Atnešu ir aš savo kuklų bandymą Tepiau per pus grietinele ir grietine, dar serbentų uogiene patepliojau. Už foto kokybę nepeikit
Siandien valgem Kirbes meduti - fantaaaastiskas net pati savo darba gyriau super super skonis tik as dar ji pakoregavau pagal save, pridejau bananu ir persiku -
QUOTE(Muske @ 2010 05 28, 20:50)
Siandien valgem Kirbes meduti - fantaaaastiskas net pati savo darba gyriau super super skonis tik as dar ji pakoregavau pagal save, pridejau bananu ir persiku -
labai malonu girdeti ,kad patiko,o improvizuoti visada galima ir netgi patartina......šaunuole.....
labas atnesu jusu teismui savo meduti pertepimas :grietinė su zele gabaliukais
wingaile, nerealiai grazu neabejoju, kad bus ir skanu
Nu pasipasokosiu ir aš... 27cm skersmens 6 lakštai, suėjo 4ind greitinėlės. Į du sluoksnius dėjau maltų aguonų, kurios nelabai jautės.. cukraus dėjau į kiekvieną greitinėlės indelį apie 4valg.š. (ačiū tai, kuri taip patarė), ir gavos tip top saldumo tortas
O kas dėl puošybos kitąkart bandysiu šonus kažkuom kitu puošt, nes puošimas trupiniais nebuvo sklandus
Kadangi kepiau naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, tai svečiams davaiu ragaut tik šeštadienio rytą.. bet sekmadinį (šiandien) jis buvo dar skanesnis
Bet jau didumas jaučiu kokius 5kg svėrė....
O kas dėl puošybos kitąkart bandysiu šonus kažkuom kitu puošt, nes puošimas trupiniais nebuvo sklandus
Kadangi kepiau naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, tai svečiams davaiu ragaut tik šeštadienio rytą.. bet sekmadinį (šiandien) jis buvo dar skanesnis
Bet jau didumas jaučiu kokius 5kg svėrė....
Na zinok medutis gavosi paaaaaasakiskas,daugiau negu pasakiskas.Nusiveziau pas gimines.Tai sitie nuo skonio buvo apake ir nelabai galejo patiket,kad cia mano antrasis bandymas.Vieni net netycia klause kokioj parduotuvej pirkau,kai pasakiau,kad namie pati viska dariau tai liko issizioje Zodziu tortukas istirpo greitai pati gavau vos gabaliuka,nors gavosi gigantas,zodziu ant ranku nesiojo
LAbukas
kaip smagu, kad Jusu tortukai gavos liuksiski sveikinu
maniskis patiko irgi labai mama ir sese uzsiprase gimdieniui tik tetai pritruko grazdikeliu, visai pamirsau apie juos
kaip smagu, kad Jusu tortukai gavos liuksiski sveikinu
maniskis patiko irgi labai mama ir sese uzsiprase gimdieniui tik tetai pritruko grazdikeliu, visai pamirsau apie juos
Sveikos
noriu paklausti, kokio plonumo reikia kočioti paplotėlius?
ar plonai? ar tešla, pagal pirmame psl. duota receptą pučiasi?
subadyti (šakute) reikia prieš kepant?
QUOTE(insk @ 2010 06 02, 19:17)
Sveikos
Sveika. As kocioju kuo ploniau, truputi puciasi, o kai su pertepimu, tai dar truputi pastoreja , taip kad geriau kuo ploniau. o badyt nereikia
QUOTE(charizsma @ 2010 05 30, 22:29)
Na zinok medutis gavosi paaaaaasakiskas,daugiau negu pasakiskas.Nusiveziau pas gimines.Tai sitie nuo skonio buvo apake ir nelabai galejo patiket,kad cia mano antrasis bandymas.Vieni net netycia klause kokioj parduotuvej pirkau,kai pasakiau,kad namie pati viska dariau tai liko issizioje Zodziu tortukas istirpo greitai pati gavau vos gabaliuka,nors gavosi gigantas,zodziu ant ranku nesiojo
cia kuris ? as zadu siandien issikept kirbes biskvita ir ryt sutepti ... nes cipsiuko biskvitam mano virtuve nepritaikyta .. neturiu kur kocioti teslos