Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

QUOTE(akvilyte @ 2010 09 09, 19:34)
nu sutepiau  biggrin.gif  kas bus tas bus  rolleyes.gif

Bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 09, 17:34)
nu sutepiau  biggrin.gif  kas bus tas bus  rolleyes.gif

Ir as vakar sutepiau Kirbes meduti, pirma karta kepiau, siandien pjausim ziuresiu kas gavosi g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 09 10, 08:06)
Ir as  vakar sutepiau Kirbes meduti, pirma karta kepiau, siandien pjausim ziuresiu kas gavosi  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

parasyk rezultata..

nu as ir pasiryzau kept Kirbes meduti. tik nezine kuri savaitgali... biggrin.gif
iskilo klausimas
grietine imti pacia riebiausia pardeja ? o jiai kaimiska, kazkaip bijau su kaimiska doh.gif
Atsakyti
Na ir as pasigaminau Kirbes meduti,dar dejau zele gabaliuku,na viskas gavosi puikiai grietine issiplake gerai, as pirkau zemaitijos pienines,o skonis tikriausiai geras,pati sloguojanti stipriai,tai ne skonio ,ne kvapo nera verysad.gif
Atsakyti
o biskvitus kuo perpjaunate peiliu ? esu kazkur girdejus kad kitos siulu kazkaip tai perpjauna g.gif
Atsakyti
Labas!

Na,ishkepiau ir as kirbes meduti, skanus matosi tikrai, tik labai labai jau vargau pjaustydama biskvitus, shiandien puosiu ryt valgom:)
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 10, 15:11)
o biskvitus kuo perpjaunate peiliu ? esu kazkur girdejus kad kitos siulu kazkaip tai perpjauna g.gif

Yra specialus prietaisas pjauti biskvitams:
user posted image
Atsakyti
susipjaustė tai man labai lengvai biggrin.gif nei trupėjo nei ką... gavos gražūs penki lakštai.. būčiau pasistengus ir šešis išgimdžius, bet irnesakyk.gif

vakar sutepiau.. neparašyta kad formoj reikia tept tongue.gif o pasirodo reikia...
grietinę pirkau pilstomą iš pieno žvaigždžių... 30proc, be jokių priedų... neišsiplakė... bet atrodo kažkas gavosi biggrin.gif šiandien šoniukus apipjausčiau, nes tokia lyg apdegę buvo, tai niamu niamu bigsmile.gif visą ragausim tik sekmadienį biggrin.gif tikiuos viskas bus ok bigsmile.gif

tiesa, knisiaus man su juo pasirodė daugiau nei su cipciuko medučiu lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 09 10, 17:50)
Yra specialus prietaisas pjauti biskvitams:
user posted image

kur rast toki ? senukuose kazi rasciau
Atsakyti
QUOTE(Zhawute @ 2010 09 09, 15:18)
Amorosa - o kur tu randi ir kaip vadinas krakmolas?

Bulviu krachmolas vadinasi fecula de patatas. Bet jo cia tokio neesu maciusi , o jei reikia nusiperku rusu parduotuvese.O kukuruzu krachmolas tai buna vat toks user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 10, 20:17)
kur rast toki ? senukuose kazi rasciau

"Arevitoj" tikrai yra ir dar kažkas sakė, kad "Bauhofe" kažką panašaus matė.
Atsakyti

Kirbe, o kokio skersmens formai yra duotas meducio receptas. 4u.gif
Atsakyti