Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

QUOTE(-Braskeele @ 2011 05 14, 07:35)
Ka galite pasakyti apie olandiskas tujas?Dabar joslabai nebrangios Ermitaze g.gif Jau norejom su vyru jamt, bet vienas pazistamas, kuris prekiauja augalais kazkaodel atkalbejo, sako bet kokias, tik ne olandiskas g.gif  blink.gif

manau atkalbejo del to kad olandiskos sunkiau prisitaiko prie musu klimato g.gif nes nezinia kaip ziema perziemos.
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 04 29, 16:47)
Va mano tujos verysad.gif
user posted image

O cia virsineles jau nukarpitos:
user posted image

Packa smile.gif kaip tavosios tujos laikosi, neskaiciau visos temos tik va pper Google susiradau tavo tuju nuotraukas, nes mano kelios tujos su tokiom virsunelem. Labai idomu ar tavo tujos auga be virsuneliu g.gif Na kaip jos dabar pavasari atrodo?
Atsakyti
Gerbiamos zinoves, gal galetumes pasakyt, kokia zaraza pagavo mano tujos - ant saku kazkokia gelsvai rusva "kose" (itariu gryba, gal jas sudegint kad neplistu).
"visazinis google" niekaip neduoda man atsakymo tai prasau jusu pagalbos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2011 05 14, 20:04)
Packa  smile.gif  kaip tavosios tujos laikosi, neskaiciau visos temos tik va pper Google susiradau tavo tuju nuotraukas, nes mano kelios tujos su tokiom virsunelem. Labai idomu ar tavo tujos auga be virsuneliu  g.gif  Na kaip jos dabar pavasari atrodo?

viskas gerai su mano tujomis, auga graziai, padarysiu nuotrauka ir parodysiu 4u.gif toms kurioms apkirpau virsuneles tai biski zemesnes, bet manau su laiku susiligins g.gif O apdziuvo del mano kaltes ax.gif nes kai pirkau rudeni tai jau per velu buvo sodinti tai pamaniau kad tam kad nesusaltu su vazoneliais ikisiau i grunta, ir pavasari jiems per mazai buvo driegmes, nors ir liejau, bet per iki saknu vanduo nedaeidavo. Kai istraukiau is vazoneliu tai saknys buvo sausos. 4u.gif
Atsakyti
sveiko merginos, turbut temoje jau aptaret kas kiek reikia sodonti tujas tik as neradau blush2.gif gal galite man parasyti kas kiek cm susidinti mazdaug 30 cm aukscio tujukes smile.gif
Atsakyti
Dar klausimelis gal kas zino kokia cia tuja? o tai as neskiriu blush2.gif ar suaugs ji i gyvatvore blink.gif
noriu tokias pasisodinti bet nezinau kaip jos vadinasi unsure.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena_P: 16 gegužės 2011 - 11:16
QUOTE(Irena_P @ 2011 05 16, 12:15)
Dar klausimelis gal kas zino kokia cia tuja? o tai as neskiriu  blush2.gif ar suaugs ji i gyvatvore  blink.gif
noriu tokias pasisodinti bet nezinau kaip jos vadinasi  unsure.gif

Man i Smaragd panasu..Kolonines jos, gyvatvorei jas sodina, laja siauroka, auksta.. Zodziu-ta gyvatvore tokia butu lyg is kolonu zaliu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 16 gegužės 2011 - 12:19
QUOTE(vilnera @ 2011 05 16, 13:16)
Man i Smaragd panasu..Kolonines jos, gyvatvorei jas sodina, laja siauroka, auksta.. Zodziu-ta gyvatvore tokia butu lyg is kolonu zaliu..

aciukas, man irgi lyg i smaragda panasi as cia per googl'a nustaciau cool.gif
Atsakyti
schmoll.gif nepanašu į smaragdines tujas ,maniškių viršūnėlės lig ir ne tokios g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 16 gegužės 2011 - 12:48
QUOTE(Irena_P @ 2011 05 15, 20:29)
sveiko merginos, turbut temoje jau aptaret kas kiek reikia sodonti tujas tik as neradau  blush2.gif  gal galite man parasyti kas kiek cm susidinti mazdaug 30 cm aukscio tujukes smile.gif

Ne kartą buvo diskutuojama apie tarpus tarp tujų. Nuo aukščio ir dydžio visiškai nepriklauso sodinimo tarpai, o nuo jų rūšies ir kokios nori ar peršviečiamos ar ne gyvatvorės. Patariama 'Smaragdus' sodinti kas 70cm, norint vientisos gyvatvorės.
Atsakyti
QUOTE(Bircis @ 2011 05 14, 22:54)
Gerbiamos zinoves, gal galetumes pasakyt, kokia zaraza pagavo mano tujos - ant saku kazkokia gelsvai rusva "kose" (itariu gryba, gal jas sudegint kad neplistu).
"visazinis google" niekaip neduoda man atsakymo tai prasau jusu pagalbos  ax.gif

Ir pas mane tokia pat problema- tik radau sios koses ant savo didelio kadagio krumo blink.gif Kiek uzmaciau, iskarpiau sakas ant kuriu buvo si bjaurybe verysad.gif Svarbiausiai labai bijau, kad nepersimestu i tuju gyvatvore unsure.gif
Jau 7 metai turiu si soda, bet tik si pavasari pirma syki pastebejau toki dalyka blink.gif
Gal kas zinote kaip kovoti???? gal su kazkuom reiketu purksti ar kitokiu kokiu priemoniu yra kad neplistu???
HELP!! help.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 05 16, 13:46)
schmoll.gif  nepanašu į smaragdines tujas ,maniškių viršūnėlės lig ir ne tokios  g.gif

va tai tau, o kas cia, eisiu visa tuja fotografuota gal kas atpazins tik ji ten kazkokia peraugusi isvis i nieka nepanasi doh.gif
Atsakyti