Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

QUOTE(Ruttaa @ 2010 06 21, 12:49)
Aš kepiau Medutį ir į pertepimą dėjau braškių. Padariau ryte, o vakare jau valgėm, tai braškėm nieko neatsitiko, nesugedo. O Medutis buvo labai labai skanus  thumbup.gif

Per diena tikrai nieko nenutinka braskem torte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 21, 18:56)
Per diena tikrai nieko nenutinka braskem torte  lotuliukas.gif

Tai ir parašiau, kad nieko nenutiko biggrin.gif O palaikius Medutį kokias 3 dienas, nesiryžčiau braškių dėti į pertepimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 06 09, 00:20)
isejo 5 sluoksniai, grietines buvo 2 dideli indeliai  tai gal reikia 3  g.gif
Papildyta:

nu jei nori tvirto kremo tai pirk grietine Dvaro kur 40 proc  mirksiukas.gif bet siaip man ir su 30 proc iseina neblogai, reikia torta sutepineti formoje, o kai isimsit bus viskas sustenge  smile.gif ai dar atsiminiau kad galima grietine per nakti i sieteli supilti ir nuvarvinti tai ir kudesne bus labai standi  mirksiukas.gif

as visada plaku grietine 30%, bet priklauso ir nuo grietines ( man geriausia kaimiska naturali) plaku kol padideja 2-3 kartus ir tik tada pilu citrinos sultis, nutarkuota citrinos zievele, vanilini cukru, cukru sumaisyta su standikliu (jei turiu) ir tada plaku kol buna tirsta, tada pertepu torta ir nereikia jokioj formoj man pertepinet. Viskas gaunasi ok. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2010 06 21, 20:37)
Tai ir parašiau, kad nieko nenutiko biggrin.gif   O palaikius Medutį kokias 3 dienas, nesiryžčiau braškių dėti į pertepimą  ax.gif

QUOTE(Ruttaa @ 2010 06 21, 12:49)
Aš kepiau Medutį ir į pertepimą dėjau braškių. Padariau ryte, o vakare jau valgėm, tai braškėm nieko neatsitiko, nesugedo. O Medutis buvo labai labai skanus  thumbup.gif

braškes išgelbėjot, bet Medučiui tai neleidot atsiskleist visam gražume... bebe.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 23 birželio 2010 - 10:59
QUOTE(Renatina @ 2010 06 23, 11:59)
braškes išgelbėjot, bet Medučiui tai neleidot atsiskleist visam gražume... bebe.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 06 23, 11:59)

Gaila, kad jau suvalgytas Medutis, o foto nepadariau. Bent braškės išgelbėtos biggrin.gif essen.gif
Atsakyti
siandien antra karta kepiau meduti pagal cipciuko recepta. gavosi puikiai. isejo 12 plonu lakstu. neuzilgo svesiu gimtadieni, tai teks gaminti 2 tortukus. tik neisivaizduoju kaip papuosti ax.gif . bet dar turiu laiko pagalvoti smile.gif
Atsakyti
noriu dėt į medutį bananų, bet dabar mąstau, ar juos gabaliukais supjausčius dėt, dar sutrint ir įmaišyt į grietinėlę? ką patartumėt? unsure.gif
Atsakyti
merginos, atsiprasau kad ne i tema, bet labai reik greito atsakymo: kokio skersmens buna pirktinis biskvitas? sad.gif del bananu galiu atsakyt man skaniau sutrint ir ismaisyt grietineleje smile.gif
Atsakyti
Bet as bananus gal apvirciau su zieve, o tada deciau sublenderiuotus... kazkodel man atrodo, kad jie bus linke juoduoti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 06 27, 20:39)
noriu dėt į medutį bananų, bet dabar mąstau, ar juos gabaliukais supjausčius dėt, dar sutrint ir įmaišyt į grietinėlę? ką patartumėt? unsure.gif

Nedėkit bananų schmoll.gif Jie pajuoduoja ir visai "neapetitnai" atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 06 09, 00:20)
isejo 5 sluoksniai, grietines buvo 2 dideli indeliai  tai gal reikia 3  g.gif
Papildyta:

nu jei nori tvirto kremo tai pirk grietine Dvaro kur 40 proc  mirksiukas.gif bet siaip man ir su 30 proc iseina neblogai, reikia torta sutepineti formoje, o kai isimsit bus viskas sustenge  smile.gif ai dar atsiminiau kad galima grietine per nakti i sieteli supilti ir nuvarvinti tai ir kudesne bus labai standi  mirksiukas.gif

Žinokit, pamėginau aš šitaip daryt, nuvarvinau kelias valandas grietinę, bet rezultate tortas gerai nesumirko, pradėjo "skanėti" tik 3-4 dieną, kai Kirbės medutis puikus būna jau po 1-2 parų... Taigi, aš asmeniškai būtent šiam receptui nerekomenduočiau šio būdo, jei norit gerai sumirkusio torto. Kremo aš dedu tikrai daug, iš trijų indelių.
Šis kartas buvo trečias, ketvirtą ir vėl darysiu nenuvarvindama grietinės smile.gif
Atsakyti