Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 02, 17:46)
Jei skystimelis iseina, vadinasi perplaket grietine.

jeigu perplaka grietine tada atsiskiria skystis,o pari grietine sušoka tokiais gululiukais...jau sviestas darosi......o jeigu ji vientisa tik skystoka,tai tada dar ji neišsiplakus......
tikrai grietine aš daug ilgiau plaku negu grietinele....
jeigu jums neišeina grietine išsiplakt,tada geriausias variantas imti 1 ind grietines,antra-grietineles...išsiplaks dar geriau ir bus puikus skonis ir ne per riebu bus...... 4u.gif
Atsakyti
kur kas kirbes recepta pataise, a?????????????????????????????
Atsakyti
O as dar dedu standiklio i grietine, tada super issiplaka.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 02, 22:21)
O as dar dedu standiklio i grietine, tada super issiplaka.

Nededu nieko. Galėsiu įdėt foto, kaip atrodo mano išplakta grietinė, kokio skystumo, ir kaip atrodo suteptas, jau iš formos išimtas tortas, jei kam pagelbės ax.gif
Atsakyti
Na, aš tai jau niekada nepirksiu grietinės iš parduotuvių. Kepiau Kirbės medutį ir pirkau 30 procentų riebumo grietinę. Tai kuo ilgiau aš ją plakiau, tuo skystesnė ji man darėsi. Nusprendžiau grietinę pirkti iš ūkininkų turgaus arba iš specialių parduotuvių.
Atsakyti
jei daryt kremą iš grietinės ir grietinėlės.. tai kartu plakt ar pirma grietinėlę, paskui grietinę ir išplaktas sumaišyt???
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 03, 11:24)
jei daryt kremą iš grietinės ir grietinėlės.. tai kartu plakt ar pirma grietinėlę, paskui grietinę ir išplaktas sumaišyt???

as viska kartu plaku
Atsakyti
O aš medaus tortui niekada neplaku grietinės, dedu cukrų, citrinos sultis, išmaišau šaukštu arba mikseriu kol ištirpsta cukrus ir pertepu. Jeigu tortas iš daug medaus lakštelių (mano būna iš 8-10), tai kremas gerai įsigeria į lakštus ir lieka toks nestoras kremo sluoksnis, jeigu biskvitai, tada kremo daugiau, jis susigeria ir lieka storesnis kremo sluoksnis. Gaunasi kaip nuvarvinta grietinė.
Buvau kažkada įdėjusi torto pjūvį (biskvito).
Atsakyti
mergaitės, sos. Kepant Cypciuko tortą gigantą reikia 4 grietinėlės indelių po 450 g 36 proc riebumo?
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2010 11 03, 12:22)
mergaitės, sos. Kepant Cypciuko tortą gigantą reikia 4 grietinėlės indelių po 450 g 36 proc riebumo?

man uztenka 4 x 420, bet daugiau, ne maziau niam niam
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2010 11 03, 12:44)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aš sumaišau grietine su grietinele ir plaku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 03 lapkričio 2010 - 17:57