gal kas galite paaiskinti kas tas MULCAS?
QUOTE(ewacka @ 2010 05 15, 13:24)
gal kas galite paaiskinti kas tas MULCAS?
Keista, kad nežinote kas tai yra Apie mulčiavimą
QUOTE(jediara @ 2010 05 15, 11:34)
aciu. pavadinimo tiesiog sito nezinojau
QUOTE(ewacka @ 2010 05 15, 13:51)
aciu. pavadinimo tiesiog sito nezinojau
Svarbiausia, kad žinote procesą
nu visko 100% nezinau, bet esu girdejusi apie toki procesa. viskas psidaro aisku, kai tai darai, o as dar ne karto nedariau, bet ruosiuosi. Jei kils klausimu rasysiu, tikiuosi atsiras, galinciu padeti.
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 05 14, 15:31)
Kaimynė beravėdama visą eilę tujų parsinešė namo kelias erkes. Bet ar jos nuo tujos, ar nuo žolės - neaišku.
sako, kad jos nemėgsta spygliuočių
QUOTE(diasaja @ 2010 05 17, 01:05)
sako, kad jos nemėgsta spygliuočių
O kaip miške? - jos ten puikiausiai gyvena
QUOTE(jediara @ 2010 05 17, 06:59)
O kaip miške? - jos ten puikiausiai gyvena
mano vyras dzūkas ( o dar ir biologas), tai sako, kad spygliuočių miškuose nebūna, jos mėgsta lapuočius ir žolę.
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 17, 10:14)
na, pas mus grynų spygliuočių miškų labai mažai, o ir tuose yra gan aukšta žolė, pvz.: Palangos-Šventosios apylinkėse, Kuršių Nerijoje
Taip ir iš miško labai lengva erkę parsinešti
Loret30, kaip laikosi tavo tujukai, auginami iš šakelių?
Maniškiai auga, bet dabar klausimas, o kada jau juos galima bus sodinti laukan? Žaliuoja mano tos šakelės ar lapeliai tujų, bet iš kur man žinot, ar jos išleido kokias šaknis? Ir pasodinus, jaučiu, reikėtų kiekvieną dieną laistyti, jei šilta vasara nusimatytų? nes dabar tai tos šakutės gauna pakankamai daug drėgmės, ar man jas bent metus kokiuose vazoniukuose paauginti ir tik kitais metais sodinti žemėn?
Maniškiai auga, bet dabar klausimas, o kada jau juos galima bus sodinti laukan? Žaliuoja mano tos šakelės ar lapeliai tujų, bet iš kur man žinot, ar jos išleido kokias šaknis? Ir pasodinus, jaučiu, reikėtų kiekvieną dieną laistyti, jei šilta vasara nusimatytų? nes dabar tai tos šakutės gauna pakankamai daug drėgmės, ar man jas bent metus kokiuose vazoniukuose paauginti ir tik kitais metais sodinti žemėn?
Sveikos, sodininkes
Reik jusu patarimo...Tik nevarykit skaityt visu temu apie tujas, jei mano klausimas cia nuskambes n-taji karta, nes su mazu "vabalu", traukianciu kompo laidus ir lizdo, tai butu gan sudetinga padaryti
Zodziu, norim pasisodinti tuju palei tvora, nuo kaimynu "pasislept" Nelabai as gaudausi tose tuju rusyse, todel nelabai zinau kokios tujos yra tinkamesnes sodint palei tvora, gal kolonines ?
Ir dar- pasidalinkit kur Vilniuje ar jo apylinkese perkate tujas? As pradedancioji "sodininke", tad tasku nelabai zinau Buvau turguj, poroj medelynu, Ermitaze, bet sakyciau brangoka.o mum reik kokiu 50-60 tuju, ir noretusi ne visai jau tokiu mazulyciu po 50 cm. kad po to visa gyvenima laukt, kol jos uzaugs Noretusi apie metro aukscio.
Zodziu, busiu labai dekinga tam, kas nepatinges atsakyt i mano klausimus
Reik jusu patarimo...Tik nevarykit skaityt visu temu apie tujas, jei mano klausimas cia nuskambes n-taji karta, nes su mazu "vabalu", traukianciu kompo laidus ir lizdo, tai butu gan sudetinga padaryti
Zodziu, norim pasisodinti tuju palei tvora, nuo kaimynu "pasislept" Nelabai as gaudausi tose tuju rusyse, todel nelabai zinau kokios tujos yra tinkamesnes sodint palei tvora, gal kolonines ?
Ir dar- pasidalinkit kur Vilniuje ar jo apylinkese perkate tujas? As pradedancioji "sodininke", tad tasku nelabai zinau Buvau turguj, poroj medelynu, Ermitaze, bet sakyciau brangoka.o mum reik kokiu 50-60 tuju, ir noretusi ne visai jau tokiu mazulyciu po 50 cm. kad po to visa gyvenima laukt, kol jos uzaugs Noretusi apie metro aukscio.
Zodziu, busiu labai dekinga tam, kas nepatinges atsakyt i mano klausimus