QUOTE(Liusii @ 2010 06 09, 00:20)
isejo 5 sluoksniai, grietines buvo 2 dideli indeliai tai gal reikia 3
Papildyta:
nu jei nori tvirto kremo tai pirk grietine Dvaro kur 40 proc
bet siaip man ir su 30 proc iseina neblogai, reikia torta sutepineti formoje, o kai isimsit bus viskas sustenge
ai dar
atsiminiau kad galima grietine per nakti i sieteli supilti ir nuvarvinti tai ir kudesne bus labai standi
Žinokit, pamėginau aš šitaip daryt, nuvarvinau kelias valandas grietinę, bet rezultate tortas gerai nesumirko, pradėjo "skanėti" tik 3-4 dieną, kai Kirbės medutis puikus būna jau po 1-2 parų... Taigi, aš asmeniškai būtent šiam receptui nerekomenduočiau šio būdo, jei norit gerai sumirkusio torto. Kremo aš dedu tikrai daug, iš trijų indelių.
Šis kartas buvo trečias, ketvirtą ir vėl darysiu nenuvarvindama grietinės