bandysiu vel kept meduti... tik dar nezinau ar pavyks tortas, nes anasyk nepavyko..gal su cipsiuko tortu lengviau ?
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 17, 09:58)
bandysiu vel kept meduti... tik dar nezinau ar pavyks tortas, nes anasyk nepavyko..gal su cipsiuko tortu lengviau ?
aš kepiau abu... abu vykę... ir beveik pavykę kirbės biskvitą perkepiau tai biški toks degėsiukas jautėsi bet visumoj tai man šitas skanesnis
dukart kepiau kirbes meduti. Viena kart viskas liuks, kita kart (vakar) per vidury susmego, gavosi toks sulinys nu bet ta vorsune nupjoviau trupiniam, ir padariau torcika. Kas keisciausia, tai ta gumine susmegusi dalis baisiai skani
Gal sakau kita kart bandysiu su kepimo milteliais, nesusmegtu tada gal
Gal sakau kita kart bandysiu su kepimo milteliais, nesusmegtu tada gal
Jeigu susmego,vadinasi per mažai miltu......
Vakar antra karta keoiau Kirbes meduti, tai iskilo baisine kupra tokia, tai nupjoviau bus trupiniams. Tik norejau paklasuti ar ir pas jis tas tortas gaunasi sausas, nes pirma karta dariau viska pagal recepta, bet vistiek gavosi labai jau sausas, sutepiau is vakaro, valgem kita diena per pietus ir buvo labai jau sausas.
Vakar isiskepiau vel ir galvoju gal man reikai siandien ji sutepti, valgysim sekmadieni. O gal galima kuom nors sulaistyti, bijau kad vel gausis sausas.
Vakar isiskepiau vel ir galvoju gal man reikai siandien ji sutepti, valgysim sekmadieni. O gal galima kuom nors sulaistyti, bijau kad vel gausis sausas.
QUOTE(mamkaa @ 2010 09 17, 17:33)
Tik norejau paklasuti ar ir pas jis tas tortas gaunasi sausas
Nu tikrai ne Grietinės pagailėjot pertepimui turbūt
niu kad nepagailejua, pirma karta kepiau is puses normos ir sutepiau visa indeli grietines. Si karta kepiau is visos normos, tai nusipirkau du indelius grietines po 400 gramu.
Man ir Kirbes meducio norejosi kiek dregnesnio,pasigailejau,kad zele gabaliuku nedejau,visai normaj sunaudojau indeli grietineles ir indeli grietines.cipciuko medutis man minkstesnis gaunasi ir dregnesnis.Bet man ir skoniai gerokai skiriasi siu 2 meduciu.
QUOTE(kirbe @ 2010 09 17, 16:23)
Jeigu susmego,vadinasi per mažai miltu......
aiskumas, kita kart miltu daugiau desiu
del sausumo...tikrai nera sausas tortas...arba per storai supjaustet biskvita,arba per trumpai laiket ir nespejo susigerti......
Man irgi dregnas gavosi, o suteptas buvo per pietus, o kita diena pusryciams jau ragavau. Superinis skonis. O nuo Cipciuko kaip diena ir naktis skiriasi. Abu skanus, bet kiekvienas savaip.
QUOTE(kirbe @ 2010 09 18, 08:03)
del sausumo...tikrai nera sausas tortas...arba per storai supjaustet biskvita,arba per trumpai laiket ir nespejo susigerti......
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 18, 08:10)
Man irgi dregnas gavosi, o suteptas buvo per pietus, o kita diena pusryciams jau ragavau. Superinis skonis. O nuo Cipciuko kaip diena ir naktis skiriasi. Abu skanus, bet kiekvienas savaip.
niu aisku
einu tepti, ryt parasysiu kas gavosi.