
nagi ,negi nieks nebandet is naminio medaus

As i Cipciuko meduti dejau naturalu, tai viskas gerai buvo
Labai skanus

tai reiks ir man bandyt vietoj dirbtinio ,naturalu medu i tesla pamaisyt ,ziesiu kas gausis

QUOTE(rimrim @ 2010 05 18, 12:01)
naminis,tai ta prasme naturalus.......?žinoma ,kad tinka......
QUOTE(kirbe @ 2010 05 18, 21:22)
naminis,tai ta prasme naturalus.......?žinoma ,kad tinka......
taip naturalus

Sveikutes, sakykit jei medaus torta pertepsiu grietinele+ desertine varske= ar nereikia deti zele, netis, islaikys grietinele savo standuma

QUOTE(rimrim @ 2010 05 18, 17:42)
as visada tik toki ir dedu

Siandien kepiau kirbes meducio biskvitus,tai man jie pasvilo,nezinau kaip bus viduje,ryt bus matyt.Kepiau 24 cm formoje,tai kepe ilgokai,virs valandos,nes vis buvo viduriukas skystas
,kepiau 170C.Kaip jums iskepa,ar buna labai tamsios rudos spalvos,ar cia taip ir turi buti,ar teks ismesti


Sakykit, o galima Kirbės medučio biskvitą išsikepti prieš kelias dienas, nesudžius labai? Na pvz. ryt išsikepu, sutepu ketvirtadienį, o penktadienį valgom?
Arba net sutepu penktadienį ryte, o valgom vakare.. Spės sumirkt biskvitas?

QUOTE(Elentari @ 2010 05 17, 14:44)
Kaip tau ir pavyksta taip plonai perpjauti? Man tai niekaip
Aš kai kepiau iš visos normos, grietinės į kremą sudėjau apie 2,5 indelio Dvaro 30 proc. Ten jie kažkiek mažesni, ne 420 g. Ir dariau pakankamai rūgštų, kad nebūtų labai saldu, nes saldus biskvitas. Tai buvo tikrai super
Noriu dar 

Aš kai kepiau iš visos normos, grietinės į kremą sudėjau apie 2,5 indelio Dvaro 30 proc. Ten jie kažkiek mažesni, ne 420 g. Ir dariau pakankamai rūgštų, kad nebūtų labai saldu, nes saldus biskvitas. Tai buvo tikrai super


Elentari,brangioji,as peiliu vienodai is krastu biski ipjaunu biskvita,paskui imu siula,juo aplin biskvita ir kryziuoju traukdama,tada gaunasi lygiai perpjautas biskvitas,man taip lengviau

QUOTE(rimrim @ 2010 05 18, 16:42)
Na va man kaip tik toks klausimas buvi atsistojes ar i Kirbes meduti tinka naturalus medus

QUOTE(Neryte @ 2010 05 24, 20:01)
Siandien kepiau kirbes meducio biskvitus,tai man jie pasvilo,nezinau kaip bus viduje,ryt bus matyt.Kepiau 24 cm formoje,tai kepe ilgokai,virs valandos,nes vis buvo viduriukas skystas
,kepiau 170C.Kaip jums iskepa,ar buna labai tamsios rudos spalvos,ar cia taip ir turi buti,ar teks ismesti 


na jis tamsus tikrai buna,bet tarp tam,dsaus ir apdegusio irgi yra skirtumas......

QUOTE(banguze @ 2010 05 24, 21:57)
Sakykit, o galima Kirbės medučio biskvitą išsikepti prieš kelias dienas, nesudžius labai? Na pvz. ryt išsikepu, sutepu ketvirtadienį, o penktadienį valgom?
Arba net sutepu penktadienį ryte, o valgom vakare.. Spės sumirkt biskvitas?

biskvita galima kepti prieš kelias dienas drasiai....uždeng krepšiuku kokiu ar maistine plevele,kad nesudžiutu,bet sutepti irgi reikia bent jau iš vakaro,kad spetu susigerti grietine.....