Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

Sveikutes, kepa is medaus naturalaus, viskas gerai gaunasi, tiesiog tai brangu, pries kokia 10m tai tik is tokio ir kepdavo- mano zinomos kepejeles 4u.gif ,nesakau uz visas blush2.gif
Mano keptas medutis
saldainiu dengio mase- laaaabai plona, nes norejau kad uztektu apdengti torta, pertepimas- grietinele+derestine varske ir vaisiai.
Skonis labai geras, visiem patiko. Papuosimas-galetu buti geriau, bet as tik mokinuosi- zingsnis po zingsnio blush2.gif , bet ranku nenuleidziu tongue.gif , pasitaisysiu
bandau ikelt nuotraukytes, kaip gausis nezinau
Papildyta:
nepavyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2010 05 24, 20:01)
Siandien kepiau kirbes meducio biskvitus,tai man jie pasvilo,nezinau kaip bus viduje,ryt bus matyt.Kepiau 24 cm formoje,tai kepe ilgokai,virs valandos,nes vis buvo viduriukas skystas  g.gif  ,kepiau 170C.Kaip jums iskepa,ar buna labai tamsios rudos spalvos,ar cia taip ir turi buti,ar teks ismesti  g.gif

Nu va,susipjausciau,vidus nesudege ,viskas gerai karsta.gif ,tik krastus apipjausciau apdegusius,temperatura buvo neauksta,bet itariu forma permaza,todel per ilgai kepe,gavosi storokas.Pjaustesi labai liuks,i 6 dalis drasiai,dar galejau ir i daugiau supjaustyti thumbup.gif ,siandien sutepsiu,ryt valgysim,parasysiu atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2010 05 25, 10:41)
Nu va,susipjausciau,vidus nesudege ,viskas gerai  karsta.gif ,tik krastus apipjausciau apdegusius,temperatura buvo neauksta,bet itariu forma permaza,todel per ilgai kepe,gavosi storokas.Pjaustesi labai liuks,i 6 dalis drasiai,dar galejau ir i daugiau supjaustyti  thumbup.gif  ,siandien sutepsiu,ryt valgysim,parasysiu atsiliepimus  mirksiukas.gif


tai turbut ,kad per maža forma...aukštas gavosi todel turejo ilgai kepti......iš šios normukes,kur mano receptura duota geriausia kepti 26 cm skersmens formoje.....
Atsakyti
Išsikepiau biskvitą, bet jis man gavosi kaip bandelė kokia unsure.gif Forma jo, viršus išsipūtęs apvaliai, iš tokio biskvito boružėlę nebent daryt biggrin.gif O jei rimtai, ar kitoms irgi tap buvo, vidurys biskvito labai iškilęs lyginant su šonais, o gal čia mano klaida kažkokia?
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2010 05 24, 19:01)
Siandien kepiau kirbes meducio biskvitus,tai man jie pasvilo,nezinau kaip bus viduje,ryt bus matyt.Kepiau 24 cm formoje,tai kepe ilgokai,virs valandos,nes vis buvo viduriukas skystas  g.gif  ,kepiau 170C.Kaip jums iskepa,ar buna labai tamsios rudos spalvos,ar cia taip ir turi buti,ar teks ismesti  g.gif

Man ir taip buna,nors kepu 24-25cm formoj,tai as i pabaiga kepimo daugmaz,uzdengiu virsu kepimo popieriumi

QUOTE(banguze @ 2010 05 25, 14:13)
Išsikepiau biskvitą, bet jis man gavosi kaip bandelė kokia  unsure.gif Forma jo, viršus išsipūtęs apvaliai, iš tokio biskvito boružėlę nebent daryt  biggrin.gif O jei rimtai, ar kitoms irgi tap buvo, vidurys biskvito labai iškilęs lyginant su šonais, o gal čia mano klaida kažkokia?

