Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 18, 09:10)
Man irgi dregnas gavosi, o suteptas buvo per pietus, o kita diena pusryciams jau ragavau. Superinis skonis. O nuo Cipciuko kaip diena ir naktis skiriasi. Abu skanus, bet kiekvienas savaip.

drinks_cheers.gif

Nu as isgi issikepiau viskas liuks, tik biski pasimeciau su kepimo laiku. As kepu po puse normos du kartus, nu man taip geriau, tai pirmas padege, o antra maziau kepiau tai viskas thumbup.gif . Ir dar vienas toks pastebejimas, nu jau labai man trupejo jis kai pjausciau biskvita g.gif
Atsakyti
Bet kaip visiem skirtingai su Kirbes torciuku bigsmile.gif Man tai lengviausia pjaustomas biskvitas buvo thumbup.gif Issikepiau ir dziaugiausi,greita ir lengva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelincik: 18 rugsėjo 2010 - 11:41
kepiaus sy karta cipsiuko meduti... TIk dar apie tuos lakstus ? jie turejo gautis toki kietoki ?
sutepus visa torta, jy reikia dar pakepti ?

pasidariau 5lakstus, tai gavosi didelis, galejau sesis isspaust, bet tada nebuvo minties kad 2buviau padarius tortukus, o dar y viena teko viska sukisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 19, 07:12)
kepiaus sy karta cipsiuko meduti... TIk dar apie tuos lakstus ? jie turejo gautis toki kietoki ?
sutepus visa torta, jy reikia dar pakepti ?

pasidariau 5lakstus, tai gavosi didelis, galejau sesis isspaust, bet tada nebuvo minties kad 2buviau padarius tortukus, o dar y viena teko viska sukisti biggrin.gif


tikrai nereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2010 09 19, 09:53)
tikrai nereik  biggrin.gif

tada man cia buvo nelabai risliai parasyta
<Pagal šitą receptą blyneliai labai puikiai susigeria tik nuo plaktos grietinėlės, jų nereikia sulaistyti nes gausis košė. Kepti labai karstai 250C., vos įkišti ir jau traukti reikia.
>
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 19, 10:44)
tada man cia buvo nelabai risliai parasyta
<Pagal šitą receptą blyneliai labai puikiai susigeria tik nuo plaktos grietinėlės, jų nereikia sulaistyti nes gausis košė. Kepti labai karstai 250C., vos įkišti ir jau traukti reikia.
>


Parasyta, kad blyneliai... o ne tortas...
Atsakyti
bijau pjaut dar, kazi jau bus minkstas ir skanus ?
vakar vakare suteptas
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 09 18, 08:03)
del sausumo...tikrai nera sausas tortas...arba per storai supjaustet  biskvita,arba per trumpai laiket ir nespejo susigerti......

Si karta pjausciau i 5 blynus ir viskas buvo gerai, tikrai gavosi ne sausas ir labai skanus tortas.
Tada kai sakiau kad sausas, tai priezastis tokia, kaip kad sakote per storai buvo supjaustytas, nes pjausciau i tris blynus.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 09 19, 19:13)
Si karta pjausciau i 5  blynus ir viskas buvo gerai, tikrai gavosi ne sausas ir labai skanus tortas.
Tada kai sakiau kad sausas, tai priezastis tokia, kaip kad sakote per storai buvo supjaustytas, nes pjausciau i tris blynus.

aš į 4 supjausčiau...nu ragausimryt-pirmą kart dariau.biskvitas iškepė labai gerai,pjaustės ir gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 19, 10:53)
bijau pjaut dar, kazi jau bus minkstas ir skanus ?
vakar vakare suteptas

nu ir???? papjovei???


aš šį kart pagal kirbę dariau, gavosi superinis thumbup.gif

likučiai 4u.gif user posted image
Atsakyti
labukas moterytes,skaiciau labai idemiai jusu visus pasisakymus ir patarimus,tai sendien iskepiau pagal cipsiuko recepta gavosi viskas man rodos pasakiskai sendien sutepiau ryt ragausiu,dabar mokysius papuosimus daryti,aciu visoms uz gerus patarimus o recepto seimininkei 4u.gif jei iseis idesiu ryt nuotrauka savo giganto smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau kirbės medutį. labai skanus, labai drėgnas. Skaitinėjau kokiai formai jis skirtas, skaičiau nuo pradžių, buvo rašyta 26 cm skersmens. na iškepiau, supjausčiau į 5 dalis, dar vienos nei kaip neišspaudžiau smile.gif) dabar vėl skaitinėju temą ir matau, jog jau skirtas 24 cm formai smile.gif tai jei būčiau kepusi tokioje, manau vos ne 7 būtų gavęsi lakšteliai.

O šiaip, 10 balų, puikus, lengvas, nebrangus tortukas, bet visiškai nepanašus į medutį, pvz, Cipciuko, kuris irgi vertas 10 balų 4u.gif
Atsakyti