Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

QUOTE(kristynka* @ 2010 11 17, 22:57)
nes gerai turbut isplake... man ir kartais skirtingai gaunasi kremo isplakus mase... priklauso pagal isplakima ir grietine

Pirma, tai pas mane paciu blynu buvo nedaug, tai ir sluoksniu maziau. Antra, naudojau 40 % grietine ir asiku pasistengiau ja gerai isplakti smile.gif Na, cia buvo pirmas kartas, kita karta jau zinosiu. Torciukas dar neparagautas. Paskui parasysiu atsiliepimus apie skoni ir pasistengsiu ideti prapjauto foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2010 11 18, 09:07)
Pirma, tai pas mane paciu blynu buvo nedaug, tai ir sluoksniu maziau. Antra, naudojau 40 % grietine ir asiku pasistengiau ja gerai isplakti  smile.gif Na, cia buvo pirmas kartas, kita karta jau zinosiu. Torciukas dar neparagautas. Paskui parasysiu atsiliepimus apie skoni ir pasistengsiu ideti prapjauto foto  smile.gif

O kokio skersmens tortas?
Pas mane irgi dažniausiai iš 4 sluoksnių ir būna, nes į 5 tik 2 kartus pavyko perpjaut.
Atsakyti
Merginos SOS, antra kart darau medaus torta ir si syki padariau nesamone.
Idejau ne 5 stiklines miltu pagal Cipsciuka, o sugalvojau deti po 200g, pagal miltu skale. Tesla akmenine. Tada issilydziau dar 1 kiausa ir sviesto. Bet adbar adr tesla kietoka ir kai kocioji traukiasi kaip gumine - ka daryti? MESTI LAUK? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 11 18, 13:29)
O kokio skersmens tortas?
Pas mane irgi dažniausiai iš 4 sluoksnių ir būna, nes į 5 tik 2 kartus pavyko perpjaut.

Formos skersmuo - 20 cm. Is tiesu viskas gavosi gerai, cia tik is sonu atrode, kad pertepta labai storai, viduje susigere ir viskas gavosi puikia. Labai skanu thumbup.gif Aciu visoms uz patarimus 4u.gif
Stai foto:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2010 11 20, 15:42)
Formos skersmuo - 20 cm. Is tiesu viskas gavosi gerai, cia tik is sonu atrode, kad pertepta labai storai, viduje susigere ir viskas gavosi puikia. Labai skanu   thumbup.gif  Aciu visoms uz patarimus  4u.gif

Nu taip ir sakiau, kad bus skersmuo mažas biggrin.gif
Nu net grįžau iš naujo perskaityt kelis puslapius, o tai žiūriu, kad susibalamutijau, pamačiusi lakštelius lotuliukas.gif Pasirodo, Rugiagelė sumakalavo mane, konstatavusi, kad čia Kirbės medutis lotuliukas.gif O čia gi tie pirktiniai lakšteliai, visai pamiršau doh.gif .
Labai stori lakšteliai, normaliai persigėrė? Kur juos pirkot? Ar skanūs? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elentari: 20 lapkričio 2010 - 15:10
As ir galvoju, kas cia do biskvitai blink.gif cia pirktiniai tokie blink.gif
Atsakyti
Jeigu ieškote naujų medučio skonių siūlau 1-2 sluosksnius pertepti bananais trintais,ar jų kremu, bet skonis tai pasaka - draugė darė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mam4_xl @ 2010 11 21, 12:26)
Jeigu ieškote naujų medučio skonių siūlau 1-2 sluosksnius pertepti bananais trintais,ar jų kremu, bet skonis tai pasaka - draugė darė smile.gif

skonis gal ir geras,bet medučiui reikia bent para dvi pastoveti,kad susigertu,o su bananais greitai rugsta,,,nerizikuočiau taip daryti.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 11 21, 13:23)
skonis gal ir geras,bet medučiui reikia bent para dvi pastoveti,kad susigertu,o su bananais greitai rugsta,,,nerizikuočiau taip daryti.....

Velgi pasigincysiu biggrin.gif nu as kaip visad bjauri paskutiniu metu... biggrin.gif dariau su bananais tortus ne viena karta... vieni buna su apvirtais bananais, ir sublenderiuotais, kaip tailandietiskam tortui, o kiti kaip mascarpones tortui su bananais tieisog supjaustyti ir citrinos sultyse pavolioti, kad nejuodutu. Nei vienu atveju, nei kitu, rugimo nebuvo. Juolab kad torta sutepu diena, dvi pries valgant... o paskui dar stovejo kol suvalgem visiskai, nu bent 2 dienas.. nieks nepasidare... rolleyes.gif vasara gal taip... prasciau, bet saltu metu laiku, jokiu bedu nematau..
Atsakyti
aš butent apie medaus torta kalbu....be jokiu uogu ar bananu jis ir savaite nesuges,o su bananais tikrai tiek laiko nestoves.....
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 11 20, 16:09)
Nu taip ir sakiau, kad bus skersmuo mažas  biggrin.gif
Nu net grįžau iš naujo perskaityt kelis puslapius, o tai žiūriu, kad susibalamutijau, pamačiusi lakštelius  lotuliukas.gif  Pasirodo, Rugiagelė sumakalavo mane, konstatavusi, kad čia Kirbės medutis   lotuliukas.gif O čia gi tie pirktiniai lakšteliai, visai pamiršau  doh.gif .
Labai stori lakšteliai, normaliai persigėrė? Kur juos pirkot? Ar skanūs? smile.gif

Lakstai ne is Lietuvos, man tiesiog juos atveze paragauti (is Baltarusijos). Isties jie neploni, bet cia forume uzklausiau ir man patare ju nepjauti. Po dvieju dienu jie puikiai sumirko ir gavosi labai minksti bei skanus thumbup.gif
Atsakyti
O su kokiu actu reikai nugesinti soda? As turiu tik 70 % acta? Ar jis tinka, gal reikia praskiesti? Aciu 4u.gif
Atsakyti