Sveikutes, kepa is medaus naturalaus, viskas gerai gaunasi, tiesiog tai brangu, pries kokia 10m tai tik is tokio ir kepdavo- mano zinomos kepejeles ,nesakau uz visas
Mano keptas medutis
saldainiu dengio mase- laaaabai plona, nes norejau kad uztektu apdengti torta, pertepimas- grietinele+derestine varske ir vaisiai.
Skonis labai geras, visiem patiko. Papuosimas-galetu buti geriau, bet as tik mokinuosi- zingsnis po zingsnio , bet ranku nenuleidziu , pasitaisysiu
bandau ikelt nuotraukytes, kaip gausis nezinau
Papildyta:
nepavyko
QUOTE(Neryte @ 2010 05 24, 20:01)
Siandien kepiau kirbes meducio biskvitus,tai man jie pasvilo,nezinau kaip bus viduje,ryt bus matyt.Kepiau 24 cm formoje,tai kepe ilgokai,virs valandos,nes vis buvo viduriukas skystas ,kepiau 170C.Kaip jums iskepa,ar buna labai tamsios rudos spalvos,ar cia taip ir turi buti,ar teks ismesti
Nu va,susipjausciau,vidus nesudege ,viskas gerai ,tik krastus apipjausciau apdegusius,temperatura buvo neauksta,bet itariu forma permaza,todel per ilgai kepe,gavosi storokas.Pjaustesi labai liuks,i 6 dalis drasiai,dar galejau ir i daugiau supjaustyti ,siandien sutepsiu,ryt valgysim,parasysiu atsiliepimus
QUOTE(Neryte @ 2010 05 25, 10:41)
Nu va,susipjausciau,vidus nesudege ,viskas gerai ,tik krastus apipjausciau apdegusius,temperatura buvo neauksta,bet itariu forma permaza,todel per ilgai kepe,gavosi storokas.Pjaustesi labai liuks,i 6 dalis drasiai,dar galejau ir i daugiau supjaustyti ,siandien sutepsiu,ryt valgysim,parasysiu atsiliepimus
tai turbut ,kad per maža forma...aukštas gavosi todel turejo ilgai kepti......iš šios normukes,kur mano receptura duota geriausia kepti 26 cm skersmens formoje.....
Išsikepiau biskvitą, bet jis man gavosi kaip bandelė kokia Forma jo, viršus išsipūtęs apvaliai, iš tokio biskvito boružėlę nebent daryt O jei rimtai, ar kitoms irgi tap buvo, vidurys biskvito labai iškilęs lyginant su šonais, o gal čia mano klaida kažkokia?
QUOTE(Neryte @ 2010 05 24, 19:01)
Siandien kepiau kirbes meducio biskvitus,tai man jie pasvilo,nezinau kaip bus viduje,ryt bus matyt.Kepiau 24 cm formoje,tai kepe ilgokai,virs valandos,nes vis buvo viduriukas skystas ,kepiau 170C.Kaip jums iskepa,ar buna labai tamsios rudos spalvos,ar cia taip ir turi buti,ar teks ismesti
Man ir taip buna,nors kepu 24-25cm formoj,tai as i pabaiga kepimo daugmaz,uzdengiu virsu kepimo popieriumi
QUOTE(banguze @ 2010 05 25, 14:13)
Išsikepiau biskvitą, bet jis man gavosi kaip bandelė kokia Forma jo, viršus išsipūtęs apvaliai, iš tokio biskvito boružėlę nebent daryt O jei rimtai, ar kitoms irgi tap buvo, vidurys biskvito labai iškilęs lyginant su šonais, o gal čia mano klaida kažkokia?
Buna pilveliu buna Siaip tai as turiu iproti trinktelt tesla biskvito,kai supilu i forma,arba jei iskepa su pilveliu paslegiu biskvita lengvai
Papildyta:
QUOTE(airius @ 2010 05 25, 08:47)
Sveikutes, kepa is medaus naturalaus, viskas gerai gaunasi, tiesiog tai brangu, pries kokia 10m tai tik is tokio ir kepdavo- mano zinomos kepejeles ,nesakau uz visas
Mano keptas medutis
saldainiu dengio mase- laaaabai plona, nes norejau kad uztektu apdengti torta, pertepimas- grietinele+derestine varske ir vaisiai.
