Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

labukas, noreciau paklausti kokius sviestinius kremus vasarai naudojate gamindamos medaus torta? paskaiciau kad is grietineles karstom dienom nelabai gerai.
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 07 25, 19:48)
labukas, noreciau paklausti kokius sviestinius kremus vasarai naudojate gamindamos medaus torta? paskaiciau kad is grietineles karstom dienom nelabai gerai.

SVIESTINIAI KREMAI MEDAUS TORTUI NETINKA schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 07 25, 23:21)
SVIESTINIAI KREMAI MEDAUS TORTUI NETINKA schmoll.gif

aciu 4u.gif bo jau buciau primarmaliavus biggrin.gif
Atsakyti
o kaip su persikais ar ar draugauja grietinele su jais? ar nieko nenutiks? kokie dar vaisiai tiktu i pertepima? ir kada juos deti - kai jau grietinele isplakta?
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2010 07 29, 14:44)
o kaip su persikais ar ar draugauja grietinele su jais? ar nieko nenutiks?  kokie dar vaisiai tiktu i pertepima? ir kada juos deti - kai jau grietinele isplakta?

Mano močiutė anksčiau pastoviai kepdavo medaus tortus, tai į juos dėdavo konservuotus ananasus, manau, kad ir persikai nepamaišytų smile.gif
Atsakyti
Šiandien pabandymui kepiau meduti pagal kirbes receptuką thumbup.gif
Dar tik suteptas bet jau turnut vakare bus ragaujamas draugų gimtadienio proga
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Evelinčikas @ 2010 08 22, 12:16)
Šiandien pabandymui kepiau meduti pagal kirbes receptuką  thumbup.gif
Dar tik suteptas bet jau turnut vakare bus ragaujamas draugų gimtadienio proga
user posted image

Jei turi sokolado, tai istirpink ji ant garu voneles su siek tiek sviesto ir pieno, arba tik su sviesto siek tiek, ir sauksteliu paslakstyk ant virsaus. Bus ne tik skanus, bet ir dailus wink.gif
Atsakyti
Na čia mano 2 valandų gal mažiau darbas , dariau bandyma ar gaunasi iš turimų produktų nes noriu pasireikšti dukrytės gimtadieniui, gal kokį dideli dvejeta suformuoti ar braškutę. Tik nežinau kaip tą braškute reiktu padaryti gražiai nes ant marcipaninės masės tie dažai maisto lašęliais labai prastai dažo ,o kad gautus raudona buroka virti turibut reiks ir dėti žalios. Bijau kad gausis supuvus arba nedanokus braškė smile.gif
Meškiuką čia kažkur buvau užmačius bet baisiai daub darbo nebent daryti gulinti. Aš baigus maisto pramone bet man daugiau kulinarija gaunasi. O ką del tu vaikų nepadarysi. Nes čia tortai biskvitas ir virtas kremas arba grietinėle. Jei jau kažkas įpatingo tai alia snikersas kažkas panašaus tik iki tokiu kremu jiems dar toli. Ai dar plikytu yra net MB juos labai mėgsta bet jie čia neskanus. Bet labiausiai MB mėgsta Medutį tai kai pasidarai tai nors žinai ką vaikui duodi. Bekui už pagalbą. Gal yra kokių nors dar įdomių torto apipavidalinimo formų?
Atsakyti
Mergaiciukes,su kuo sumalat trupinius torto papuosimui?
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2010 08 22, 21:49)

as dedu i bliudeli ir sugrudu mediniu grustuvu,kitos deda ant kepimo popieriaus ir trupina kocelu,paskui belieka tik persijoti per sieteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 22, 22:01)
as dedu i bliudeli ir sugrudu mediniu grustuvu,kitos deda ant kepimo popieriaus ir trupina kocelu,paskui belieka tik persijoti per sieteli 4u.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2010 08 22, 21:49)

Aš tai mesmale, arba blenderiu kuriuo ir džiuveselius darau.
Atsakyti