O kiek deti i grietine cukraus? O gal tinka ir cukraus pudra?
QUOTE(Džigė @ 2010 11 10, 18:03)
O kiek deti i grietine cukraus? O gal tinka ir cukraus pudra?
Pagal skoni... as lyg dejau ant didelio indelio grietines 3-4 saukstus, jei gerai pamenu... man atrodo ir cukraus pudra tiks.
QUOTE(Džigė @ 2010 11 10, 11:52)
sveikos
Bandysiu siandien daryti Kirbes meduti, tik vat net neisivaizduoju kiek ideti gvazdikeliu? Juos sutrinti ar celus imesti?
ir cinamono mazdaug kiek
gal kas pagelbes atsakant i mano klausimus








tortas afigenas





na va kaip smagu,kad viskas pavyko ir patiko.....



QUOTE(Dzesika:) @ 2010 11 11, 21:21)
Labas vakaras, noreciau paklausti jei ryte sutepu kirbes meduti ar vakare jau galime valgyt? 

man jis skaniausias dvieju dienu

QUOTE(Dzesika:) @ 2010 11 11, 22:21)
Labas vakaras, noreciau paklausti jei ryte sutepu kirbes meduti ar vakare jau galime valgyt? 

nea......nebus dar susigeres ir nepajusit tikro torto skonio......nors per nakty reiketu palaikyti
Merginos, gal padetumete ir atsakytumete i kelis klausimus
As turiu pirktinius meducio blynus (ne is LT), jie yra apie 1 - 1.4 cm storio. Ar juos reikia dar perpjauti, ar tokio storio ir turi buti? Tiesa, jie yra kietoki, as planuoju pertepti su Kirbes kremu, bet bijau, kad gali nesumiksteti
Kaip jus tuos blynus sulaistot ir su kuo?
Na ir dar vienas klausimelis del puosybos:kadangi atliekamu trupiniu nebus, o cia perskaiciau, kad sviestiniai kremai netinka meduciui, kaip dar galima butu papuosti torciuka(kadangi esu naujoke saldumynu gamyboj
, geriau koki lengvesni varianta)?

As turiu pirktinius meducio blynus (ne is LT), jie yra apie 1 - 1.4 cm storio. Ar juos reikia dar perpjauti, ar tokio storio ir turi buti? Tiesa, jie yra kietoki, as planuoju pertepti su Kirbes kremu, bet bijau, kad gali nesumiksteti

Na ir dar vienas klausimelis del puosybos:kadangi atliekamu trupiniu nebus, o cia perskaiciau, kad sviestiniai kremai netinka meduciui, kaip dar galima butu papuosti torciuka(kadangi esu naujoke saldumynu gamyboj

QUOTE(kaledukas @ 2010 11 14, 01:44)
o cia perskaiciau, kad sviestiniai kremai netinka meduciui
Tikriausiai kažką praleidau, bet tokio dalyko negirdėjau

QUOTE
Labas vakaras, noreciau paklausti jei ryte sutepu kirbes meduti ar vakare jau galime valgyt?
Man taip regis, kad nebus dar normaliai sustingęs, jei grynai grietininis kremas bus. Po paros bus gerai, o skaniausias tikrai, 2 ir 3 parų, niam niam 
QUOTE(kaledukas @ 2010 11 14, 00:44)
Pjauti nebereikia, nes kaip jūs sakote, kad jie yra kieti, tai perpjovus, jau nekas liks iš jų



Na, vėl susitepiau Kirbės medutį, dėjau kiek želė gabaliukų. Senis kaip katinas aplink balkoną ratus suka
nors oficialiai jis pas mane saldumynų nemėgsta



QUOTE(dangiuk @ 2010 11 14, 17:23)
Na, vėl susitepiau Kirbės medutį, dėjau kiek želė gabaliukų. Senis kaip katinas aplink balkoną ratus suka
nors oficialiai jis pas mane saldumynų nemėgsta






