sveikos,
sakykit, ar Medutis "draugauja" su šviežiom braškėm,jeigu dėčiau jas į pertepimą?
QUOTE(MO @ 2010 06 09, 00:26)
sveikos,
sakykit, ar Medutis "draugauja" su šviežiom braškėm,jeigu dėčiau jas į pertepimą?
sakykit, ar Medutis "draugauja" su šviežiom braškėm,jeigu dėčiau jas į pertepimą?
ghmmm medutis gali išstovėti ilgokai, ir nuo tik skanėja, o vat braškės ar tik nepakiš čia kojos; gal geriau sauja braškių pasipuošti riekeles
QUOTE(likta @ 2010 06 06, 17:04)
Sveikos, o man medaus tortas pats skaniausias tai perteptas grietine su citrinos sultimis, galima dar dėti vaisių. Su grietinėle man kažkoks labai riebus.
Aš taip pat neseniai gaminau medutį.Jį pertepiau su grietine, grietinėle ir citrinų sultimis. Buvo nuostabiai skanu.
QUOTE(Etna25 @ 2010 06 09, 10:33)
Aš taip pat neseniai gaminau medutį.Jį pertepiau su grietine, grietinėle ir citrinų sultimis. Buvo nuostabiai skanu.
O tai kiek ant kiek cia reikia deti ta prasme grietine ir grietinele kad visam tortui uztektu cia prisiskaiciau visokiu varijantu ,bet niekas rimtai taip ir neapraso kaip ten su tais bananais gaunasi ar su ta zale kaip daryti man labiau patinka gaivesni tai bijau kad su vien grietinele bus per riebus gal gali kas paaiskinti kaip reiktu daryti misinuka nu pvz; grietinele+grietine+zele gabaliukai kazi kaip ar iseina
QUOTE(Rueta @ 2010 06 10, 22:19)
O tai kiek ant kiek cia reikia deti ta prasme grietine ir grietinele kad visam tortui uztektu cia prisiskaiciau visokiu varijantu ,bet niekas rimtai taip ir neapraso kaip ten su tais bananais gaunasi ar su ta zale kaip daryti man labiau patinka gaivesni tai bijau kad su vien grietinele bus per riebus gal gali kas paaiskinti kaip reiktu daryti misinuka nu pvz; grietinele+grietine+zele gabaliukai kazi kaip ar iseina
grietinele+grietine+zele gabaliukai kazi kaip ar iseina - taip, kuo puikiausiai; beje labai skanu
Mišinukas grietinėlė-grietinė laabai paprastas. Bent jau aš, jei kepu iš visos Cipciuko normos, tai imu 2 indelius grietinėlės ir 2 indelius grietinės, po 450 gr. visi. Grietinę būtinai nuvarvinu, kad visas vanduo nutekėtų, o paskui plaku. grietinėlę atskirai, grietinę atskirai. Aš įplaku dar ir truputį standiklio, paskui viską sumaišau. Ir viskas, tepu lakštus kaip patinka. Mėgstu pateplioti ir su uogiene, mėgstu ir želė gabaliukų pamėtyti. Ir puikiai gaunasi
aciu labai uz atsakymus tada ir as taip bandysiu daryti
Sveikos,
noriu Cipsiuko medaus torto su daug medaus.. Gal kas bandete cukru pakeisti medumi?
noriu Cipsiuko medaus torto su daug medaus.. Gal kas bandete cukru pakeisti medumi?
QUOTE(kice @ 2010 06 19, 18:21)
Sveikos,
noriu Cipsiuko medaus torto su daug medaus.. Gal kas bandete cukru pakeisti medumi?
noriu Cipsiuko medaus torto su daug medaus.. Gal kas bandete cukru pakeisti medumi?
Manau gali keisti, viskas bus gerai. Vaiko gimtadieniui kepiau ir pamirsau cukraus idet, tai paploteliam truko cukraus, bet torto skonis buvo geras. Taip kad jei daugiau medaus tai ir gerai
Jau iskepiau vakar - skonis liuks Isvaizda - irgi Ir lakstai minkstesni, nei su mazai medaus
QUOTE(MO @ 2010 06 09, 00:26)
sveikos,
sakykit, ar Medutis "draugauja" su šviežiom braškėm,jeigu dėčiau jas į pertepimą?
sakykit, ar Medutis "draugauja" su šviežiom braškėm,jeigu dėčiau jas į pertepimą?
Aš kepiau Medutį ir į pertepimą dėjau braškių. Padariau ryte, o vakare jau valgėm, tai braškėm nieko neatsitiko, nesugedo. O Medutis buvo labai labai skanus
Jei kremai darai is grietines, ne grietineles,tai i ji nereik det zelatinos?