Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

nagi ,negi nieks nebandet is naminio medaus g.gif
Atsakyti
As i Cipciuko meduti dejau naturalu, tai viskas gerai buvo 4u.gif Labai skanus
Atsakyti
tai reiks ir man bandyt vietoj dirbtinio ,naturalu medu i tesla pamaisyt ,ziesiu kas gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimrim @ 2010 05 18, 12:01)
Noriu paklaust KIRBE, ar butina medu det dirbtini  gal tinka ir naminis ax.gif


naminis,tai ta prasme naturalus.......?žinoma ,kad tinka......
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 05 18, 21:22)
naminis,tai ta prasme naturalus.......?žinoma ,kad tinka......

taip naturalus smile.gif ,aciu
Atsakyti
Sveikutes, sakykit jei medaus torta pertepsiu grietinele+ desertine varske= ar nereikia deti zele, netis, islaikys grietinele savo standuma g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimrim @ 2010 05 18, 17:42)
nagi ,negi nieks nebandet is naminio medaus  g.gif

as visada tik toki ir dedu ax.gif
Atsakyti
paskutinius kelis menesius as kepu tik Kirbes meduti ,nes nezmoniskai lengva padaryti.Aisku ,trupiteli skonis kitoks ,bet tai atsiperka ,nes nera tiek darbo su lakstais ,kaip prie tikrojo meducio (mums visoms iprasto )
Atsakyti
Siandien kepiau kirbes meducio biskvitus,tai man jie pasvilo,nezinau kaip bus viduje,ryt bus matyt.Kepiau 24 cm formoje,tai kepe ilgokai,virs valandos,nes vis buvo viduriukas skystas g.gif ,kepiau 170C.Kaip jums iskepa,ar buna labai tamsios rudos spalvos,ar cia taip ir turi buti,ar teks ismesti g.gif
Atsakyti
Sakykit, o galima Kirbės medučio biskvitą išsikepti prieš kelias dienas, nesudžius labai? Na pvz. ryt išsikepu, sutepu ketvirtadienį, o penktadienį valgom? g.gif Arba net sutepu penktadienį ryte, o valgom vakare.. Spės sumirkt biskvitas?
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 05 17, 14:44)
Kaip tau ir pavyksta taip plonai perpjauti? Man tai niekaip  doh.gif
Aš kai kepiau iš visos normos, grietinės į kremą sudėjau apie 2,5 indelio Dvaro 30 proc. Ten jie kažkiek mažesni, ne 420 g. Ir dariau pakankamai rūgštų, kad nebūtų labai saldu, nes saldus biskvitas. Tai buvo tikrai super  wub.gif Noriu dar  thumbup.gif

Elentari,brangioji,as peiliu vienodai is krastu biski ipjaunu biskvita,paskui imu siula,juo aplin biskvita ir kryziuoju traukdama,tada gaunasi lygiai perpjautas biskvitas,man taip lengviau 4u.gif

QUOTE(rimrim @ 2010 05 18, 16:42)
nagi ,negi nieks nebandet is naminio medaus  g.gif

Na va man kaip tik toks klausimas buvi atsistojes ar i Kirbes meduti tinka naturalus medus smile.gif turiu naminio
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2010 05 24, 20:01)
Siandien kepiau kirbes meducio biskvitus,tai man jie pasvilo,nezinau kaip bus viduje,ryt bus matyt.Kepiau 24 cm formoje,tai kepe ilgokai,virs valandos,nes vis buvo viduriukas skystas  g.gif  ,kepiau 170C.Kaip jums iskepa,ar buna labai tamsios rudos spalvos,ar cia taip ir turi buti,ar teks ismesti  g.gif

na jis tamsus tikrai buna,bet tarp tam,dsaus ir apdegusio irgi yra skirtumas...... smile.gif jeigu apdege,tai per aukštoj temp kepei......

QUOTE(banguze @ 2010 05 24, 21:57)
Sakykit, o galima Kirbės medučio biskvitą išsikepti prieš kelias dienas, nesudžius labai? Na pvz. ryt išsikepu, sutepu ketvirtadienį, o penktadienį valgom?  g.gif Arba net sutepu penktadienį ryte, o valgom vakare.. Spės sumirkt biskvitas?


biskvita galima kepti prieš kelias dienas drasiai....uždeng krepšiuku kokiu ar maistine plevele,kad nesudžiutu,bet sutepti irgi reikia bent jau iš vakaro,kad spetu susigerti grietine.....
Atsakyti