na as tai ne tik vanilinio, bet ir paprasto cukraus dedu
Sveikos
Atsiliepimai apie biskvitinį medaus tortą perteptą šokoladiniu kremu su slyvomis puikūs
Atsiliepimai apie biskvitinį medaus tortą perteptą šokoladiniu kremu su slyvomis puikūs
sveikutes dekui visoms Jums mergaites uz atsakymus.jo,as nusipirkau per liesa grietinele kita syki butinai reiks pasitaisyti
Papildyta:
na,cukru dedu ir as tik pamirsau ji pamineti
Papildyta:
QUOTE(wingaile @ 2010 09 02, 16:14)
na as tai ne tik vanilinio, bet ir paprasto cukraus dedu
na,cukru dedu ir as tik pamirsau ji pamineti
QUOTE(likta @ 2010 09 02, 19:55)
Atsiliepimai apie biskvitinį medaus tortą perteptą šokoladiniu kremu su slyvomis puikūs
Galima plačiau gamybos procesą aprašyti?
Kad procesas labai paprastas
Medaus biskvitas (galima pagal Kirbę, o gal savąjį turite), tik pertepimas šokoladinis kremas (grietinėlė+šokoladas) ir pertepant įdėti išmirkytų džiovintų slyvų. Bet aš pati neragavau, tai nežinau, man sakė kad labai skanus
Medaus biskvitas (galima pagal Kirbę, o gal savąjį turite), tik pertepimas šokoladinis kremas (grietinėlė+šokoladas) ir pertepant įdėti išmirkytų džiovintų slyvų. Bet aš pati neragavau, tai nežinau, man sakė kad labai skanus
QUOTE(likta @ 2010 09 04, 19:11)
Kad procesas labai paprastas
Medaus biskvitas (galima pagal Kirbę, o gal savąjį turite), tik pertepimas šokoladinis kremas (grietinėlė+šokoladas) ir pertepant įdėti išmirkytų džiovintų slyvų. Bet aš pati neragavau, tai nežinau, man sakė kad labai skanus
Medaus biskvitas (galima pagal Kirbę, o gal savąjį turite), tik pertepimas šokoladinis kremas (grietinėlė+šokoladas) ir pertepant įdėti išmirkytų džiovintų slyvų. Bet aš pati neragavau, tai nežinau, man sakė kad labai skanus
reiks pabandyti susitept.
[quote=Jurgitak,2010 09 05, 14:32]
Parašykit ar skanu,jeigu bandysite
Parašykit ar skanu,jeigu bandysite
Labas rytas visoms kepėjoms
Bandau kepti Kirbės medutį Tiksliau, biskvitą jau iškepiau. Lyg ir normalus gavosi, pakilo pakankamai, jei pavyks perpjaut padoriai, tai turėtų gautis 6 lakšteliai. Bet viena bėda - paragavau aš jį, kažkoks karstelėjęs Ar čia normalu, ar persistengiau su kokiu cinamonu ir per daug pribėriau? Daugiau jokia mintis į galvą neateina, kas ne taip Tiesa, sodą nugesinau ne paprastu actu, o baltojo vyno, nes tik tokį turiu, bet negi tai galėtų įtakoti? Beje, kai tešlą ragavau, buvo labai skani, jokio kartumo Patarkit, ką daryt - ar kept naują biskvitą, ar pertept šitą?
Bandau kepti Kirbės medutį Tiksliau, biskvitą jau iškepiau. Lyg ir normalus gavosi, pakilo pakankamai, jei pavyks perpjaut padoriai, tai turėtų gautis 6 lakšteliai. Bet viena bėda - paragavau aš jį, kažkoks karstelėjęs Ar čia normalu, ar persistengiau su kokiu cinamonu ir per daug pribėriau? Daugiau jokia mintis į galvą neateina, kas ne taip Tiesa, sodą nugesinau ne paprastu actu, o baltojo vyno, nes tik tokį turiu, bet negi tai galėtų įtakoti? Beje, kai tešlą ragavau, buvo labai skani, jokio kartumo Patarkit, ką daryt - ar kept naują biskvitą, ar pertept šitą?
na manau neverta kepti kita...sutepkit šita ir man atrodo bus skanu.....gal per daug šiek tiek prieskoniu ypylet,kad karstelna......o soda nesvarbu kokiu budu nugesinti...sverbu ji išputojo ir viskas......
QUOTE(Karigailė @ 2010 09 06, 05:03)
Labas rytas visoms kepėjoms
Bandau kepti Kirbės medutį Tiksliau, biskvitą jau iškepiau. Lyg ir normalus gavosi, pakilo pakankamai, jei pavyks perpjaut padoriai, tai turėtų gautis 6 lakšteliai. Bet viena bėda - paragavau aš jį, kažkoks karstelėjęs Ar čia normalu, ar persistengiau su kokiu cinamonu ir per daug pribėriau? Daugiau jokia mintis į galvą neateina, kas ne taip Tiesa, sodą nugesinau ne paprastu actu, o baltojo vyno, nes tik tokį turiu, bet negi tai galėtų įtakoti? Beje, kai tešlą ragavau, buvo labai skani, jokio kartumo Patarkit, ką daryt - ar kept naują biskvitą, ar pertept šitą?
Bandau kepti Kirbės medutį Tiksliau, biskvitą jau iškepiau. Lyg ir normalus gavosi, pakilo pakankamai, jei pavyks perpjaut padoriai, tai turėtų gautis 6 lakšteliai. Bet viena bėda - paragavau aš jį, kažkoks karstelėjęs Ar čia normalu, ar persistengiau su kokiu cinamonu ir per daug pribėriau? Daugiau jokia mintis į galvą neateina, kas ne taip Tiesa, sodą nugesinau ne paprastu actu, o baltojo vyno, nes tik tokį turiu, bet negi tai galėtų įtakoti? Beje, kai tešlą ragavau, buvo labai skani, jokio kartumo Patarkit, ką daryt - ar kept naują biskvitą, ar pertept šitą?
Viskas ten gerai,as kai paragavau biskvita tai irgi kartokas buvo,bet torte to kartumo nesijaucia-tikras medaus tortas!
Ačiū už atsakymus, tepsiu šį, tikiuosi bus gerai