Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

Atnešu ir aš savo kuklų bandymą 4u.gif Tepiau per pus grietinele ir grietine, dar serbentų uogiene patepliojau. Už foto kokybę nepeikit ax.gif
Atsakyti
nelabai man sekes papuost, tai ir gavos belekaip doh.gif bet bus gerai...
user posted image
Atsakyti
Siandien valgem Kirbes meduti - fantaaaastiskas smile.gif net pati savo darba gyriau blush2.gif super super skonis smile.gif tik as dar ji pakoregavau pagal save, pridejau bananu ir persiku - thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 28 gegužės 2010 - 19:51
QUOTE(Muske @ 2010 05 28, 20:50)
Siandien valgem Kirbes meduti - fantaaaastiskas smile.gif net pati savo darba gyriau  blush2.gif super super skonis smile.gif tik as dar ji pakoregavau pagal save, pridejau bananu ir persiku  - thumbup.gif

labai malonu girdeti ,kad patiko,o improvizuoti visada galima ir netgi patartina......šaunuole..... thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

labas atnesu jusu teismui savo meduti blush2.gif pertepimas :grietinė su zele gabaliukais smile.gif
Atsakyti
wingaile, nerealiai grazu thumbup.gif neabejoju, kad bus ir skanu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu pasipasokosiu ir aš... 27cm skersmens 6 lakštai, suėjo 4ind greitinėlės. Į du sluoksnius dėjau maltų aguonų, kurios nelabai jautės.. cukraus dėjau į kiekvieną greitinėlės indelį apie 4valg.š. (ačiū tai, kuri taip patarė), ir gavos tip top saldumo tortas thumbup.gif
O kas dėl puošybos doh.gif kitąkart bandysiu šonus kažkuom kitu puošt, nes puošimas trupiniais nebuvo sklandus schmoll.gif

Kadangi kepiau naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, tai svečiams davaiu ragaut tik šeštadienio rytą.. bet sekmadinį (šiandien) jis buvo dar skanesnis thumbup.gif

Bet jau didumas blink.gif jaučiu kokius 5kg svėrė....

Atsakyti
Na zinok medutis gavosi paaaaaasakiskas,daugiau negu pasakiskas.Nusiveziau pas gimines.Tai sitie nuo skonio buvo apake ir nelabai galejo patiket,kad cia mano antrasis bandymas.Vieni net netycia klause kokioj parduotuvej pirkau,kai pasakiau,kad namie pati viska dariau tai liko issizioje biggrin.gif Zodziu tortukas istirpo greitai pati gavau vos gabaliuka,nors gavosi gigantas,zodziu ant ranku nesiojo drinks_cheers.gif
Atsakyti
LAbukas 4u.gif
kaip smagu, kad Jusu tortukai gavos liuksiski thumbup.gif sveikinu thumbup.gif
maniskis patiko irgi labai thumbup.gif mama ir sese uzsiprase gimdieniui lotuliukas.gif tik tetai pritruko grazdikeliu, visai pamirsau apie juos doh.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif

noriu paklausti, kokio plonumo reikia kočioti paplotėlius? g.gif
ar plonai? ar tešla, pagal pirmame psl. duota receptą pučiasi?

subadyti (šakute) reikia prieš kepant?
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2010 06 02, 19:17)
Sveikos ax.gif

noriu paklausti, kokio plonumo reikia kočioti paplotėlius?  g.gif
ar plonai? ar tešla, pagal pirmame psl. duota receptą pučiasi?

subadyti (šakute) reikia prieš kepant?

Sveika. As kocioju kuo ploniau, truputi puciasi, o kai su pertepimu, tai dar truputi pastoreja lotuliukas.gif , taip kad geriau kuo ploniau. o badyt nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2010 05 30, 22:29)
Na zinok medutis gavosi paaaaaasakiskas,daugiau negu pasakiskas.Nusiveziau pas gimines.Tai sitie nuo skonio buvo apake ir nelabai galejo patiket,kad cia mano antrasis bandymas.Vieni net netycia klause kokioj parduotuvej pirkau,kai pasakiau,kad namie pati viska dariau tai liko issizioje biggrin.gif Zodziu tortukas istirpo greitai pati gavau vos gabaliuka,nors gavosi gigantas,zodziu ant ranku nesiojo  drinks_cheers.gif

cia kuris ? blush2.gif as zadu siandien issikept kirbes biskvita ir ryt sutepti ... nes cipsiuko biskvitam mano virtuve nepritaikyta .. neturiu kur kocioti teslos doh.gif
Atsakyti