Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

QUOTE(JusRuMa @ 2010 11 15, 15:42)
Bet man kilo tokia mintis: biskvitą supjasčius neliks gi trupiniams, čia juk ne papločiai, kuriuos reikia apipjaustyti g.gif Tai ką daryt?

aš išsikepiau iš pusės normos medutį specialiai trupinukams ir laikau šaldyklyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 15, 19:37)
Kazka negerai padaret.. arba per mazai susistovejo, arba perstori laksteliai. Nes sis tortas slapias labai net gaunasi.
Papildyta:
Beje, pjaustyti reikia labai plonai, nes ir sis bus sausas, jei nepersigers kremu.


Tepiau grietinėle, o jos man pasirodė labai daug, tad pabijojau daugiau tepti, kad nebūtų riebu. Matomai čia visa bėda.
Beje, kaip pjaustot - jau visiškai atšalusį biskvitą? Kažkas forume minėjo, kad galima su siūlu. Kažin patogu?


QUOTE(jurguliux @ 2010 11 15, 19:52)
aš išsikepiau iš pusės normos medutį specialiai trupinukams ir laikau šaldyklyje 4u.gif


Puiki idėja!
Atsakyti
Vakar suteriau pirma savo meduti thumbup.gif Planuoju siandien vakare arba rytoj apibarstyti trupiniais ir papuosti lydytu sokoladu. Merginos, o kaip Jus sonus apibarstot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2010 11 17, 09:28)
Vakar suteriau pirma savo meduti  thumbup.gif Planuoju siandien vakare arba rytoj apibarstyti trupiniais ir papuosti lydytu sokoladu. Merginos, o kaip Jus sonus apibarstot?  g.gif


aš tai paimu tortaq y ranka ir su kita ranka švelniai lipdau trupinukus...torta reikia truputy pakreipti žemyn,kad nereikalingi trupinukai nubyretu ant stalo.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 11 17, 14:38)
aš tai paimu tortaq y ranka ir su kita ranka švelniai lipdau trupinukus...torta reikia truputy pakreipti žemyn,kad nereikalingi trupinukai nubyretu ant stalo.....

Aciu 4u.gif Bandysiu kaip nors.
Stai taip atrodo mano suteptas torciukas. Ar galima toki jau barstyti, ar reikia dar padaryti grietines kremo ir aptepti, kad vien tik baltas butu? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2010 11 17, 17:09)
Aciu 4u.gif  Bandysiu kaip nors.
Stai taip atrodo mano suteptas torciukas. Ar galima toki jau barstyti, ar reikia dar padaryti grietines kremo ir aptepti, kad vien tik baltas butu?  g.gif


blink.gif ar cia man atrodo, ar koks 1 cm net kremo uztepta, jei ne daugiau? Trupinukus tiesiai ant tokio gali jau ir lipdyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 17 lapkričio 2010 - 17:35
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 17, 18:34)
blink.gif ar cia man atrodo, ar koks 1 cm net kremo uztepta, jei ne daugiau? Trupinukus tiesiai ant tokio gali jau ir lipdyti.

Na taip, gal net daugiau nei 1 cm blush2.gif As pirma karta dariau, paskaicius tema, suisdariau ispudi, kad reikia storiau tepti, tai padariau krema is 2 indeliu grietines ir sunaudojau visa. O kokio storio turetu buti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaledukas: 17 lapkričio 2010 - 18:05
QUOTE(kaledukas @ 2010 11 17, 17:51)
Na taip, gal net daugiau nei 1 cm  blush2.gif  As pirma karta dariau, paskaicius tema, suisdariau ispudi, kad reikia storiau tepti, tai padariau krema is 2 indeliu grietines ir sunaudojau visa. O kokio storio turetu buti?


Aaa, cia kirbes medutis... nu gal ir gerai, bet as dedu koki 0,5 cm kremo.. skanu bus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 17, 21:27)
Aaa, cia kirbes medutis... nu gal ir gerai, bet as dedu koki 0,5 cm kremo.. skanu bus wink.gif

Nu man iš dviejų didelių indelių grietinės (o dedu dažniausiai du su puse) tikrai tokio storio kremo sluoksniai neišeitų blink.gif
Atsakyti
Tiesa, siandien kepiau kirbes meduti, bet tik del to, kad reikejo kazkur panaudoti grietinele. Tai ir buvo eksperimentinis... nes naudojau grietinele, vietoj grietines, ir i biskvita dejau prieskoniu, ir margarino neturejau, tai dejau sviesta, Viskas gavosi gerai, isskyrus, kad ankstesnius kartus gavosi tamsesni biskvitai. Gal del sviesto? Nors neturetu g.gif ryt paragausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 11 17, 22:33)
Nu man iš dviejų didelių indelių grietinės (o dedu dažniausiai du su puse) tikrai tokio storio kremo sluoksniai neišeitų  blink.gif

nes gerai turbut isplake... man ir kartais skirtingai gaunasi kremo isplakus mase... priklauso pagal isplakima ir grietine
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 11 17, 22:57)
nes gerai turbut isplake... man ir kartais skirtingai gaunasi kremo isplakus mase... priklauso pagal isplakima ir grietine

Ir aš puikiai išplaku smile.gif Gal ten tiesiog torto diametras mažas? g.gif Na, laukiam, ką pati papasakos 4u.gif
Atsakyti