QUOTE(Elentari @ 2010 11 14, 02:51)
Tikriausiai kažką praleidau, bet tokio dalyko negirdėjau Puikiausiai man tinka aptepimui sviestiniai kremai Kirbės medučiui bent jau.
Vienam poste buvau perskaicius
O tai kaip geriau daryti: grietines kremu pertepti tik blynus, o is krastu ir virsaus tepti sviestini (dar su svirkstu isspausciau kokius papuosimus)?Ar grietines kremu aptepti visa torta (ir sonus, ir virsu), o paskui tik su svirkstu isspausti papuosimus su sviestiniu?
Puosimu temoj buvau radus toki tinkleli is sokolado (daromas ant sviestinio popieriaus ir paskui ant sonu uzdedamas), gal zinot, ar jis prisiklijuoja prie bet kurio aptepimo (ir sviestinio, ir grietines)?
Na,zodziu, esu visai zalia sitoj srity
Papildyta:
QUOTE(Mayfly @ 2010 11 14, 10:13)
Pjauti nebereikia, nes kaip jūs sakote, kad jie yra kieti, tai perpjovus, jau nekas liks iš jų . Ir sulaistyti jų nebereikia, nes gausis košė. Ir paprastai kepant medučio lakštai yra kieti, o pertepus jie visiškai suminkštėja . O trupinių galima pasidaryti sumalus paprastus sausainius su mėsmale. Sėkmės
O, del sausainiu nezinojau! Aciu uz patarimus