Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

O kiek deti i grietine cukraus? O gal tinka ir cukraus pudra?
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2010 11 10, 18:03)
O kiek deti i grietine cukraus? O gal tinka ir cukraus pudra?


Pagal skoni... as lyg dejau ant didelio indelio grietines 3-4 saukstus, jei gerai pamenu... man atrodo ir cukraus pudra tiks.
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2010 11 10, 11:52)
sveikos  4u.gif  Bandysiu siandien daryti Kirbes meduti, tik vat net neisivaizduoju kiek ideti gvazdikeliu? Juos sutrinti ar celus imesti?  ax.gif  smile.gif  ir cinamono mazdaug kiek  g.gif  gal kas pagelbes atsakant i mano klausimus  blush2.gif  smile.gif  4u.gif


tortas afigenas wub.gif thumbup.gif yahoo.gif ne viena kart dar kepsiu. Beprotiskai skanus bigsmile.gif AČIŪ kad yra zmoniu, kurie dalinas tokiais nerealiais receptais 4u.gif
Atsakyti
na va kaip smagu,kad viskas pavyko ir patiko..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, noreciau paklausti jei ryte sutepu kirbes meduti ar vakare jau galime valgyt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika:) @ 2010 11 11, 21:21)
Labas vakaras, noreciau paklausti jei ryte sutepu kirbes meduti ar vakare jau galime valgyt?  rolleyes.gif

man jis skaniausias dvieju dienu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika:) @ 2010 11 11, 22:21)
Labas vakaras, noreciau paklausti jei ryte sutepu kirbes meduti ar vakare jau galime valgyt?  rolleyes.gif


nea......nebus dar susigeres ir nepajusit tikro torto skonio......nors per nakty reiketu palaikyti
Atsakyti
Merginos, gal padetumete ir atsakytumete i kelis klausimus 4u.gif
As turiu pirktinius meducio blynus (ne is LT), jie yra apie 1 - 1.4 cm storio. Ar juos reikia dar perpjauti, ar tokio storio ir turi buti? Tiesa, jie yra kietoki, as planuoju pertepti su Kirbes kremu, bet bijau, kad gali nesumiksteti g.gif Kaip jus tuos blynus sulaistot ir su kuo?
Na ir dar vienas klausimelis del puosybos:kadangi atliekamu trupiniu nebus, o cia perskaiciau, kad sviestiniai kremai netinka meduciui, kaip dar galima butu papuosti torciuka(kadangi esu naujoke saldumynu gamyboj blush2.gif , geriau koki lengvesni varianta)?
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2010 11 14, 01:44)
o cia perskaiciau, kad sviestiniai kremai netinka meduciui

Tikriausiai kažką praleidau, bet tokio dalyko negirdėjau g.gif Puikiausiai man tinka aptepimui sviestiniai kremai Kirbės medučiui bent jau.

QUOTE
Labas vakaras, noreciau paklausti jei ryte sutepu kirbes meduti ar vakare jau galime valgyt?
Man taip regis, kad nebus dar normaliai sustingęs, jei grynai grietininis kremas bus. Po paros bus gerai, o skaniausias tikrai, 2 ir 3 parų, niam niam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2010 11 14, 00:44)

Pjauti nebereikia, nes kaip jūs sakote, kad jie yra kieti, tai perpjovus, jau nekas liks iš jų g.gif . Ir sulaistyti jų nebereikia, nes gausis košė. Ir paprastai kepant medučio lakštai yra kieti, o pertepus jie visiškai suminkštėja ax.gif . O trupinių galima pasidaryti sumalus paprastus sausainius su mėsmale. Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, vėl susitepiau Kirbės medutį, dėjau kiek želė gabaliukų. Senis kaip katinas aplink balkoną ratus suka lotuliukas.gif nors oficialiai jis pas mane saldumynų nemėgsta schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 11 14, 17:23)
Na, vėl susitepiau Kirbės medutį, dėjau kiek želė gabaliukų. Senis kaip katinas aplink balkoną ratus suka  lotuliukas.gif nors oficialiai jis pas mane saldumynų nemėgsta  schmoll.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti