o šeštadienį jau valgyt....
Pamačius kitas foto, iškilo klausimas dėl kremo...... aš kažkaip ruošiaus tik su grietinėle pertept... o jūs čia matau ir varškę ir vaisius naudojat..... g.gif  nežinau net ką daryt.. g.gif
Ar tas Cypsiuko tortas pakankamai saldus, per saldus? 4u.gif
Nes iš vaisių aš teturiu tik konservuotų persikų ir braškių, dar turiu trintų braškių šaldikly...  g.gif
Ar reiktų man tuos vaisius dėt, ar ne??

Labai lauksiu jūsų patarimo mirksiukas.gif

Cipciuko medutis skoniu pats tas, nei per saldus, nei joks kitoks smile.gif o del vaisiu, varskes, grietines, kas kaip nori, taip daro... as pvz buna dedu aguonu, arba zele gabaliuku... bet su saldytom braskem nerizikuociau, nes jos labai dregnos, nu istiz torte.. o del konservuotu vaisiu galima. Galima is vis nieko nedeti, ka as ir dazniausiai darau, ir skonis super thumbup.gif
Atsakyti