Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

Sveikutes, issikepiau ir as Cipsiuko meduti, tik vietoj grietineles dejau jogurta su zelatina, o zelatina mirkiau ananasu sultyse, konservuotu, o ananasus sudejau i pertepima, manau bus skanus, truputi pamazinau zelatinos- jogurto isejo 2,5 litro, plius ananasu sultys ar sirupas kaip ten pasakyt, tai jau gaunas 2,8 litro skyscio, zelatinos 3saukstus- truputi mazokai, bet sustingo, ir jauciasi toks slapias, na ne bega, ne, bet toks doh.gif , net pasakyt neina, na zodziu kita karta desiu 4 su kaupu saukstus zelatinos g.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš su savo ekstriniu kuriniu pasirodau nes laiko gana nedaug o svečių jau yra. Tai prašau neišbrokuoti biggrin.gif
user posted image
user posted image
Pjuvis bus rytoj jei bus viskas pavyke mirksiukas.gif , nes biškvitas nelabai gavosi , toks tvirtesnis ir kažko nelabai iškilo. Pagal Kirbe.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 23, 13:11)
o vien tik su jogurtu gal kas bandėt? Ne taip riebu būtų g.gif

galima, bet tada jau ne medaus tortas bus schmoll.gif

Evelincikas nu ir torto dydis blink.gif thumbup.gif Labai mielas meskiukas gavosi 4u.gif Laukiam pjūvio bigsmile.gif
Atsakyti
http://s612.photobuc...nt=DSCF1337.jpg,cia pagal cisiuko recepta tikras piukumelis,tik ppuosime as dar labai negabi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduza370: 26 rugsėjo 2010 - 16:11
QUOTE(meduza370 @ 2010 09 26, 17:04)
tik ppuosime as dar labai negabi blush2.gif

man iki tokio puošimo, kaip iki Mėnulio blush2.gif

labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Evelinčikas,2010 09 24, 17:20]
Pagaliau ir aš su savo ekstriniu kuriniu pasirodau nes laiko gana nedaug o svečių jau yra. Tai prašau neišbrokuoti biggrin.gif

Tikrai grazus vaikiskas tortas, toms kepejelems, kurios cia sedevrus daro, tai butu prie ko prikipt, bet pvz man, kai esu megeja tortu kepime, tai grazu, o vaikams jauciu kaip patiko thumbup.gif

Pertepiau as meduti Cipsiuko su jogurtu, buvau minejus ankstesnej zinutej, tai gavos tikrai skanus ir ne toks riebus, grietinele panaudojau tik torto aptepimui is isores, kad trupiniai priliptu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 26, 21:41)
man iki tokio puošimo, kaip iki Mėnulio blush2.gif

labai gražu thumbup.gif

oi aciukas per iseigines eisiu studijuoti puosimo mena nes reikia drauges 30-ciui tortuka pauosti,net noras pakilo biggrin.gif
Atsakyti
keliam meduzos torčiuka viešumon biggrin.gif

super papuošimas thumbup.gif man pakolkas irgi kosmosas su tais puošimais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doma_: 27 rugsėjo 2010 - 09:31
QUOTE(doma_ @ 2010 09 26, 12:18)
galima, bet tada jau ne medaus tortas bus  schmoll.gif

Evelincikas nu ir torto dydis  blink.gif  thumbup.gif Labai mielas meskiukas gavosi  4u.gif Laukiam pjūvio  bigsmile.gif

Gaila bet nespėjau pjuvio net nufotkint biggrin.gif , tai įdedu iš galų sau valgymui padaryto pjuvio foto tik jis gana stambiai supjaustytas, čia tos kalvos nuo biskvitų.
user posted image
Papildyta:
Ir kremo nedaug nes jau susigerė ir nedaug buvo like . Bet visai nesausas gavosi.
Atsakyti
aciu merginos uz pagyrima,tikrai dar darysiu visokius papuosimus cia tai tik pirma karta pabandziau blush2.gif dabar ieskosiu kur cia airijoje dar svirksta nusipirkti nes geroje virtuviniu reikmenu parduotuveje labai jau kainos dideles,kas gausis parodysiu spalio men smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, kokią grietinę perkat? Aš perku 30%, nes mano kaime riebesnės nėra, neišsiplaka unsure.gif mikseris užkaista, bijau sudegint ir nedaplaku doh.gif
Papildyta:
Tiesa, turiu pasisakyt rolleyes.gif kartą dariau abiejų medučių mixsą. Turėjau nuo seniau užsilikusius kelis lakštu, bet prireikė didesnio torto, tai pirma kartą gyvenime iškepiau biskvitą ir sutepiau mixsuodama lakštus, gavosi liuks tortas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 28 rugsėjo 2010 - 20:00
QUOTE(jurgina@ @ 2010 09 28, 21:00)
Mergaitės, kokią grietinę perkat? Aš perku 30%,

aš du kartus dariau su grietine... abu kartus toj pačioj vietoj pirkau 30proc grietin3 (esmė kad būtų be augalinių riebalų) tai vieną kartą neišsiplakė schmoll.gif o kitą kartą kuo puikiausiai išsiplakė g.gif gal mėnulis blogas buvo lotuliukas.gif
Atsakyti