Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

as irgi darau siuo metu medaus torta.saldytuve tesla,laukiu kol atves,paskui kepsiu ax.gif idara irgi darysiu paprastuti kaip dvi kapeikos.tik grietine,cukrus,citrinos sulciu siek tiek ir fsio blush2.gif jei bus ka rodyti,idesiu veliau gal fotke blush2.gif
Atsakyti
Kadangi niekada gyvenime nedariau jokio torto blush2.gif tai ir klausimu begales turiu...gal kas pades? noriu mergaitei gimtadieniui iskepti torta barbe,kaip kepti viskas aisku,kaip suformuoti ta sijona gal kaip nors,bet kaip juspadarote ta papuosima ,kad ant sukneles toks grazus glaistas gaunasi? is ko jis gaminamas?ir kaip ji taip graziai isformuoti? o gal as nemoku ieskot gal yra kur nors paaiskinimai su nuotraukomis? buciau labai labai dekinga uz pagalba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitele12 @ 2010 11 04, 21:36)
Kadangi niekada gyvenime nedariau jokio torto  blush2.gif  tai ir klausimu begales turiu...gal kas pades? noriu mergaitei gimtadieniui iskepti torta barbe,kaip kepti viskas aisku,kaip suformuoti ta sijona gal kaip nors,bet kaip juspadarote ta papuosima ,kad ant sukneles toks grazus glaistas gaunasi? is ko jis gaminamas?ir kaip ji taip graziai isformuoti? o gal as nemoku ieskot gal yra kur nors paaiskinimai su nuotraukomis? buciau labai labai dekinga uz pagalba  blush2.gif

čia ir masių receptus rasi ir kaip sufrmuot ir daug naudingos info 4u.gif nepatingėl paskaitinėt 4u.gif

http://www.supermama...howtopic=378104
Atsakyti
Kadangi vis iškyla klausimu kaip aš išplaku grietine medaus tortui,tai va ydesiu pora foto parodyti,kad puikiai ta grietine išsiplaka.....

šy karta plakiau 2 didelius ind Kelmes grietines 30 proc ir supyliau puse didelio indelio Žemaitijos grietineles 36 proc...tiesiog man jos atliko nuo kito torto......nedėta jokio standiklio ar želatinos.....tiesiog grietine,cukrus,vanil cukrus ,citr. rugštele.....

va kaip atrodo išplakta grietine ir sujaustytas medučio biskvitas
user posted image

tepu ,kaip minejau visada formoj...palieku per nakty pastoveti ir tada jau galima puošti.....

štai pjuvis per nakty pastovejusio medučio......tepiau iš 4 lapeliu,nes formuosiu mašinyte,todel aukšto torto man nereikia.....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 05 lapkričio 2010 - 10:38
gabala likucio idek i siuntu skyriu i Panevezi lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=kirbe,2010 11 05, 11:30]
„2 didelius ind Kelmes grietines 30 proc ir supyliau puse didelio indelio Žemaitijos grietineles 36 proc”,va kaip atrodo išplakta grietine ir sujaustytas medučio biskvitas
Kaip suprantu, Jūs rodote išplaktą grietinę su grietinėle, o parodykite taip išplaktą tik grietinę. Čia kažkaip prieštarauja teiginiai.
Atsakyti
Žiūriu į Kirbės foto..niekad nesu isgavus tokios mases lotuliukas.gif niekad nedejau grietineles..reikes pameginti ideti. ir dabar pirksiu tik tokia grietine,jei gaunasi kazkam tai turi gautis ir man biggrin.gif aciu uz foto Kirbe! 4u.gif
Atsakyti
Nu aš nededu nei grietinėlės, nei standiklio, neišsiplaka grietinė standi, tikrai. Kiek tirštesnė gaunasi, ir tiek. Viskas normaliai susitepa, sustingsta. Bandau prisegti foto, kaip atrodo išplakta grietinė ir išimtas iš formos po nakties tortas.
Atsakyti
As savaitgali zadu daryti torciuka, tai bandysiu plakti grietine. O kiek minuciu jus mazdaug plakate? As su grietinele vargstu kokias 5-7min, tai su grietine turbut apie 10 min reikes papluseti g.gif Jus pradzioje tik grietine plakat viena ar veliau idedat cukraus ir citrinos sulciu? Aciu merginos uz nuotraukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 11 05, 12:22)
Nu aš nededu nei grietinėlės, nei standiklio, neišsiplaka grietinė standi, tikrai. Kiek tirštesnė gaunasi, ir tiek. Viskas normaliai susitepa, sustingsta. Bandau prisegti foto, kaip atrodo išplakta grietinė ir išimtas iš formos po nakties tortas.

Man irgi taip gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2010 11 05, 13:17)

Kaip suprantu, Jūs rodote išplaktą grietinę su grietinėle, o parodykite taip išplaktą tik grietinę. Čia kažkaip prieštarauja teiginiai.

neprieštarauja čia niekas...tiesiog man liko grietineles,tada supyliau ir kartu išplakiau.....bet tik puse ind grietineles,o 2 ind grietines...ir dar rašiau anksčiau,kad galite maišyti viena ind grietines,kita grietineles...tada dar geriau išsiplaks......
sekanty karta ,kai plaksiu vien grietine,ydesiu foto......

QUOTE(Tresor @ 2010 11 05, 13:56)
As savaitgali zadu daryti torciuka, tai bandysiu plakti grietine. O kiek minuciu jus mazdaug plakate? As su grietinele vargstu kokias 5-7min, tai su grietine turbut apie 10 min reikes papluseti  g.gif Jus pradzioje tik grietine plakat viena ar veliau idedat cukraus ir citrinos sulciu? Aciu merginos uz nuotraukas smile.gif

jei grietinele plakat apie 5-7 min,tai grietine tikrai ilgiau....na 10 min minimum...o gal ir ilgiau.,......tiesiog reikia stebeti,nepalikti be priežiuros,kad nepersiplaktu......
Atsakyti
[quote=kirbe,2010 11 05, 14:53]
Ačiū
Atsakyti