QUOTE(Neryte @ 2010 05 24, 19:01)
Siandien kepiau kirbes meducio biskvitus,tai man jie pasvilo,nezinau kaip bus viduje,ryt bus matyt.Kepiau 24 cm formoje,tai kepe ilgokai,virs valandos,nes vis buvo viduriukas skystas

,kepiau 170C.Kaip jums iskepa,ar buna labai tamsios rudos spalvos,ar cia taip ir turi buti,ar teks ismesti
Man ir taip buna,nors kepu 24-25cm formoj,tai as i pabaiga kepimo daugmaz,uzdengiu virsu kepimo popieriumi
QUOTE(banguze @ 2010 05 25, 14:13)
Išsikepiau biskvitą, bet jis man gavosi kaip bandelė kokia

Forma jo, viršus išsipūtęs apvaliai, iš tokio biskvito boružėlę nebent daryt

O jei rimtai, ar kitoms irgi tap buvo, vidurys biskvito labai iškilęs lyginant su šonais, o gal čia mano klaida kažkokia?
Buna pilveliu buna

Siaip tai as turiu iproti trinktelt tesla biskvito,kai supilu i forma,arba jei iskepa su pilveliu paslegiu biskvita lengvai
Papildyta:
QUOTE(airius @ 2010 05 25, 08:47)
Sveikutes, kepa is medaus naturalaus, viskas gerai gaunasi, tiesiog tai brangu, pries kokia 10m tai tik is tokio ir kepdavo- mano zinomos kepejeles

,nesakau uz visas
Mano keptas medutis
saldainiu dengio mase- laaaabai plona, nes norejau kad uztektu apdengti torta, pertepimas- grietinele+derestine varske ir vaisiai.
Skonis labai geras, visiem patiko. Papuosimas-galetu buti geriau, bet as tik mokinuosi- zingsnis po zingsnio

, bet ranku nenuleidziu

, pasitaisysiu
bandau ikelt nuotraukytes, kaip gausis nezinau
Papildyta:
nepavyko
Klek foto per radikal nukopinsi antra nuoroda ir iklijuosi i posta
Paraso nera.Apribojimai.