Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

QUOTE(Tepaluota @ 2010 09 10, 21:22)
"Arevitoj" tikrai yra ir dar kažkas sakė, kad "Bauhofe" kažką panašaus matė.

kad pas mane butu tokiu parduotuviu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 11, 08:01)
kad pas mane butu tokiu parduotuviu doh.gif

Internetu gali užsisakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos,ar ir jums kirbes medutis gaunasi beveik juodas????jau antra karta kepu biskvita ir jis tokios tamsiai rudos spalvos,nu lygtai nesudeginu,gal nuo prieskoniu?man tai nemaiso,man netgi tas jo kartumas patinka,bet MB nevalge(cia jau stebuklu stebuklas,nes jis valgo viska)...
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2010 09 10, 21:38)
Kirbe, o  kokio skersmens  formai yra duotas  meducio receptas.  4u.gif

24 cm skersmens formai......
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 09 11, 10:35)
Merginos,ar ir jums kirbes medutis gaunasi beveik juodas????

Aha, pas mane labai tamsus buvo doh.gif (lyginau su Olestos, kuri kaip tik tuo metu pjūvį buvo įmetusi - pas ją toks šviesutis, gražutis essen.gif) Bet svarbiausia - skonis geras thumbup.gif Iš prieskonių dėjau tik cinamoną, bet nepagailėjau jo, gal dėl to g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 11 rugsėjo 2010 - 10:31
Amorosa - tai kai suprantu, jei reikia, galima kuo puikiausiai naudoti Maizena?

Beje, carrefour maciau lyg ir akcija, buvo uzveze antgaliuku, tad nusipirkau dar 6:) tik jie ten tokie plastamasiniai. uz 6 vienas euras...
Papildyta:
tiesa kai ieshkojau pardes puoshimas google. es parasiau " tiendas de utencillos para pastelelia en ...." ir visgi meta kazka tikrai:)))
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 09 11, 08:35)
Merginos,ar ir jums kirbes medutis gaunasi beveik juodas????jau antra karta kepu biskvita ir jis tokios tamsiai rudos spalvos,nu lygtai nesudeginu,gal nuo prieskoniu?man tai nemaiso,man netgi tas jo kartumas patinka,bet MB nevalge(cia jau stebuklu stebuklas,nes jis valgo viska)...

Pas mane ir tamsus, kartokas... toks daugiau į meduolį užnešė... Ale kai sutepiau, tada super buvo... Bet aš tai ten maklių privariau biggrin.gif Susivėliau truputuką, ale rec geras buvo vistiek biggrin.gif
Atsakyti
Issikepiau Kirbes medaus biskvita smile.gif ,tai gavosi tokios spalvos kaip Olesta idejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhawute @ 2010 09 11, 12:53)
Amorosa - tai kai suprantu, jei reikia, galima kuo puikiausiai naudoti Maizena?

Beje, carrefour maciau lyg ir akcija, buvo uzveze antgaliuku, tad nusipirkau dar 6:) tik jie ten tokie plastamasiniai. uz 6 vienas euras...
Papildyta:
tiesa kai ieshkojau pardes puoshimas google. es parasiau " tiendas de utencillos para pastelelia en ...." ir visgi meta kazka tikrai:)))

Del krachmolo pakeitimo tai nezinau , ar galima , na bulviu krachmolas toks labiau klijuojantis gal , na cia jau kepeju klausk, as jei reikia naudoju toki ,koks recepte duotas

Na va ,kaip gaila , siandien kaip tik buvau carrefour parduotuveje , bet tie antgaliai isgaravo visai is galvos , na reiks paziureti kita karta kai nuvaziuosiu. O internete kiek ieskojau nieko man nedave doro , mane labiau domintu iv.dydziu gelyciu, drugeliu formeles. O del antgaliu tai , su bezu nedraugauju , nusibodo bandyti , o grietinele puosti galiu tik ziema , nes dabar gerai nesiplaka nuo karscio.

QUOTE(kirbe @ 2010 09 11, 09:43)
24 cm skersmens formai......

O tai jei mano forma yra 28cm skersmens , tai gal zinot kokiu santykiu padidinti produktus 4u.gif

As tai kaip suprantu , tai Kirbes medutis ir turi buti tamsus 4u.gif
Atsakyti
Kepiau kirbes meduti, ir man jis gavosi tamsus, dar jauciu medaus perdejau, tai bishki apsivilo, nors galutinis rezultatas, puikuis:))))
ypac kai dejau grietineles bei grietines krema:)))
Atsakyti
kirbes
dariau vakar tortuka. NEVYKES, bet skanus thumbup.gif
kas nepavyko:
nezinau kaip jums, bet man tik 2lakstai gavosi.
o pirma tai sudege, laukiau kol iskeps, nes vidus budavo dar zales, tai apipjausciau degesi, sakau tiek sugadinau tai dar ir pertepsiu tada.
gal perskysta tesla padariau? o gal orkaite netikus doh.gif

na pertepiau, siandien prapjovem, dar nelabai kaip insigere, bet kur ploniau ten gerai insigere... Paragavom biggrin.gif SKANUMELIS, nors ir nevykes, bet valgomas...

Sakau gal kita karta daryti cipsiuko, nes ten lakstai kepami jau atskirai, tai sakau gal iskeptu geriau, nes va sis nepavyko su tuo kepimu... kol iskepe vidurys tai sonai apdege. i ten gal daugiau tu lakstu gautusi kai kocioji, o cia turbut dar nelabai kaip ir iskilo jiai tiek mazai.

nu bet skanu, suvalgysim savi... esu patenkyta nes pabandziau. beto pirmas blynas prisvilo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhawute @ 2010 09 11, 18:40)
Kepiau kirbes meduti, ir man jis gavosi tamsus, dar jauciu medaus perdejau, tai bishki apsivilo, nors galutinis rezultatas, puikuis:))))
ypac kai dejau grietineles bei grietines krema:)))

jis ir turi būti tamsus mirksiukas.gif man jis irgi vienas iš skaniausių medučių user posted image

QUOTE(kristynka* @ 2010 09 12, 08:15)
kirbes
dariau vakar tortuka. NEVYKES, bet skanus thumbup.gif
kas nepavyko:
nezinau kaip jums, bet man tik 2lakstai gavosi.

negali būt, kad tik 2 lakštai blink.gif kažką pridirbai nito matyt - jį kaip minimum į kokius 5 galima supjaustyt (aš į 6 jį supjaustau)... jei išorė jau taikosi apsvilti, o vidus dar nedakepęs reik paprasčiausiai pridengt formą su folija mirksiukas.gif
Atsakyti