man irgi su grietine superinis tortukas medaus buna
sveikos Bandysiu siandien daryti Kirbes meduti, tik vat net neisivaizduoju kiek ideti gvazdikeliu? Juos sutrinti ar celus imesti? ir cinamono mazdaug kiek gal kas pagelbes atsakant i mano klausimus
Fuij......gvazdikeliai... man jie visur gadina skoni...
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 10, 11:56)
Fuij......gvazdikeliai... man jie visur gadina skoni...
O kaip kitom? Ar tikrai gvazdikeliai gadina skoni? Gal ju geriau nedeti?
QUOTE(Džigė @ 2010 11 10, 10:05)
O kaip kitom? Ar tikrai gvazdikeliai gadina skoni? Gal ju geriau nedeti?
Na tu daryk pagal savo skoni... jei megsti patiekaluose, kepiniuose gvazdikelius, tai dek... bet man asmeniskai jie labai specifinio skonio... ir kvapo...
QUOTE(Džigė @ 2010 11 10, 11:05)
O kaip kitom? Ar tikrai gvazdikeliai gadina skoni? Gal ju geriau nedeti?
skonio reikalas - kas kokius prieskonius megsta. As pvz gvazdikeliu ne... Jokiu pavidalu. Ypac pyraguose
aš dedu meduolių prieskonius man medutis turi būt su prieskoniais
labai turi atvest cukrus medus ir margarinas pries dedant kiausini?
Nea...nelabai...šiek tiek pravesti turi ,kad nesutrauktu kiaušinio.........o aš dedu arba tik cinamona arba meduoliu prieskonius......
kažkaip gvazdikeliai man irgi nelabai....nors tuose meduoliu priskoniuose jo yra,bet gal nedaug ,kad man asmeniškai nelabai jis jeučiasi
kažkaip gvazdikeliai man irgi nelabai....nors tuose meduoliu priskoniuose jo yra,bet gal nedaug ,kad man asmeniškai nelabai jis jeučiasi
Na iskepe kvepiantis ir labai apeticnas medutis, vakare banndysiu pjaustyt ir pertepinet. Tik vat gal kas zino kodel man jis ikrito? Kepiau puse porcijos, 40min
QUOTE(Džigė @ 2010 11 10, 13:27)
Na iskepe kvepiantis ir labai apeticnas medutis, vakare banndysiu pjaustyt ir pertepinet. Tik vat gal kas zino kodel man jis ikrito? Kepiau puse porcijos, 40min
Per mazai miltu... man taip pat buvo..
Skaitau skaitau, bet nebėra laiko skaitymams
pasakykit, ar tinka bananai dėti į kirbės medučio pertepimą? kaip juos paruošti, kad nepajuoduotų?
Ačiū už pagalbą
pasakykit, ar tinka bananai dėti į kirbės medučio pertepimą? kaip juos paruošti, kad nepajuoduotų?
Ačiū už pagalbą