O kiek deti i grietine cukraus? O gal tinka ir cukraus pudra?
QUOTE(Džigė @ 2010 11 10, 18:03)
O kiek deti i grietine cukraus? O gal tinka ir cukraus pudra?
Pagal skoni... as lyg dejau ant didelio indelio grietines 3-4 saukstus, jei gerai pamenu... man atrodo ir cukraus pudra tiks.
QUOTE(Džigė @ 2010 11 10, 11:52)
sveikos Bandysiu siandien daryti Kirbes meduti, tik vat net neisivaizduoju kiek ideti gvazdikeliu? Juos sutrinti ar celus imesti? ir cinamono mazdaug kiek gal kas pagelbes atsakant i mano klausimus
tortas afigenas ne viena kart dar kepsiu. Beprotiskai skanus AČIŪ kad yra zmoniu, kurie dalinas tokiais nerealiais receptais
na va kaip smagu,kad viskas pavyko ir patiko.....
QUOTE(Dzesika:) @ 2010 11 11, 21:21)
Labas vakaras, noreciau paklausti jei ryte sutepu kirbes meduti ar vakare jau galime valgyt?
man jis skaniausias dvieju dienu
QUOTE(Dzesika:) @ 2010 11 11, 22:21)
Labas vakaras, noreciau paklausti jei ryte sutepu kirbes meduti ar vakare jau galime valgyt?
nea......nebus dar susigeres ir nepajusit tikro torto skonio......nors per nakty reiketu palaikyti
Merginos, gal padetumete ir atsakytumete i kelis klausimus
As turiu pirktinius meducio blynus (ne is LT), jie yra apie 1 - 1.4 cm storio. Ar juos reikia dar perpjauti, ar tokio storio ir turi buti? Tiesa, jie yra kietoki, as planuoju pertepti su Kirbes kremu, bet bijau, kad gali nesumiksteti Kaip jus tuos blynus sulaistot ir su kuo?
Na ir dar vienas klausimelis del puosybos:kadangi atliekamu trupiniu nebus, o cia perskaiciau, kad sviestiniai kremai netinka meduciui, kaip dar galima butu papuosti torciuka(kadangi esu naujoke saldumynu gamyboj , geriau koki lengvesni varianta)?
As turiu pirktinius meducio blynus (ne is LT), jie yra apie 1 - 1.4 cm storio. Ar juos reikia dar perpjauti, ar tokio storio ir turi buti? Tiesa, jie yra kietoki, as planuoju pertepti su Kirbes kremu, bet bijau, kad gali nesumiksteti Kaip jus tuos blynus sulaistot ir su kuo?
Na ir dar vienas klausimelis del puosybos:kadangi atliekamu trupiniu nebus, o cia perskaiciau, kad sviestiniai kremai netinka meduciui, kaip dar galima butu papuosti torciuka(kadangi esu naujoke saldumynu gamyboj , geriau koki lengvesni varianta)?
QUOTE(kaledukas @ 2010 11 14, 01:44)
o cia perskaiciau, kad sviestiniai kremai netinka meduciui
Tikriausiai kažką praleidau, bet tokio dalyko negirdėjau Puikiausiai man tinka aptepimui sviestiniai kremai Kirbės medučiui bent jau.
QUOTE
Labas vakaras, noreciau paklausti jei ryte sutepu kirbes meduti ar vakare jau galime valgyt?
Man taip regis, kad nebus dar normaliai sustingęs, jei grynai grietininis kremas bus. Po paros bus gerai, o skaniausias tikrai, 2 ir 3 parų, niam niam
QUOTE(kaledukas @ 2010 11 14, 00:44)
Pjauti nebereikia, nes kaip jūs sakote, kad jie yra kieti, tai perpjovus, jau nekas liks iš jų . Ir sulaistyti jų nebereikia, nes gausis košė. Ir paprastai kepant medučio lakštai yra kieti, o pertepus jie visiškai suminkštėja . O trupinių galima pasidaryti sumalus paprastus sausainius su mėsmale. Sėkmės
Na, vėl susitepiau Kirbės medutį, dėjau kiek želė gabaliukų. Senis kaip katinas aplink balkoną ratus suka nors oficialiai jis pas mane saldumynų nemėgsta
QUOTE(dangiuk @ 2010 11 14, 17:23)
Na, vėl susitepiau Kirbės medutį, dėjau kiek želė gabaliukų. Senis kaip katinas aplink balkoną ratus suka nors oficialiai jis pas mane saldumynų nemėgsta