Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

QUOTE(Giedrė T.J. @ 2011 04 19, 11:52)
o tai čia jos iš grunto ar vazonuose ?

Iš grunto.
Atsakyti
aiškutis smile.gif ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 04 19, 10:20)

O tai dar dėl laistymo: - nereikia taip išeina kasdien laistyt kątik pasodintų tujų?

Kiekvieną dieną tikrai nereikia laistyti. Reikia gausiai, bet retai. Stebėkite žemę aplink savo tujas ir pamatysite kada pradžiūvusi-liekite.
Atsakyti
Aišku, ačiū smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 04 19, 08:20)
Tujos apie 70 cm, kaina 8 Lt vienetas.  thumbup.gif

O kur cia pirkot? Ieskau irgi
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2011 04 20, 22:36)
O kur cia pirkot? Ieskau irgi

As pirkau smaragdines po 9 vazonuose, tik dabar nepasakysiu kokio aukscio, bet mazdaug apie 70 cm, siandien kai nuvaziuosiu i soda, jei nepamirsiu pamatuosiu. Raudondvario plente, vaziuojant nuo Kauno pilies link Raudondvario siek tiek pavaziavus uz NORFOS / GARDESIO desineje puseje yra Juragiu medelyno pardavimo aikstele, tai ten as ir pirkau.
Atsakyti
QUOTE(sweet girl @ 2011 04 21, 11:43)
As pirkau smaragdines po 9 vazonuose, tik dabar nepasakysiu kokio aukscio, bet mazdaug apie 70 cm, siandien kai nuvaziuosiu i soda, jei nepamirsiu pamatuosiu. Raudondvario plente, vaziuojant nuo Kauno pilies link Raudondvario siek tiek pavaziavus uz NORFOS / GARDESIO desineje puseje yra Juragiu medelyno pardavimo aikstele, tai ten as ir pirkau.

Kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 04 21, 20:42)
Kokia kaina? ax.gif

po 9 lt vienetas smile.gif gi parase biggrin.gif
Atsakyti
mes irgi galvojom tuju eilute pasisodinti, MB svajone:) bet man baisu, kad issals, isdzius ir t.t. man jos baisiai lepios atrodo, o juk investicija tai nemaza g.gif
Atsakyti
Sveikos,
cia visos labai giriat Smaragdines tujas, smile.gif
o gal kas auginate Vakarinė tuja "Columna", kaip jos 4u.gif
Atsakyti
Prieš dvejus metus labai smalsu buvo, kaip greit tujos auga smile.gif)) Kėliau nuotraukas pernai, keliu ir šiemet smile.gif Mano Smaragdai:

2009 m. nesenai pasodintos:

user posted image

2010 m. pavasaris:

user posted image

2011 m... :

user posted image
Atsakyti
kokia sauni fotosesija ir puikus reportazas, labai grazu wub.gif
Atsakyti