QUOTE(Medute28 @ 2011 05 17, 16:56)
na, kai tvarkiau alpinariumą, apžiūrėjau kiekvieną augalą, ar gyvas, kaip žiemojo ir t.t., kadagys tryško džiaugsmu naujai dienai, viskas buvo gerai, o va vyras vakar pastebėjo, kad kažkas rudas prikibęs prie šakos, ir šiandien pasakė, kai jam pacitavau šios temos postus apie ligas, kad ir ant kadagio rado to rudojo džiaugsmo. Arba aš prastai apžiūrėjau augalus, kad nepastebėjau nieko..
Tai mano (na taip man atrodo)
vos ne per viena diena apsisnargliavo - salta ir lietinga - gera terpe grybienai.
Bet del tuju
tai as pradejau abejot
: mama
pasodino tujas, as "zalias" sodininkas, neanalizavau veisles, nupirkau trasu tujoms ir spygliuociams, apraviu, palaistau tuo mano funkcijos baigiasi - bet ar ten is ties tujos ?! Kai dabar tiek prisiziurejau apie ju veisles - esu beveik
tikra, kad ten kadagys. Siandien planuoju vaziuot ir apziuret, jei orai nepaves. Nei pernai, nei uzpernai tokio sh..nebuvo, bet kriauses sirgo (gal neisviesejo nes buvo sausiau, nesimate). Tenka
atsiprasyt tuju busiu jas apkalbejus be reikalo ir dar ne i ta tema
pakliuvus.
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2011 05 17, 16:56)
na, kai tvarkiau alpinariumą, apžiūrėjau kiekvieną augalą, ar gyvas, kaip žiemojo ir t.t., kadagys tryško džiaugsmu naujai dienai, viskas buvo gerai, o va vyras vakar pastebėjo, kad kažkas rudas prikibęs prie šakos, ir šiandien pasakė, kai jam pacitavau šios temos postus apie ligas, kad ir ant kadagio rado to rudojo džiaugsmo. Arba aš prastai apžiūrėjau augalus, kad nepastebėjau nieko..
Tai tas grybas nekenkia kadagiui, na gal tik estetiskai ...