Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

QUOTE(RiMami @ 2010 09 12, 16:31)
jis ir turi būti tamsus  mirksiukas.gif man jis irgi vienas iš skaniausių medučių user posted image
negali būt, kad tik 2 lakštai  blink.gif kažką pridirbai nito matyt - jį kaip minimum į kokius 5 galima supjaustyt (aš į 6 jį supjaustau)... jei išorė jau taikosi apsvilti, o vidus dar nedakepęs reik paprasčiausiai pridengt formą su folija  mirksiukas.gif

tai va as ir ta mastau, ir dar toki ploni, noretusi storesniu lakstu, bet gerai kad bent du gavosi... sakau gal neiskilo gerai g.gif kazka pridirbau, bet valgoma skanu tai suvalgysim ir tuos du lakstus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 12, 09:15)
nezinau kaip jums, bet man tik 2lakstai gavosi.

Oho g.gif Kažką gal tikrai su tešla ne to padarei g.gif Man 5 gavosi ax.gif Tiesa, kai reikėjo likutį perpjauti į dvi dalis, tai jau privargau doh.gif Teko paskui, tortą sudedant, prisiminti, kaip puzlė dėliojama lotuliukas.gif lotuliukas.gif O šiaip žinau, kad kitąkart man ir 6 gausis, nes kiaušinius atskirai gerai išplaksiu, kaip Olesta pamokino thumbup.gif
Atsakyti
as ir pasinaudojau Olestos patarimu gerai isplakti kiausinius 4u.gif ,tai isejo 6 lakstai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2010 09 12, 22:55)
as ir pasinaudojau Olestos patarimu gerai isplakti kiausinius 4u.gif ,tai isejo 6 lakstai ax.gif

vat gal kur beda? nes as tai sumeciau i visa puoda, o atskirti ju nereikia baltima nuo trynio?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 13, 08:21)
vat gal kur beda? nes as tai sumeciau i visa puoda

Na aš irgi iškart į puodą sumečiau, bet visgi 5 lakštai išėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2010 09 13, 08:27)
Na aš irgi iškart į puodą sumečiau, bet visgi 5 lakštai išėjo g.gif

tada kaip ta soda reikia paruosti ?
as dariau taip: supyliau 3a saukstelius i lekstute ir uzpyliau 3v saukstus acto, isputojo, ir sukreciau i tesla.

o kaip jus darote ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 13, 10:30)
tada kaip ta soda reikia paruosti ?
as dariau taip: supyliau 3a saukstelius i lekstute ir uzpyliau 3v saukstus acto, isputojo, ir sukreciau i tesla.

o kaip jus darote ?

Lygiai taip pat, tik aš užpyliau 1 v. šaukštu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2010 09 13, 10:46)
Lygiai taip pat, tik aš užpyliau 1 v. šaukštu biggrin.gif  ax.gif

tai gal jau perdaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 13, 11:22)
tai gal jau perdaug g.gif

Tikrai nežinau unsure.gif Aš kepiau pirmą kartą ir puikiai pavyko bigsmile.gif Bandyk dar kartelį, turi pavykti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2010 09 13, 11:45)
Tikrai nežinau unsure.gif Aš kepiau pirmą kartą ir puikiai pavyko bigsmile.gif Bandyk dar kartelį, turi pavykti mirksiukas.gif

reiks, nes grietines 2indelius buvau nusipirkus, tai tik 1 sunaudojau...
o klausykit nepriklauso y tai kad as supyliau tesla i maza skarda bet aukstesne ? nes apvalios neturejau tai dariau i staciakampe, bet ir mazesne buvo, bet auksta... sakau gal tai ytakos turi ?didele mase ir nepaege iskilt
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 13, 08:21)
vat gal kur beda? nes as tai sumeciau i visa puoda, o atskirti ju nereikia baltima nuo trynio?

ne tame beda tikrai....aš irgi dedu iškart viska ir kuo puikiausiai iškyla......
Atsakyti
Kirbe, kokioje temperaturoje reikia kepti si torta, ir kokio dydzio indeliu reikia grietines?
Atsakyti