Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

Aš naudojau tikra menu ir viskas labai gerai gavosi
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2010 10 01, 13:47)
gal kas galit greitai atsakyti, kepant pagal Kirbe receptuka, ar galima deti naturalu medu ? nes dirbtino neturiu o naturalaus visas kibiras  ax.gif

aš kepiau su natūraliu mirksiukas.gif viskas čiki thumbup.gif
Atsakyti
viskas aisku, einu tada maisyti torciuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2010 10 01, 13:47)
gal kas galit greitai atsakyti, kepant pagal Kirbe receptuka, ar galima deti naturalu medu ? nes dirbtino neturiu o naturalaus visas kibiras  ax.gif

tikrai galima 4u.gif
Atsakyti
Esu medučio visiška nemėgėja, bet paskutines kelias dienas net burnoje jaučiau medaus torto skonį, susikaupiau ir iškepiau pirmą gyvenime medutį (receptas, smulkmena - Kirbės blush2.gif biggrin.gif )
Viso foto neturiu, nes išėjo visiška nelaimė su dengimo mase, bet va pjūvis user posted image

Nerealus, minkštas, kvepiantis drinks_cheers.gif dėkui už receptą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2010 10 01, 13:08)
Mergaites,kokios rusies miltus naudojate(EXTRA 405 ar 550D) ir kokiam formos diamertui duoti produktai.Cia as apie Kirbes meduti. 4u.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2010 10 04, 11:44)

aš kepiau 28 cm formoj, miltus dėjau net nžn kokius g.gif tikrai ne ekstra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 10 04, 12:51)
aš kepiau 28 cm formoj, miltus dėjau net nžn kokius  g.gif tikrai ne ekstra  ax.gif

O tai i kiek tada laksteliu susipjauste? 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau savo pirmąjį keptą medaus torčuką, kepiau pagal Kirbes receptuka gavosi superinis thumbup.gif , greitai nebeliko, patiko visai seimynai
user posted image
Atsakyti
Savaitgaliui gaminau Kirbes medutį, gavosi labiau nei puikus smile.gif
Bet kadangi žinojau, kad nepavyks gražiai supjaustyti biskvito, tai tiesiog pyliau į didelę skardą tą masę, gavosi ploniukas paplotis, beliko į vienodus keturkampius supjaustyti, sutepti ir turėjom gražų ir skanų torčiuką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BevardeX: 04 spalio 2010 - 14:03
QUOTE(*AMRI* @ 2010 10 04, 13:06)
O  tai i kiek tada laksteliu susipjauste?  4u.gif

kadangi pjausčiau dar šiltą, tai tik trys, bet stori man gavosi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2010 10 04, 14:52)
Pasirodau savo pirmąjį keptą medaus torčuką, kepiau pagal Kirbes receptuka gavosi superinis thumbup.gif , greitai nebeliko, patiko visai seimynai

matau puikiai pavyko...... 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti