Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

gal kas bandet Kirbes meduti ne grietine o grietinele pertept g.gif
Atsakyti
aš pati bandžiau....galima.....tiesiog šiam medučiui labiau tinka grietines kremas...bet čia skonio reikalas...kaip kam patinka......galit maišyt grietine su grietinele...... 4u.gif
Atsakyti
aciu labai 4u.gif ,bandysiu pasigaminti jusu meduti,nes labai jau jis mane gundo smile.gif
Atsakyti
Kirbe, o jei as deciau kepimo milteliu vietoj, sodos:( ar labai blogai, nes nezhinau kaip ispanishkai soda:((((

dar daryciau krema, grietine su grietinele, skaiciau lyg tu darei, ir lyg proporcijas rasei,kad lygiai dejai tiek grietineles tiek grietines, ta prasme pvz 500 ml grieitneles ir 500 grietines?

acius:)
Atsakyti
Na del kepimo milteliu,tai turbut galima deti,bet nežinau tada kiek ju reiktu...nes ju veikimas silpnesnis negu sodos...... g.gif
o grietine su grietinele gali maišyti lygiom dalim.....
Atsakyti
Kirbe o medaus kiek kraut i tavo torta?svarstykliu neturiu,tai v.saukstais mazdaug kiek?
Atsakyti
kokius 3 šaukštus valgomus.....tokius su kaupu......
Atsakyti
Kirbe, na ispanijoj miltai, skirstomi i rushis, tai yra speciali rushis miltu kuri skirta pyragams keptis, tai jau ji turi kazhkiek milteliu, o gal net sodos imaishyta ( esus kepus daug paprastu biskvitu tik ish kiaushiniu cukraus ir miltu ir visada ishkildavo) tad idejus milteliu nemanau kad nekils, jei ka papasakosiu po shio sestadienio:)

o shiaip zhiurinti tavo meduti seiles tysta:) shiandien po darbo vyksiu i tortu puosimo parde:) bijau..kad gali skaudeti piniginei:)))
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Atnesiau parodyt pirma karta gyvenime daryta torta ir tikrai ne paskutini bigsmile.gif

Kaip pirmam kartui sakyciau neblogai isejo blush2.gif
[attachmentid=203358]
cipciuko medutis ir mano fantazija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigasss: 08 rugsėjo 2010 - 17:43
QUOTE(sigasss @ 2010 09 08, 18:42)
Sveikos 4u.gif

Atnesiau parodyt pirma karta gyvenime daryta torta ir tikrai ne paskutini  bigsmile.gif

Kaip pirmam kartui sakyciau neblogai isejo  blush2.gif

cipciuko medutis ir mano fantazija  lotuliukas.gif

man laaabai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigasss @ 2010 09 08, 18:42)
Sveikos 4u.gif

Atnesiau parodyt pirma karta gyvenime daryta torta ir tikrai ne paskutini  bigsmile.gif

Kaip pirmam kartui sakyciau neblogai isejo  blush2.gif
[attachmentid=203358]
cipciuko medutis ir mano fantazija  lotuliukas.gif

Tikrai neblogai isejo, netgi labai gerai, o dar kaip pirmas tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhawute @ 2010 09 07, 20:12)
Kirbe, o jei as deciau kepimo milteliu vietoj, sodos:( ar labai blogai, nes nezhinau kaip ispanishkai sodasad.gif(((

Bicarbonato sodico yra pilna visose parduotuvese . mazose dezutese , arba net kaip druska ipakavimai po 1 kg. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhawute @ 2010 09 08, 15:52)
Kirbe, na ispanijoj miltai, skirstomi i rushis, tai yra speciali rushis miltu kuri skirta pyragams keptis, tai jau ji turi kazhkiek milteliu, o gal net sodos imaishyta ( esus kepus daug paprastu biskvitu tik ish kiaushiniu cukraus ir miltu ir visada ishkildavo) tad idejus milteliu nemanau kad nekils, jei ka papasakosiu po shio sestadienio:)

o shiaip zhiurinti tavo meduti seiles tysta:) shiandien po darbo vyksiu i tortu puosimo parde:) bijau..kad gali skaudeti piniginei:)))

Visus kepinius kepu su paciais paprasciauisais , gal net ir pigiausiais miltais ,kad ir is kokio Lidlo, visada viskas kuo puikiausia pavyksta, ir galvos nesuku del tu paruostu miltu biscocho .

P.S. ( gal ne i tema) O i kokia tortu puosimu parduotuve vykai , nes as kiek ziurejau su situo reikalu cia skurdoka :ka papirkai? 4u.gif
Atsakyti