Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

na as tai ne tik vanilinio, bet ir paprasto cukraus dedu blink.gif
Atsakyti
Sveikos
Atsiliepimai apie biskvitinį medaus tortą perteptą šokoladiniu kremu su slyvomis puikūs
Atsakyti
sveikutes 4u.gif dekui visoms Jums mergaites uz atsakymus.jo,as nusipirkau per liesa grietinele doh.gif doh.gif doh.gif kita syki butinai reiks pasitaisyti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(wingaile @ 2010 09 02, 16:14)
na as tai ne tik vanilinio, bet ir paprasto cukraus dedu blink.gif

na,cukru dedu ir as biggrin.gif tik pamirsau ji pamineti ax.gif
Atsakyti
Labai aciu Cipciukui uz puikaus torto recepta 4u.gif Tikrai skanus gavosi. Is visos mases isejo 10 lakstu, tad dar 5 laukia savo eiles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2010 09 02, 19:55)
Atsiliepimai apie biskvitinį medaus tortą perteptą šokoladiniu kremu su slyvomis puikūs

Galima plačiau gamybos procesą aprašyti? ax.gif
Atsakyti
Kad procesas labai paprastas
Medaus biskvitas (galima pagal Kirbę, o gal savąjį turite), tik pertepimas šokoladinis kremas (grietinėlė+šokoladas) ir pertepant įdėti išmirkytų džiovintų slyvų. Bet aš pati neragavau, tai nežinau, man sakė kad labai skanus
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2010 09 04, 19:11)
Kad procesas labai paprastas
Medaus biskvitas (galima pagal Kirbę, o gal savąjį turite), tik pertepimas šokoladinis kremas (grietinėlė+šokoladas) ir pertepant įdėti išmirkytų džiovintų slyvų. Bet aš pati neragavau, tai nežinau, man sakė kad labai skanus

4u.gif reiks pabandyti susitept. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Jurgitak,2010 09 05, 14:32]
Parašykit ar skanu,jeigu bandysite
Atsakyti
Labas rytas visoms kepėjoms 4u.gif

Bandau kepti Kirbės medutį ax.gif Tiksliau, biskvitą jau iškepiau. Lyg ir normalus gavosi, pakilo pakankamai, jei pavyks perpjaut padoriai, tai turėtų gautis 6 lakšteliai. Bet viena bėda - paragavau aš jį, kažkoks karstelėjęs g.gif unsure.gif Ar čia normalu, ar persistengiau su kokiu cinamonu ir per daug pribėriau? verysad.gif Daugiau jokia mintis į galvą neateina, kas ne taip g.gif Tiesa, sodą nugesinau ne paprastu actu, o baltojo vyno, nes tik tokį turiu, bet negi tai galėtų įtakoti? ax.gif Beje, kai tešlą ragavau, buvo labai skani, jokio kartumo schmoll.gif Patarkit, ką daryt - ar kept naują biskvitą, ar pertept šitą? unsure.gif
Atsakyti
na manau neverta kepti kita...sutepkit šita ir man atrodo bus skanu.....gal per daug šiek tiek prieskoniu ypylet,kad karstelna......o soda nesvarbu kokiu budu nugesinti...sverbu ji išputojo ir viskas......
Atsakyti
QUOTE(Karigailė @ 2010 09 06, 05:03)
Labas rytas visoms kepėjoms 4u.gif

Bandau kepti Kirbės medutį ax.gif Tiksliau, biskvitą jau iškepiau. Lyg ir normalus gavosi, pakilo pakankamai, jei pavyks perpjaut padoriai, tai turėtų gautis 6 lakšteliai. Bet viena bėda - paragavau aš jį, kažkoks karstelėjęs g.gif  unsure.gif Ar čia normalu, ar persistengiau su kokiu cinamonu ir per daug pribėriau? verysad.gif Daugiau jokia mintis į galvą neateina, kas ne taip g.gif Tiesa, sodą nugesinau ne paprastu actu, o baltojo vyno, nes tik tokį turiu, bet negi tai galėtų įtakoti? ax.gif Beje, kai tešlą ragavau, buvo labai skani, jokio kartumo schmoll.gif Patarkit, ką daryt - ar kept naują biskvitą, ar pertept šitą? unsure.gif

Viskas ten gerai,as kai paragavau biskvita tai irgi kartokas buvo,bet torte to kartumo nesijaucia-tikras medaus tortas!
Atsakyti
Ačiū už atsakymus, tepsiu šį, tikiuosi bus gerai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti