nagi ,negi nieks nebandet is naminio medaus
As i Cipciuko meduti dejau naturalu, tai viskas gerai buvo Labai skanus
tai reiks ir man bandyt vietoj dirbtinio ,naturalu medu i tesla pamaisyt ,ziesiu kas gausis
QUOTE(rimrim @ 2010 05 18, 12:01)
Noriu paklaust KIRBE, ar butina medu det dirbtini gal tinka ir naminis
naminis,tai ta prasme naturalus.......?žinoma ,kad tinka......
QUOTE(kirbe @ 2010 05 18, 21:22)
naminis,tai ta prasme naturalus.......?žinoma ,kad tinka......
taip naturalus ,aciu
Sveikutes, sakykit jei medaus torta pertepsiu grietinele+ desertine varske= ar nereikia deti zele, netis, islaikys grietinele savo standuma
QUOTE(rimrim @ 2010 05 18, 17:42)
nagi ,negi nieks nebandet is naminio medaus
as visada tik toki ir dedu
Siandien kepiau kirbes meducio biskvitus,tai man jie pasvilo,nezinau kaip bus viduje,ryt bus matyt.Kepiau 24 cm formoje,tai kepe ilgokai,virs valandos,nes vis buvo viduriukas skystas ,kepiau 170C.Kaip jums iskepa,ar buna labai tamsios rudos spalvos,ar cia taip ir turi buti,ar teks ismesti
Sakykit, o galima Kirbės medučio biskvitą išsikepti prieš kelias dienas, nesudžius labai? Na pvz. ryt išsikepu, sutepu ketvirtadienį, o penktadienį valgom? Arba net sutepu penktadienį ryte, o valgom vakare.. Spės sumirkt biskvitas?
QUOTE(Elentari @ 2010 05 17, 14:44)
Kaip tau ir pavyksta taip plonai perpjauti? Man tai niekaip
Aš kai kepiau iš visos normos, grietinės į kremą sudėjau apie 2,5 indelio Dvaro 30 proc. Ten jie kažkiek mažesni, ne 420 g. Ir dariau pakankamai rūgštų, kad nebūtų labai saldu, nes saldus biskvitas. Tai buvo tikrai super Noriu dar
Aš kai kepiau iš visos normos, grietinės į kremą sudėjau apie 2,5 indelio Dvaro 30 proc. Ten jie kažkiek mažesni, ne 420 g. Ir dariau pakankamai rūgštų, kad nebūtų labai saldu, nes saldus biskvitas. Tai buvo tikrai super Noriu dar
Elentari,brangioji,as peiliu vienodai is krastu biski ipjaunu biskvita,paskui imu siula,juo aplin biskvita ir kryziuoju traukdama,tada gaunasi lygiai perpjautas biskvitas,man taip lengviau
QUOTE(rimrim @ 2010 05 18, 16:42)
nagi ,negi nieks nebandet is naminio medaus
Na va man kaip tik toks klausimas buvi atsistojes ar i Kirbes meduti tinka naturalus medus turiu naminio
QUOTE(Neryte @ 2010 05 24, 20:01)
Siandien kepiau kirbes meducio biskvitus,tai man jie pasvilo,nezinau kaip bus viduje,ryt bus matyt.Kepiau 24 cm formoje,tai kepe ilgokai,virs valandos,nes vis buvo viduriukas skystas ,kepiau 170C.Kaip jums iskepa,ar buna labai tamsios rudos spalvos,ar cia taip ir turi buti,ar teks ismesti
na jis tamsus tikrai buna,bet tarp tam,dsaus ir apdegusio irgi yra skirtumas...... jeigu apdege,tai per aukštoj temp kepei......
QUOTE(banguze @ 2010 05 24, 21:57)
Sakykit, o galima Kirbės medučio biskvitą išsikepti prieš kelias dienas, nesudžius labai? Na pvz. ryt išsikepu, sutepu ketvirtadienį, o penktadienį valgom? Arba net sutepu penktadienį ryte, o valgom vakare.. Spės sumirkt biskvitas?
biskvita galima kepti prieš kelias dienas drasiai....uždeng krepšiuku kokiu ar maistine plevele,kad nesudžiutu,bet sutepti irgi reikia bent jau iš vakaro,kad spetu susigerti grietine.....