Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

QUOTE(doma_ @ 2010 09 22, 17:01)
likučiai  4u.gif  user posted image

Gal gali parasyti koki krema dejai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 09 06, 16:59)
aš pati bandžiau....galima.....tiesiog šiam medučiui labiau tinka grietines kremas...bet čia skonio reikalas...kaip kam patinka......galit maišyt grietine su grietinele...... 4u.gif

kiek pamenu is vaikystes, mama kepdavo kociotines teslos medaus torta, ir tepdavo plakta grietine thumbup.gif thumbup.gif

Isikepiau pagal cipciuka , kazi bandyt grietine sutept, ar visgi grietinele imt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 09 23, 00:33)
kiek pamenu is vaikystes, mama kepdavo kociotines teslos  medaus torta,  ir tepdavo plakta grietine thumbup.gif  thumbup.gif

Isikepiau pagal cipciuka , kazi bandyt grietine sutept, ar visgi grietinele imt  g.gif

esu tepus ir plakta grietine, viskas gerai gavos ir buvo gardus mirksiukas.gif tik nepagailėk jau jos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 09 22, 22:53)
Gal gali parasyti koki krema dejai? 4u.gif

kai kepiau pagal cipciuka dariau su grietinele, o pagal kirbe dariau su grietine, gavosi abu labai skanus. Žodžiu išbandyta ir taip ir taip, ir abu patiko thumbup.gif

Pagal kirbės receptuką kepiau 28 cm kepimo formoj, gavosi kaip matot 5 sluoksniai, sutepiau 2 didelius indelius grietines ( 1 indelis grietines, 4 dideli saukstai cukraus, citrinos sulciu pagal skoni) dar truputelio truko tai dadejau naturalaus jogurto pora saukstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2010 09 23, 11:33)
dar truputelio truko tai dadejau naturalaus jogurto pora saukstu  4u.gif

o vien tik su jogurtu gal kas bandėt? Ne taip riebu būtų g.gif
Atsakyti
labas diasaja,ir tu cia bigsmile.gif
su jogurtu man nepatiko,per skysta gavosi,as plaku grietine ir truputy zelatinos dedu,standesnis pertepimas gaunasi,bet ant lakstu kondensuotu pienu ,,palaistau,,.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 09 23, 17:42)
*labas diasaja,ir tu cia bigsmile.gif
**su jogurtu man nepatiko,per skysta gavosi,as plaku grietine ir truputy zelatinos dedu,standesnis pertepimas gaunasi,bet ant lakstu kondensuotu pienu ,,palaistau,,.

*juk reklamą padarei mirksiukas.gif
**dėkui 4u.gif
Atsakyti
ar galima medaus torta pastovejusi per nakti saldytuve dabar iki vakaro laikyti kambario temp?ar neistis?
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2010 09 24, 10:23)
ar galima medaus torta pastovejusi per nakti saldytuve dabar iki vakaro laikyti kambario temp?ar neistis?

Aisku neistiz...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jau antra kart kepu torta pagal Cipliuko recepta, tik sikart turiu per mazai grietineles, jei as kelis sluoksnius suplakta grietine su Jogurtu pertepciau, ar Jogurtu su zele, kokiomis proporcijomis imti, gal galit patart, kaip daryt?
Atsakyti
QUOTE(laurrutte @ 2010 09 24, 12:26)
Sveikos  4u.gif

Jau antra kart kepu torta pagal Cipliuko recepta, tik sikart turiu per mazai grietineles, jei as kelis sluoksnius suplakta grietine su Jogurtu pertepciau, ar Jogurtu su zele, kokiomis proporcijomis imti, gal galit patart, kaip daryt?

Daryk perpus su grietine ir grietinele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 24, 12:30)
Daryk perpus su grietine ir grietinele thumbup.gif

Beda ta kad as ir grietines tiek neturiu, o i parde eit negaliu, tad tikejausi kanors sugalvot, nu nieko imptrovizuosiu, katik iskepiau paskutini blyna, tai galesiu maziu i virtuve isileist biggrin.gif

Tiesa, is teslos likuciu prikepiau sausainiuku, mano mazasis va vienu peckioja sofa thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurrutte: 24 rugsėjo 2010 - 11:35