Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 6 tema

QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 05 28, 11:02)
o kiek issikepei lakstu? is kiek lakstu darysi torta? as dariau is 5, tai uztektu 3....pas mane ant virsutinio blyno daugokai kremo gavos....bet as 3,5 indelio sunaudojau....jei maziau tepsi,tai uzteks gal ir 2....

pas mane 5 lakstai tik vienas is ju toks nevykes,kazkoks neuzauga gavos bigsmile.gif nu einu tada i parduotuves parsinesiu du,neuzteks eisiu dar karta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2010 05 28, 11:20)
pas mane 5 lakstai tik vienas is ju toks nevykes,kazkoks neuzauga gavos bigsmile.gif  nu einu tada i parduotuves parsinesiu du,neuzteks eisiu dar karta  lotuliukas.gif

tik ploniau tepk...
Atsakyti
4u.gif Gal kuri greitai atsakytų: ar suteptą tortą šaldytuve reik laikyt kad susigertų? g.gif

nu man iš Cypsiuko visos masės, gavos 6dideli blynai.. ir susinaudojo tip top 4ind greitinėlės
Atsakyti
as tai laikau saldytuve....
Atsakyti
Ačiū, einu ir aš barstyt trupinaiis ir kišiu šaldytuvan smile.gif

Bet tai trupinių kietumas blink.gif negi būsiu perkepus???? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 05 28, 13:19)
Ačiū, einu ir aš barstyt trupinaiis ir kišiu šaldytuvan smile.gif
Bet tai trupinių kietumas blink.gif  negi būsiu perkepus???? verysad.gif

man atrodo jie tokie turi but smile.gif geresni trupiniai gausis smile.gif GAL biggrin.gif
Atsakyti
Nu ka as ant 5 dideliu lakstu sunaudojau 2indelius ir man per akis buvo ir nepasakyciau,kad plonai tepiau.Pagaliau baigtas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 05 28, 13:23)
man atrodo jie tokie turi but smile.gif geresni trupiniai gausis smile.gif GAL biggrin.gif

vat tas GAL.. lotuliukas.gif doh.gif

Nu nežinau, baigiau trupint tą tortą doh.gif daugiau matyt niekad su trupiniais nežaisiu, nu toksai bardakas dabar... verysad.gif plius niekaip neišėjo to milžino šonų aptrupint doh.gif vienu metu net tortas iš lėkštės pabėgęs buvo, gerai kad pagaut spėjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 05 28, 14:34)
vat tas GAL.. lotuliukas.gif  doh.gif
Nu nežinau, baigiau trupint tą tortą doh.gif  daugiau matyt niekad su trupiniais nežaisiu, nu toksai bardakas dabar... verysad.gif  plius niekaip neišėjo to milžino šonų aptrupint doh.gif  vienu metu net tortas iš lėkštės pabėgęs buvo, gerai kad pagaut spėjau unsure.gif

Jo su trupiniais tai pas mane ir buvo toooks bardakas.O sonus tai as sugalvojau pasiimt mentele pabarstyt trupiniu ir paprasciausiai klijuot prie sonu tai visai gerai gavos.Gaila,kad netiesus tik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2010 05 28, 14:25)
Nu ka as ant 5 dideliu lakstu sunaudojau 2indelius ir man per akis buvo ir nepasakyciau,kad plonai tepiau.Pagaliau baigtas doh.gif

thumbup.gif saunuole thumbup.gif

QUOTE(S.N.A.S @ 2010 05 28, 14:34)
vat tas GAL.. lotuliukas.gif  doh.gif
Nu nežinau, baigiau trupint tą tortą doh.gif  daugiau matyt niekad su trupiniais nežaisiu, nu toksai bardakas dabar... verysad.gif  plius niekaip neišėjo to milžino šonų aptrupint doh.gif  vienu metu net tortas iš lėkštės pabėgęs buvo, gerai kad pagaut spėjau unsure.gif

lotuliukas.gif linksmai cia nupasakojai biggrin.gif tikiu ,kad tuo metu nelinksma buvo ...
hmmm...tai gal man netrupinti, sudesiu atraizom biggrin.gif
Atsakyti
O as meduciui is visos normos sunaudojau 2,5 indelio pertepimui is 5 lakstu, mazdaug 23 x 30 kazkur. Virsui papildomai dar suejo indelis-papuosimui, jei ne daugiau g.gif

Aij, iskepiau 6 lakstus, bet 5 panaudojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 28 gegužės 2010 - 15:16
Duokit minciu kaip papuost tortuka??? 4u.gif
mas ciau su sokoladu...bet kaip ji ten isliet? su svirkstu? niekaip nesuamstau... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliuke159: 28 gegužės 2010 - 15:19