Buna pilveliu buna lotuliukas.gif Siaip tai as turiu iproti trinktelt tesla biskvito,kai supilu i forma,arba jei iskepa su pilveliu paslegiu biskvita lengvai
Papildyta:
QUOTE(airius @ 2010 05 25, 08:47)
Sveikutes, kepa is medaus naturalaus, viskas gerai gaunasi, tiesiog tai brangu, pries kokia 10m tai tik is tokio ir kepdavo- mano zinomos kepejeles 4u.gif ,nesakau uz visas blush2.gif
Mano keptas medutis
saldainiu dengio mase- laaaabai plona, nes norejau kad uztektu apdengti torta, pertepimas- grietinele+derestine varske ir vaisiai.
Skonis labai geras, visiem patiko. Papuosimas-galetu buti geriau, bet as tik mokinuosi- zingsnis po zingsnio blush2.gif , bet ranku nenuleidziu tongue.gif , pasitaisysiu
bandau ikelt nuotraukytes, kaip gausis nezinau
Papildyta:
nepavyko g.gif

Klek foto per radikal nukopinsi antra nuoroda ir iklijuosi i posta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 05 25, 07:58)
Elentari,brangioji,as peiliu vienodai is krastu biski ipjaunu biskvita,paskui imu siula,juo aplin biskvita ir kryziuoju traukdama,tada gaunasi lygiai perpjautas biskvitas,man taip lengviau 4u.gif
Oi, ačiū, mėginsiu ir aš taip kitą kartą, gal geriau seksis 4u.gif O kokį siūlą naudoji? Reikia kažkokio itin tvirto, bet plono, ar ne? blush2.gif
QUOTE(banguze @ 2010 05 25, 14:13)
Išsikepiau biskvitą, bet jis man gavosi kaip bandelė kokia  unsure.gif Forma jo, viršus išsipūtęs apvaliai, iš tokio biskvito boružėlę nebent daryt  biggrin.gif O jei rimtai, ar kitoms irgi tap buvo, vidurys biskvito labai iškilęs lyginant su šonais, o gal čia mano klaida kažkokia?

Nors dar tik vieną kartą kepiau, jokių kuprų nebuvo, net pačiai keista lotuliukas.gif
Gal esmė būtent tame, kad per mažoje formoje kepat?
Atsakyti
Silkinio siulo reiktu bet as jo neturiu,tai naudoju paprasta smile.gif
Atsakyti
Stai mano, beveik pries dvi savaites keptas medutis pagal cipciuka. pirmam sluoksny plakta grietinele su desertine blombyro skonio varske, bet to skonio nelabai jautesi smile.gif
beveik 1,5 kg is 1/3 teslos, 2 indeliai grietineles ir 200g varskes.

user posted image

Ir kaip visada pagailiu pertepimo doh.gif

user posted image
Atsakyti
Jei cia jau gerai sumirkes tortas tai pertepimo pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Noriu išbandyt Cypsiuko Medutį.. tik dabar nesuprantu, kokio storio tuos lakštus reiktų iškočioti? g.gif


ir ar patogu po to perkelt į skardą?




Ačiū už atsakymus
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 05 26, 11:31)
Noriu išbandyt Cypsiuko Medutį.. tik dabar nesuprantu, kokio storio tuos lakštus reiktų iškočioti? g.gif
ir ar patogu po to perkelt į skardą?
Ačiū už atsakymus

Kociok tiesiai ant kepimo popieriaus,kocioju labai plonai,kokiu 2-3mm
Atsakyti
QUOTE(banguze @ 2010 05 25, 15:13)
Išsikepiau biskvitą, bet jis man gavosi kaip bandelė kokia  unsure.gif Forma jo, viršus išsipūtęs apvaliai, iš tokio biskvito boružėlę nebent daryt  biggrin.gif O jei rimtai, ar kitoms irgi tap buvo, vidurys biskvito labai iškilęs lyginant su šonais, o gal čia mano klaida kažkokia?


nieko tokio,kad šiek tiek apvalus gavosi...man irgi taip kartais buna......supjaustai dabar lapeliais ir tuos viršutinius sudesi y vidu torto...tepk formoj,tai viskas bus labai gerai......pačia viršunele gali pasilikti trupinukam jei reikia,o jei ne tai iš dvieju mažesniu viršuneliu gali y vidury torto sudeti ir padarysi viena sluoksny.....
Atsakyti