
Bandysiu ir as Kirbes meduti

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 12, 12:08)
Bandyk,tikrai liuksinis,kepiau ne sau,bet krastelius nupjausciau


o kiek tada deti citrinos rugsteles 2 a.s. sodos? arba grietines kiek reikia?
nu niekada kitaip sodos negesinu, kaip su actu, nu bet taip nesinori lekt dabar iki pardes
o cia dar kazkas rase, kad visai negesina sodos, tai kai iskepa laksteliai nesijaucia sodos skonis? nes as visada dedu nugesinta sodo ir man vistiek mase suputoja.
nu niekada kitaip sodos negesinu, kaip su actu, nu bet taip nesinori lekt dabar iki pardes

o cia dar kazkas rase, kad visai negesina sodos, tai kai iskepa laksteliai nesijaucia sodos skonis? nes as visada dedu nugesinta sodo ir man vistiek mase suputoja.
QUOTE(eglejk @ 2010 05 12, 15:46)
o kiek tada deti citrinos rugsteles 2 a.s. sodos? arba grietines kiek reikia?
nu niekada kitaip sodos negesinu, kaip su actu, nu bet taip nesinori lekt dabar iki pardes
o cia dar kazkas rase, kad visai negesina sodos, tai kai iskepa laksteliai nesijaucia sodos skonis? nes as visada dedu nugesinta sodo ir man vistiek mase suputoja.
nu niekada kitaip sodos negesinu, kaip su actu, nu bet taip nesinori lekt dabar iki pardes

o cia dar kazkas rase, kad visai negesina sodos, tai kai iskepa laksteliai nesijaucia sodos skonis? nes as visada dedu nugesinta sodo ir man vistiek mase suputoja.
Sodos skonis nesijaucia negesinus,jei bijai rizikuot,tai nugesink 1,5- 2v.s. grietines ar kefyro,jei skiesi rugstele su vandeniu,tai iberk ir paragauk ,kad butu gan rugstu ir tada dek sodos.Vandens kieki rugstelei skiesti imk tiek,kiek piltum acto

Jei gesinsi grieitne ar kefyru,tai idejus soda,ja gerai ismaisyk,kad grietine/kefyras lengvai pakiltu,ta ir pajausi,nes maisymas toks kaip "ore" pasidaro kai soda uzgesta

QUOTE(mano_svajone @ 2010 05 12, 16:37)
Sodos skonis nesijaucia negesinus,jei bijai rizikuot,tai nugesink 1,5- 2v.s. grietines ar kefyro,jei skiesi rugstele su vandeniu,tai iberk ir paragauk ,kad butu gan rugstu ir tada dek sodos.Vandens kieki rugstelei skiesti imk tiek,kiek piltum acto 
Jei gesinsi grieitne ar kefyru,tai idejus soda,ja gerai ismaisyk,kad grietine/kefyras lengvai pakiltu,ta ir pajausi,nes maisymas toks kaip "ore" pasidaro kai soda uzgesta

Jei gesinsi grieitne ar kefyru,tai idejus soda,ja gerai ismaisyk,kad grietine/kefyras lengvai pakiltu,ta ir pajausi,nes maisymas toks kaip "ore" pasidaro kai soda uzgesta

Labai labai aciu

QUOTE(eglejk @ 2010 05 12, 15:46)
o kiek tada deti citrinos rugsteles 2 a.s. sodos? arba grietines kiek reikia?
nu niekada kitaip sodos negesinu, kaip su actu, nu bet taip nesinori lekt dabar iki pardes
o cia dar kazkas rase, kad visai negesina sodos, tai kai iskepa laksteliai nesijaucia sodos skonis? nes as visada dedu nugesinta sodo ir man vistiek mase suputoja.
nu niekada kitaip sodos negesinu, kaip su actu, nu bet taip nesinori lekt dabar iki pardes

o cia dar kazkas rase, kad visai negesina sodos, tai kai iskepa laksteliai nesijaucia sodos skonis? nes as visada dedu nugesinta sodo ir man vistiek mase suputoja.
rugšteles dek kokia puse arb šaukštelio ir truputy vandens...aš visada su rugštele gesinu...gal yprotis nuo darbo laiku,nes acto ten nebudavo,tik citr. rugštele....
Turiu klausimuka.Ar iskeptus cipciuko medaus torto lakstelius reikia paslegti,kad butu lygus?
QUOTE(*AMRI* @ 2010 05 16, 13:46)
Turiu klausimuka.Ar iskeptus cipciuko medaus torto lakstelius reikia paslegti,kad butu lygus?
Kai tik iskepa, uzdet galima formos dugna, arba as uzdedu lentute trumpam. Tada nebuna pusliu.
Kazin kiek Kirbes meducui reikia tepti kremo... nes as kaip pradejau tept, tai ant puses normos sutepiau pusantro didelio indelio, jau net mazinau kieki, nes galvoju pritruksiu
O jau biskvito skanumelis
o kaip lengvai pjaustosi
ziuresim koks visumoj skonis bus

O jau biskvito skanumelis



QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 16, 14:22)
Kazin kiek Kirbes meducui reikia tepti kremo... nes as kaip pradejau tept, tai ant puses normos sutepiau pusantro didelio indelio, jau net mazinau kieki, nes galvoju pritruksiu
O jau biskvito skanumelis
o kaip lengvai pjaustosi
ziuresim koks visumoj skonis bus 

O jau biskvito skanumelis



sakai labai skanus

QUOTE(amorosa @ 2010 05 16, 15:29)
Pacio torto dar neragavau, bet pats tas biskvitas super



QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 16, 15:03)
Pacio torto dar neragavau, bet pats tas biskvitas super
itariu bus liuks torciukas
o svarbiausia, kaip lengvai ir greit padaromas 



O tai pertepei grietine ar grietinele? ir kiek mazdaug reikia imti grietines kad pertepimas butu normalus , na nepritruktu , ir kokio riebumo
