Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

QUOTE(jurgina@ @ 2010 09 28, 21:00)
Mergaitės, kokią grietinę perkat? Aš perku 30%, nes mano kaime riebesnės nėra, neišsiplaka  unsure.gif mikseris užkaista, bijau sudegint ir nedaplaku  doh.gif

tai įdėkite grietinėlės standiklio ir nebus bėdų, kad neišsiplaka, būna juk, kad ir gritinėlė neišsiplaka, jei liesesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, kurios kepat pagal Kirbes receptuka, kada pjaustot tuos lakstus, kai visai atyvesta tas pyragas?
Atsakyti
Taip patariu pjaustyti kai visai atvesta...arba galima išsikepti prieš diena ar dvi ir kai reikes tepti,tada supjaustysit......langviau ir ploniau supjaustysit ,kai bus visiškai atveses.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 09 29, 11:02)
Taip patariu pjaustyti kai visai atvesta...arba galima išsikepti prieš diena ar dvi ir kai reikes tepti,tada supjaustysit......langviau ir ploniau supjaustysit ,kai bus visiškai atveses.....

vat kaip, o aš gudragalvė pjausčiau šilta, tai iš visiem gaunamu 5, man tik 3 gavos doh.gif
kitą syki gudresnė būsiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 29 rugsėjo 2010 - 10:26
QUOTE(kirbe @ 2010 09 29, 11:02)

aš ir iš vakaro išsikepu biggrin.gif tai paskutinį kartą laaaabai lengvai pjaustės.. 7 lak6tai gavos bigsmile.gif
Atsakyti
Grietine aš čia turiu 36 lygtais procentų, o jei labai karštą virtuveje tai ir man nesiplaka. Pamegink imti tiesisi iš šaldytuvo grietine ir plakti tada. Dar dedu vos vos sitrinos sulčių, nes kažko tokio man norisi.
Atsakyti
neisejo man torciukas. Klaidos: Susmego, kai isemiau, ir miltu matomai padauginau, nes vakar sutepiau siandien prapjoviau lakstai matosi tokie kietoki. O gal grietines mazai dejau verysad.gif

Nu ka siandien bandysim dar karteli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*SONE* @ 2010 09 30, 10:23)
neisejo man  torciukas. Klaidos: Susmego, kai isemiau, ir miltu matomai padauginau, nes vakar sutepiau siandien prapjoviau lakstai matosi tokie kietoki. O gal grietines mazai dejau  verysad.gif

Nu ka siandien bandysim dar karteli  ax.gif

Jie ir buna nepurus... nuo kremo suminskteja. Bet susmego ir man... kiek girdejau, tai del to, kad miltu mazokai...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 30, 11:45)
Jie ir buna nepurus... nuo kremo suminskteja. Bet susmego ir man... kiek girdejau, tai del to, kad miltu mazokai...

Aš dedu apie 450 gr miltų ir nesusmenga.Išsikepu prieš dieną biskvitą,gaunasi ir 6-7 lakštai.Nu žodžiu super tortukas Kirbe 4u.gif ( Dabar pagal cipsiuką ir tingiu bekept receptą) nes taip greičiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebra: 01 spalio 2010 - 11:07
QUOTE(zebra @ 2010 10 01, 12:06)
( Dabar pagal cipsiuką ir tingiu bekept receptą) nes taip greičiau.

būtent drinks_cheers.gif
man nuo Kirbes medučio visi namai pakvimpa wub.gif
Atsakyti
Mergaites,kokios rusies miltus naudojate(EXTRA 405 ar 550D) ir kokiam formos diamertui duoti produktai.Cia as apie Kirbes meduti. 4u.gif
Atsakyti
gal kas galit greitai atsakyti, kepant pagal Kirbe receptuka, ar galima deti naturalu medu ? nes dirbtino neturiu o naturalaus visas kibiras ax.gif
Atsakyti