Sveikutes, issikepiau ir as Cipsiuko meduti, tik vietoj grietineles dejau jogurta su zelatina, o zelatina mirkiau ananasu sultyse, konservuotu, o ananasus sudejau i pertepima, manau bus skanus, truputi pamazinau zelatinos- jogurto isejo 2,5 litro, plius ananasu sultys ar sirupas kaip ten pasakyt, tai jau gaunas 2,8 litro skyscio, zelatinos 3saukstus- truputi mazokai, bet sustingo, ir jauciasi toks slapias, na ne bega, ne, bet toks , net pasakyt neina, na zodziu kita karta desiu 4 su kaupu saukstus zelatinos
Pagaliau ir aš su savo ekstriniu kuriniu pasirodau nes laiko gana nedaug o svečių jau yra. Tai prašau neišbrokuoti
Pjuvis bus rytoj jei bus viskas pavyke , nes biškvitas nelabai gavosi , toks tvirtesnis ir kažko nelabai iškilo. Pagal Kirbe.
Pjuvis bus rytoj jei bus viskas pavyke , nes biškvitas nelabai gavosi , toks tvirtesnis ir kažko nelabai iškilo. Pagal Kirbe.
QUOTE(diasaja @ 2010 09 23, 13:11)
o vien tik su jogurtu gal kas bandėt? Ne taip riebu būtų
galima, bet tada jau ne medaus tortas bus
Evelincikas nu ir torto dydis Labai mielas meskiukas gavosi Laukiam pjūvio
http://s612.photobuc...nt=DSCF1337.jpg,cia pagal cisiuko recepta tikras piukumelis,tik ppuosime as dar labai negabi
QUOTE(meduza370 @ 2010 09 26, 17:04)
tik ppuosime as dar labai negabi
man iki tokio puošimo, kaip iki Mėnulio
labai gražu
[quote=Evelinčikas,2010 09 24, 17:20]
Pagaliau ir aš su savo ekstriniu kuriniu pasirodau nes laiko gana nedaug o svečių jau yra. Tai prašau neišbrokuoti
Tikrai grazus vaikiskas tortas, toms kepejelems, kurios cia sedevrus daro, tai butu prie ko prikipt, bet pvz man, kai esu megeja tortu kepime, tai grazu, o vaikams jauciu kaip patiko
Pertepiau as meduti Cipsiuko su jogurtu, buvau minejus ankstesnej zinutej, tai gavos tikrai skanus ir ne toks riebus, grietinele panaudojau tik torto aptepimui is isores, kad trupiniai priliptu
Tikrai grazus vaikiskas tortas, toms kepejelems, kurios cia sedevrus daro, tai butu prie ko prikipt, bet pvz man, kai esu megeja tortu kepime, tai grazu, o vaikams jauciu kaip patiko
Pertepiau as meduti Cipsiuko su jogurtu, buvau minejus ankstesnej zinutej, tai gavos tikrai skanus ir ne toks riebus, grietinele panaudojau tik torto aptepimui is isores, kad trupiniai priliptu
QUOTE(diasaja @ 2010 09 26, 21:41)
oi aciukas per iseigines eisiu studijuoti puosimo mena nes reikia drauges 30-ciui tortuka pauosti,net noras pakilo
keliam meduzos torčiuka viešumon
super papuošimas man pakolkas irgi kosmosas su tais puošimais
super papuošimas man pakolkas irgi kosmosas su tais puošimais
QUOTE(doma_ @ 2010 09 26, 12:18)
galima, bet tada jau ne medaus tortas bus
Gaila bet nespėjau pjuvio net nufotkint , tai įdedu iš galų sau valgymui padaryto pjuvio foto tik jis gana stambiai supjaustytas, čia tos kalvos nuo biskvitų.
Papildyta:
Ir kremo nedaug nes jau susigerė ir nedaug buvo like . Bet visai nesausas gavosi.
aciu merginos uz pagyrima,tikrai dar darysiu visokius papuosimus cia tai tik pirma karta pabandziau dabar ieskosiu kur cia airijoje dar svirksta nusipirkti nes geroje virtuviniu reikmenu parduotuveje labai jau kainos dideles,kas gausis parodysiu spalio men
Mergaitės, kokią grietinę perkat? Aš perku 30%, nes mano kaime riebesnės nėra, neišsiplaka mikseris užkaista, bijau sudegint ir nedaplaku
Papildyta:
Tiesa, turiu pasisakyt kartą dariau abiejų medučių mixsą. Turėjau nuo seniau užsilikusius kelis lakštu, bet prireikė didesnio torto, tai pirma kartą gyvenime iškepiau biskvitą ir sutepiau mixsuodama lakštus, gavosi liuks tortas
Papildyta:
Tiesa, turiu pasisakyt kartą dariau abiejų medučių mixsą. Turėjau nuo seniau užsilikusius kelis lakštu, bet prireikė didesnio torto, tai pirma kartą gyvenime iškepiau biskvitą ir sutepiau mixsuodama lakštus, gavosi liuks tortas
QUOTE(jurgina@ @ 2010 09 28, 21:00)
Mergaitės, kokią grietinę perkat? Aš perku 30%,
aš du kartus dariau su grietine... abu kartus toj pačioj vietoj pirkau 30proc grietin3 (esmė kad būtų be augalinių riebalų) tai vieną kartą neišsiplakė o kitą kartą kuo puikiausiai išsiplakė gal mėnulis blogas buvo