Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

gal kas galite paaiskinti kas tas MULCAS? blush2.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2010 05 15, 13:24)
gal kas galite paaiskinti kas tas MULCAS? blush2.gif  doh.gif  doh.gif

Keista, kad nežinote kas tai yra rolleyes.gif Apie mulčiavimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 15, 11:34)
Keista, kad nežinote kas tai yra  rolleyes.gif Apie mulčiavimą  mirksiukas.gif

aciu. pavadinimo tiesiog sito nezinojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2010 05 15, 13:51)
aciu. pavadinimo tiesiog sito nezinojau blush2.gif

Svarbiausia, kad žinote procesą mirksiukas.gif
Atsakyti
nu visko 100% nezinau, bet esu girdejusi apie toki procesa. biggrin.gif viskas psidaro aisku, kai tai darai, o as dar ne karto nedariau, bet ruosiuosi. Jei kils klausimu rasysiu, tikiuosi atsiras, galinciu padeti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 05 14, 15:31)
Kaimynė beravėdama visą eilę tujų parsinešė namo kelias erkes. Bet ar jos nuo tujos, ar nuo žolės - neaišku.

sako, kad jos nemėgsta spygliuočių g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 17, 01:05)
sako, kad jos nemėgsta spygliuočių g.gif

O kaip miške? - jos ten puikiausiai gyvena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 17, 06:59)
O kaip miške? - jos ten puikiausiai gyvena  rolleyes.gif

mano vyras dzūkas ( o dar ir biologas), tai sako, kad spygliuočių miškuose nebūna, jos mėgsta lapuočius ir žolę.
Atsakyti
na, pas mus grynų spygliuočių miškų labai mažai, o ir tuose yra gan aukšta žolė, pvz.: Palangos-Šventosios apylinkėse, Kuršių Nerijoje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 17, 10:14)
na, pas mus grynų spygliuočių miškų labai mažai, o ir tuose yra gan aukšta žolė, pvz.: Palangos-Šventosios apylinkėse, Kuršių Nerijoje wink.gif

drinks_cheers.gif Taip ir iš miško labai lengva erkę parsinešti doh.gif
Atsakyti
Loret30, kaip laikosi tavo tujukai, auginami iš šakelių?

Maniškiai auga, bet dabar klausimas, o kada jau juos galima bus sodinti laukan? Žaliuoja mano tos šakelės ar lapeliai tujų, bet iš kur man žinot, ar jos išleido kokias šaknis? g.gif Ir pasodinus, jaučiu, reikėtų kiekvieną dieną laistyti, jei šilta vasara nusimatytų? nes dabar tai tos šakutės gauna pakankamai daug drėgmės, ar man jas bent metus kokiuose vazoniukuose paauginti ir tik kitais metais sodinti žemėn? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 18 gegužės 2010 - 08:05
Sveikos, sodininkes smile.gif
Reik jusu patarimo...Tik nevarykit skaityt visu temu apie tujas, jei mano klausimas cia nuskambes n-taji karta, nes su mazu "vabalu", traukianciu kompo laidus ir lizdo, tai butu gan sudetinga padaryti doh.gif biggrin.gif
Zodziu, norim pasisodinti tuju palei tvora, nuo kaimynu "pasislept" biggrin.gif Nelabai as gaudausi tose tuju rusyse, todel nelabai zinau kokios tujos yra tinkamesnes sodint palei tvora, gal kolonines blush2.gif ?
Ir dar- pasidalinkit kur Vilniuje ar jo apylinkese perkate tujas? As pradedancioji "sodininke", tad tasku nelabai zinau unsure.gif Buvau turguj, poroj medelynu, Ermitaze, bet sakyciau brangoka.o mum reik kokiu 50-60 tuju, ir noretusi ne visai jau tokiu mazulyciu po 50 cm. kad po to visa gyvenima laukt, kol jos uzaugs doh.gif Noretusi apie metro aukscio.
Zodziu, busiu labai dekinga tam, kas nepatinges atsakyt i mano klausimus blush2.gif
Atsakyti