kirbe, norėjau paklaust, ar galima šį biskvitą kept silikoninėje formoje? jei taip, ar būtina tiest kepimo popierių, ar jis turi būti per visą kepimo formą ar tik dugne?
QUOTE(Elentari @ 2010 05 17, 17:55)
Elentari, 17 Geg 2010 - 17:55, parašė:
Elentari, 17 Geg 2010 - 17:55, parašė:
Aš irgi kitą dieną pjausčiau, nežinau, ar rankos klišos, ar peiliai blogi
Kai pjaunu, tai bangom tokiom, nu niekiap lygiai, o dar taip plonai tai... Bet ir taip buvo labai skanu. Tik apatinis ne tiek sumirko skaniai, kadangi tik iš vienos pusės kremas, bet kitą kartą gal pavyks ploniau perpjaut.
Aš irgi kitą dieną pjausčiau, nežinau, ar rankos klišos,
ar peiliai blogi 
Kai pjaunu, tai bangom tokiom, nu niekiap lygiai, o dar taip plonai tai... Bet ir taip buvo labai skanu. Tik apatinis ne tiek sumirko skaniai, kadangi tik iš vienos pusės kremas, bet kitą kartą gal pavyks ploniau perpjaut.
O nebandėt pjauti su siūlu?

Nežinau ar šitam biskvitui tinka, nebandžiau dar kept, bet kiti su siūlu persipjauna puikiai..