Skonis labai geras, visiem patiko. Papuosimas-galetu buti geriau, bet as tik mokinuosi- zingsnis po zingsnio , bet ranku nenuleidziu , pasitaisysiu
bandau ikelt nuotraukytes, kaip gausis nezinau
Papildyta:
nepavyko
Mano keptas medutis
saldainiu dengio mase- laaaabai plona, nes norejau kad uztektu apdengti torta, pertepimas- grietinele+derestine varske ir vaisiai.
Skonis labai geras, visiem patiko. Papuosimas-galetu buti geriau, bet as tik mokinuosi- zingsnis po zingsnio , bet ranku nenuleidziu , pasitaisysiu
bandau ikelt nuotraukytes, kaip gausis nezinau
Papildyta:
nepavyko
Klek foto per radikal nukopinsi antra nuoroda ir iklijuosi i posta
QUOTE(*Jonė* @ 2010 05 25, 07:58)
Elentari,brangioji,as peiliu vienodai is krastu biski ipjaunu biskvita,paskui imu siula,juo aplin biskvita ir kryziuoju traukdama,tada gaunasi lygiai perpjautas biskvitas,man taip lengviau
Oi, ačiū, mėginsiu ir aš taip kitą kartą, gal geriau seksis O kokį siūlą naudoji? Reikia kažkokio itin tvirto, bet plono, ar ne? QUOTE(banguze @ 2010 05 25, 14:13)
Išsikepiau biskvitą, bet jis man gavosi kaip bandelė kokia Forma jo, viršus išsipūtęs apvaliai, iš tokio biskvito boružėlę nebent daryt O jei rimtai, ar kitoms irgi tap buvo, vidurys biskvito labai iškilęs lyginant su šonais, o gal čia mano klaida kažkokia?
Nors dar tik vieną kartą kepiau, jokių kuprų nebuvo, net pačiai keista
Gal esmė būtent tame, kad per mažoje formoje kepat?
Silkinio siulo reiktu bet as jo neturiu,tai naudoju paprasta
Jei cia jau gerai sumirkes tortas tai pertepimo pats tas
Noriu išbandyt Cypsiuko Medutį.. tik dabar nesuprantu, kokio storio tuos lakštus reiktų iškočioti?
ir ar patogu po to perkelt į skardą?
Ačiū už atsakymus
ir ar patogu po to perkelt į skardą?
Ačiū už atsakymus
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 05 26, 11:31)
Noriu išbandyt Cypsiuko Medutį.. tik dabar nesuprantu, kokio storio tuos lakštus reiktų iškočioti?
ir ar patogu po to perkelt į skardą?
Ačiū už atsakymus
ir ar patogu po to perkelt į skardą?
Ačiū už atsakymus
Kociok tiesiai ant kepimo popieriaus,kocioju labai plonai,kokiu 2-3mm
QUOTE(banguze @ 2010 05 25, 15:13)
Išsikepiau biskvitą, bet jis man gavosi kaip bandelė kokia Forma jo, viršus išsipūtęs apvaliai, iš tokio biskvito boružėlę nebent daryt O jei rimtai, ar kitoms irgi tap buvo, vidurys biskvito labai iškilęs lyginant su šonais, o gal čia mano klaida kažkokia?
nieko tokio,kad šiek tiek apvalus gavosi...man irgi taip kartais buna......supjaustai dabar lapeliais ir tuos viršutinius sudesi y vidu torto...tepk formoj,tai viskas bus labai gerai......pačia viršunele gali pasilikti trupinukam jei reikia,o jei ne tai iš dvieju mažesniu viršuneliu gali y vidury torto sudeti ir padarysi viena sluoksny.....