Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

QUOTE(Tresor @ 2010 11 05, 13:56)
As savaitgali zadu daryti torciuka, tai bandysiu plakti grietine. O kiek minuciu jus  Jus pradzioje tik grietine plakat viena ar veliau idedat cukraus ir citrinos sulciu? Aciu merginos uz nuotraukas smile.gif

aš viska sudedu iš karto......grietine,cukru citrinos rugštele arba sultis ir tada plaku....eigoj plakimo galima partagauti ar ko netruksta ir dar ydeti jeigu reikia.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 11 05, 14:53)
jei grietinele plakat apie 5-7 desiu min,tai grietine tikrai ilgiau....na 10 min minimum...o gal ir ilgiau.,......tiesiog reikia stebeti,nepalikti be priežiuros,kad nepersiplaktu......

Tai tada man dabar viskas aisku, as galvodavau, kad grietine turi per kelias minutes issiplakti..Labai aciu uz atsakymus i tokius paprastus klausimus 4u.gif
Atsakyti
Gaminau meduti vakar 4u.gif bet grietine vistiek ne tokia standi kaip toj foto..dabar sustingo jau ant torto tai gerai,savam valgymui sueis.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 11 05, 15:53)
anksčiau,kad galite maišyti viena ind grietines,kita grietineles...tada dar geriau išsiplaks......

kaip aš anksčiau mėgau vien grietinėlės pertepimų tortus.. o dabar man per riebu jau ir 1/1 grietinė 30 proc ir grietinėlė. Todėl darau 2/1.
Bet kirbe. Kokia aš Tau dėkinga už idėją - 2 indeliai grietinės ir pusė indelio grietinėlės wub.gif nebūčiau niekada dasigalvojus fool.gif
Atsakyti
As irgi imaisau grietines... man kazkaip daug skaniau, toks skonis geresnis gaunasi...
Atsakyti
Mano vakarykštė lepioška pagal Kirbę

user posted image

Vienas pertepimas grietinėlė - avietinės žele gabaliukai, antras grietinėlė - mėlynės, trečias grietinėlė - citrinų žele gabaliukai. Pjūvio dar nėr, gal vakare įmesiu, skonio irgi nežinau, bet kvepėjo skaniai smile.gif
Tik kepant pagrindą man kažkodėl vidurys pakrito. Kepiau du - vienas viskas ok, o mažesniame skYYYlutė gavosi dry.gif Orkaitė ta pati, temperatūra ta pati, rezultatas biškutuką skirtingas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 07, 10:32)
Mano vakarykštė lepioška pagal Kirbę

Vienas pertepimas grietinėlė - avietinės žele gabaliukai, antras grietinėlė - mėlynės, trečias grietinėlė - citrinų žele gabaliukai. Pjūvio dar nėr, gal vakare įmesiu, skonio irgi nežinau, bet kvepėjo skaniai  smile.gif
  Tik kepant pagrindą man kažkodėl vidurys pakrito. Kepiau du - vienas viskas ok, o mažesniame skYYYlutė gavosi  dry.gif Orkaitė ta pati, temperatūra ta pati, rezultatas biškutuką skirtingas  unsure.gif

graži tavo lepioška mirksiukas.gif

na, kirbė yr rašius, kad įkrenta jei miltu pamažini, bet tu tą pačią tešlą skirstei, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 07, 08:52)
As irgi imaisau grietines... man kazkaip daug skaniau, toks skonis geresnis gaunasi...

drinks_cheers.gif sakykit ka norit,bet medaus tortui ir turi buti ne vien grietinele,o didesne dalis grietines......
žinoma,del skonio nesiginčijama taip sakant,bet senoviškas medaus tortas tik su grietine budavo....niam niam.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 07 lapkričio 2010 - 10:18
QUOTE(-Radė @ 2010 11 07, 09:54)
bet tu tą pačią tešlą skirstei, ane? g.gif

Taip, tešla ta pati.
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 11 07, 11:18)
žinoma,del skonio nesiginčijama taip sakant,bet senoviškas medaus tortas tik su grietine budavo....niam niam.....

Taip drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Neatsimenu ne vieno medaus torto su grietinele daryto. Su grietine yra tikra klasika smile.gif Anksciau nelabai kuom ir plakt buvo grietinele... Jei bananai buvo deficitas, tai kur jau mikseri gausi - reiketu eilej stovet 12 metu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutės, norėjau paklausti, kaip galima greit atšaldyti grietinėlę, ar galima trumpam dėti į šaldyklį? per šiandien noriu susitepti medaus tortą, ogrietinėlė dar parduotuvėje ax.gif lėksiu pirkti.
Atsakyti
QUOTE(strazduks @ 2010 11 08, 13:45)
sveikutės, norėjau paklausti, kaip galima greit atšaldyti grietinėlę, ar galima trumpam dėti į šaldyklį? per šiandien noriu susitepti medaus tortą, ogrietinėlė dar parduotuvėje  ax.gif lėksiu pirkti.

galima ydeti trumpam y šaldikly.....
Atsakyti