Stai ir mano pirmas blynas Cipsiuko "Medutis"
O jei kokia fotke didele salinu, idesiu veliau
O jei kokia fotke didele salinu, idesiu veliau
Sveikutes
susiruosiau kepti Kirbes medaus torta, tik iskilo klausimas, ar galima vietoj margarino naudoti namini sviesta?
susiruosiau kepti Kirbes medaus torta, tik iskilo klausimas, ar galima vietoj margarino naudoti namini sviesta?
QUOTE(Bamboooocha @ 2010 12 05, 14:31)
Sveikutes
galima
QUOTE(kirbe @ 2010 12 05, 16:47)
galima
Aciu
Jau iskepiau, dariau is puses normos pabandymui man iskepe per pusvalandi supjausciau i 4 blynus, sutepiau 3 is vieno padariau trupinius.Rytoj papuosiu ir jei neiskentesim vakare ragausim
prisijungiu ir as prie jusu, kirbes medutis jau orkaitej, ziuresim kas gausis. mb suka ratus aplinkui, pyks jei nesigaus nes net mikseri ta proga siandien nupirko
QUOTE(vyciokas @ 2010 12 08, 14:05)
prisijungiu ir as prie jusu, kirbes medutis jau orkaitej, ziuresim kas gausis. mb suka ratus aplinkui, pyks jei nesigaus nes net mikseri ta proga siandien nupirko
uoj netycia is vyro parasiau
Tortukas laaabai skanus visiems labai patiko, greitu metu kepsiu dar karta, gal tuomet ir foto spesiu padaryti
Cipsiuko "Medutis " Labai skanus , kepsiu dar ir dar
Sveikos! Išsikepiau ir aš Cipciuko "Medutį". Taip tikėjausi kažko stebuklingo, o gavosi sausainiai su grietinėle . Savo nepavykusio torto istoriją jau surašiau Cipciuko patarimų temoje. Gal kas nors galit padėt atsakyt į klausimą, ka padariau ne taip.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
QUOTE(spudga @ 2010 12 09, 09:52)
Sveikos! Išsikepiau ir aš Cipciuko "Medutį". Taip tikėjausi kažko stebuklingo, o gavosi sausainiai su grietinėle . Savo nepavykusio torto istoriją jau surašiau Cipciuko patarimų temoje. Gal kas nors galit padėt atsakyt į klausimą, ka padariau ne taip.
man atrodo kad cia gietinele jau bande virsti i sviesta.
ar lengviai kremas tepesi? kaip margarinas ant batono ?
Labos...kepu nebe pirmą tortą, bet visi būdavo biskvitiniai....ar gali nepavykti Cipsiuko Medaus torto lakštai?