QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 18, 08:02)
Loret30, kaip laikosi tavo tujukai, auginami iš šakelių?
Maniškiai auga, bet dabar klausimas, o kada jau juos galima bus sodinti laukan? Žaliuoja mano tos šakelės ar lapeliai tujų, bet iš kur man žinot, ar jos išleido kokias šaknis? Ir pasodinus, jaučiu, reikėtų kiekvieną dieną laistyti, jei šilta vasara nusimatytų? nes dabar tai tos šakutės gauna pakankamai daug drėgmės, ar man jas bent metus kokiuose vazoniukuose paauginti ir tik kitais metais sodinti žemėn?
Maniškiai auga, bet dabar klausimas, o kada jau juos galima bus sodinti laukan? Žaliuoja mano tos šakelės ar lapeliai tujų, bet iš kur man žinot, ar jos išleido kokias šaknis? Ir pasodinus, jaučiu, reikėtų kiekvieną dieną laistyti, jei šilta vasara nusimatytų? nes dabar tai tos šakutės gauna pakankamai daug drėgmės, ar man jas bent metus kokiuose vazoniukuose paauginti ir tik kitais metais sodinti žemėn?
Ačiū,laikosi puikiai.
Kadangi sukišau šakeles šiemet-tai šiemet dar jų nejudinsiu,manau,kad tikrasis rezultatas pasimatys tik pavasarį.Nenugelto nė viena.Dar tokią keistą"pušinę" eglutę sukaišiojau-šakelės augina pumpurėlius.(buksmedžiai irgi žaliuoja)
Negaliu nieko patarti,pati eksperimentuoju,bet žinau,kad persodinti nereikia iki pavasario.(šaknelių pas maniškes dar nesimato,vieną apžiūrėjau,neiškenčiau )