Aš naudojau tikra menu ir viskas labai gerai gavosi
QUOTE(Kristalė* @ 2010 10 01, 13:47)
gal kas galit greitai atsakyti, kepant pagal Kirbe receptuka, ar galima deti naturalu medu ? nes dirbtino neturiu o naturalaus visas kibiras
aš kepiau su natūraliu viskas čiki
viskas aisku, einu tada maisyti torciuko
QUOTE(Kristalė* @ 2010 10 01, 13:47)
gal kas galit greitai atsakyti, kepant pagal Kirbe receptuka, ar galima deti naturalu medu ? nes dirbtino neturiu o naturalaus visas kibiras
tikrai galima
Esu medučio visiška nemėgėja, bet paskutines kelias dienas net burnoje jaučiau medaus torto skonį, susikaupiau ir iškepiau pirmą gyvenime medutį (receptas, smulkmena - Kirbės )
Viso foto neturiu, nes išėjo visiška nelaimė su dengimo mase, bet va pjūvis
Nerealus, minkštas, kvepiantis dėkui už receptą
Viso foto neturiu, nes išėjo visiška nelaimė su dengimo mase, bet va pjūvis
Nerealus, minkštas, kvepiantis dėkui už receptą
QUOTE(*AMRI* @ 2010 10 01, 13:08)
Mergaites,kokios rusies miltus naudojate(EXTRA 405 ar 550D) ir kokiam formos diamertui duoti produktai.Cia as apie Kirbes meduti.
QUOTE(*AMRI* @ 2010 10 04, 11:44)
aš kepiau 28 cm formoj, miltus dėjau net nžn kokius tikrai ne ekstra
QUOTE(-Radė @ 2010 10 04, 12:51)
aš kepiau 28 cm formoj, miltus dėjau net nžn kokius tikrai ne ekstra
O tai i kiek tada laksteliu susipjauste?
Pasirodau savo pirmąjį keptą medaus torčuką, kepiau pagal Kirbes receptuka gavosi superinis , greitai nebeliko, patiko visai seimynai
Savaitgaliui gaminau Kirbes medutį, gavosi labiau nei puikus
Bet kadangi žinojau, kad nepavyks gražiai supjaustyti biskvito, tai tiesiog pyliau į didelę skardą tą masę, gavosi ploniukas paplotis, beliko į vienodus keturkampius supjaustyti, sutepti ir turėjom gražų ir skanų torčiuką
Bet kadangi žinojau, kad nepavyks gražiai supjaustyti biskvito, tai tiesiog pyliau į didelę skardą tą masę, gavosi ploniukas paplotis, beliko į vienodus keturkampius supjaustyti, sutepti ir turėjom gražų ir skanų torčiuką
QUOTE(*AMRI* @ 2010 10 04, 13:06)
O tai i kiek tada laksteliu susipjauste?
kadangi pjausčiau dar šiltą, tai tik trys, bet stori man gavosi
QUOTE(Kristalė* @ 2010 10 04, 14:52)
Pasirodau savo pirmąjį keptą medaus torčuką, kepiau pagal Kirbes receptuka gavosi superinis , greitai nebeliko, patiko visai seimynai
matau puikiai pavyko......