Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

man irgi su grietine superinis tortukas medaus buna thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif Bandysiu siandien daryti Kirbes meduti, tik vat net neisivaizduoju kiek ideti gvazdikeliu? Juos sutrinti ar celus imesti? ax.gif smile.gif ir cinamono mazdaug kiek g.gif gal kas pagelbes atsakant i mano klausimus blush2.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Fuij......gvazdikeliai... man jie visur gadina skoni...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 10, 11:56)
Fuij......gvazdikeliai... man jie visur gadina skoni...

O kaip kitom? Ar tikrai gvazdikeliai gadina skoni? Gal ju geriau nedeti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2010 11 10, 10:05)
O kaip kitom? Ar tikrai gvazdikeliai gadina skoni? Gal ju geriau nedeti?  bigsmile.gif

Na tu daryk pagal savo skoni... jei megsti patiekaluose, kepiniuose gvazdikelius, tai dek... bet man asmeniskai jie labai specifinio skonio... ir kvapo...
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2010 11 10, 11:05)
O kaip kitom? Ar tikrai gvazdikeliai gadina skoni? Gal ju geriau nedeti?  bigsmile.gif

skonio reikalas - kas kokius prieskonius megsta. As pvz gvazdikeliu ne... Jokiu pavidalu. Ypac pyraguose doh.gif doh.gif
Atsakyti
aš dedu meduolių prieskonius smile.gif man medutis turi būt su prieskoniais
Atsakyti
labai turi atvest cukrus medus ir margarinas pries dedant kiausini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džigė: 10 lapkričio 2010 - 11:00
Nea...nelabai...šiek tiek pravesti turi ,kad nesutrauktu kiaušinio.........o aš dedu arba tik cinamona arba meduoliu prieskonius......
kažkaip gvazdikeliai man irgi nelabai....nors tuose meduoliu priskoniuose jo yra,bet gal nedaug ,kad man asmeniškai nelabai jis jeučiasi
Atsakyti
Na iskepe bigsmile.gif kvepiantis ir labai apeticnas bigsmile.gif medutis, vakare banndysiu pjaustyt ir pertepinet. smile.gif Tik vat gal kas zino kodel man jis ikrito? Kepiau puse porcijos, 40min rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2010 11 10, 13:27)
Na iskepe  bigsmile.gif  kvepiantis ir labai apeticnas  bigsmile.gif  medutis, vakare  banndysiu pjaustyt ir pertepinet.  smile.gif  Tik vat gal kas zino kodel man jis ikrito? Kepiau puse porcijos, 40min  rolleyes.gif

Per mazai miltu... man taip pat buvo..
Atsakyti
Skaitau skaitau, bet nebėra laiko skaitymams doh.gif ax.gif
pasakykit, ar tinka bananai dėti į kirbės medučio pertepimą? ax.gif kaip juos paruošti, kad nepajuoduotų?
Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti