Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

sveikos,
sakykit, ar Medutis "draugauja" su šviežiom braškėm,jeigu dėčiau jas į pertepimą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2010 06 09, 00:26)
sveikos,
sakykit, ar Medutis "draugauja" su šviežiom braškėm,jeigu dėčiau jas į pertepimą?  blush2.gif


ghmmm g.gif medutis gali išstovėti ilgokai, ir nuo tik skanėja, o vat braškės ar tik nepakiš čia kojos; gal geriau sauja braškių pasipuošti riekeles mirksiukas.gif



Atsakyti
QUOTE(likta @ 2010 06 06, 17:04)
Sveikos, o man medaus tortas pats skaniausias tai perteptas  grietine su citrinos sultimis, galima dar dėti vaisių. Su grietinėle man kažkoks labai riebus.


Aš taip pat neseniai gaminau medutį.Jį pertepiau su grietine, grietinėle ir citrinų sultimis. Buvo nuostabiai skanu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Etna25 @ 2010 06 09, 10:33)
Aš taip pat neseniai gaminau medutį.Jį pertepiau su grietine, grietinėle ir citrinų sultimis. Buvo nuostabiai skanu. tongue.gif


O tai kiek ant kiek cia reikia deti ta prasme grietine ir grietinele kad visam tortui uztektu cia prisiskaiciau visokiu varijantu ,bet niekas rimtai taip ir neapraso kaip ten su tais bananais gaunasi ar su ta zale kaip daryti man labiau patinka gaivesni tai bijau kad su vien grietinele bus per riebus gal gali kas paaiskinti kaip reiktu daryti misinuka nu pvz; grietinele+grietine+zele gabaliukai kazi kaip ar iseina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 06 10, 22:19)
O tai kiek ant kiek cia reikia deti ta prasme grietine ir grietinele kad visam tortui uztektu cia prisiskaiciau visokiu varijantu ,bet niekas rimtai taip ir neapraso kaip ten su tais bananais gaunasi ar su ta zale kaip daryti man labiau patinka gaivesni tai bijau kad su vien grietinele bus per riebus gal gali kas paaiskinti kaip reiktu daryti misinuka nu pvz; grietinele+grietine+zele gabaliukai kazi kaip ar iseina  g.gif


grietinele+grietine+zele gabaliukai kazi kaip ar iseina g.gif - taip, kuo puikiausiai; beje labai skanu wub.gif


Atsakyti
Mišinukas grietinėlė-grietinė laabai paprastas. Bent jau aš, jei kepu iš visos Cipciuko normos, tai imu 2 indelius grietinėlės ir 2 indelius grietinės, po 450 gr. visi. Grietinę būtinai nuvarvinu, kad visas vanduo nutekėtų, o paskui plaku. grietinėlę atskirai, grietinę atskirai. Aš įplaku dar ir truputį standiklio, paskui viską sumaišau. Ir viskas, tepu lakštus kaip patinka. Mėgstu pateplioti ir su uogiene, mėgstu ir želė gabaliukų pamėtyti. Ir puikiai gaunasi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simike: 11 birželio 2010 - 18:05
aciu labai uz atsakymus tada ir as taip bandysiu daryti ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
noriu Cipsiuko medaus torto su daug medaus.. smile.gif Gal kas bandete cukru pakeisti medumi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 06 19, 18:21)
Sveikos,
noriu Cipsiuko medaus torto su daug medaus.. smile.gif Gal kas bandete cukru pakeisti medumi? smile.gif

Manau gali keisti, viskas bus gerai. Vaiko gimtadieniui kepiau ir pamirsau cukraus idet, tai paploteliam truko cukraus, bet torto skonis buvo geras. Taip kad jei daugiau medaus tai ir gerai ax.gif
Atsakyti
Jau iskepiau vakar - skonis liuks smile.gif Isvaizda - irgi smile.gif Ir lakstai minkstesni, nei su mazai medaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2010 06 09, 00:26)
sveikos,
sakykit, ar Medutis "draugauja" su šviežiom braškėm,jeigu dėčiau jas į pertepimą?  blush2.gif


Aš kepiau Medutį ir į pertepimą dėjau braškių. Padariau ryte, o vakare jau valgėm, tai braškėm nieko neatsitiko, nesugedo. O Medutis buvo labai labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
Jei kremai darai is grietines, ne grietineles,tai i ji nereik det zelatinos?
Atsakyti