Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

QUOTE(dėja @ 2011 04 15, 19:44)
paskutiniu metu labai piktos moterytes cia renkasi  tongue.gif

Gal prekyba nesiseka hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2011 04 15, 19:44)
paskutiniu metu labai piktos moterytes cia renkasi  tongue.gif

Mano tujos labai isluzusios po sios ziemos verysad.gif

Ir pas mane daug išlūžusių šakelių ir ne tik. Atrodo, kad nelūžus, o jau negyva. Sakau gal koia liga . Kuo purškiat nuo ligų?
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 04 08, 13:08)
man tai irgi laaabai aktualus klausimas  biggrin.gif

Siandien pirkom priesais "bebra", 18 lt, visai nemazos apie 70 cm (cia Kaune uz Karmelavos)
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2011 04 17, 09:44)
Ir pas mane daug išlūžusių šakelių ir ne tik. Atrodo, kad nelūžus, o jau negyva. Sakau gal koia liga  . Kuo purškiat nuo ligų?

Purksti dar neteko,bet jauciu mano tujytem kas tai yra negerai,dvi radau visai nudziuvusias,teko ispjauti.tik gerai kad labai nepasistebi kad ju nera,na turiu mintyje tarpas nesigavo labai didelis ispjovus.
Atsakyti
Sveikos smile.gif . Šiandien nusipirkome Smaragd tujų, 100 vienetų, tačiau, kadangi papirkome tik po pietų, tai fiziškai nebesugebėjome jų visų susodinti, įveikėme kokį 60. Kitas palikome maišuose, palaistėme, ir ryt vakare pabaigsime sodinimą.
Tačiau, ar nieko tokio, kad iškart nepasodinome? Rytoj per dieną, nepasodintąsias dar palaistysiu.
Ir žinovės smile.gif , kaip dažnai reikia laistyti šviežiai pasodintas tujas?
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 04 17, 23:04)
* Kitas palikome maišuose, palaistėme, ir ryt vakare pabaigsime sodinimą.
** kaip dažnai reikia laistyti šviežiai pasodintas tujas?

*jeigu šaknys nėra nuogut nuogutėlės, tai tikrai nieko neatsitiks.
**pirmais metais liedavau gausiai ir retai. Vieną kartą per savaitę.
Atsakyti
laistymo dažnumą nulemia dirvožemio savybės ,pas mane vienos augo ,,žvyringame,,tai reikėjo, kol ūgtelėjo, dažnai laistyti ,o kitos pagerintoje žemėja, tai rečiau laistomos ,tačiau vis tik pastebėjau ,kad tujos labai reiklios drėgmei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 18 balandžio 2011 - 22:14
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 04 18, 23:12)
tačiau vis tik pastebėjau ,kad tujos labai reiklios drėgmei.

laisčiau tik pirmą vasarą, o dabar aš jas mulčiuoju pjauta žole.
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 04 17, 23:04)
Sveikos  smile.gif . Šiandien nusipirkome Smaragd tujų, 100 vienetų, tačiau, kadangi papirkome tik po pietų, tai fiziškai nebesugebėjome jų visų susodinti, įveikėme kokį 60. Kitas palikome maišuose, palaistėme, ir ryt vakare pabaigsime sodinimą.
Tačiau, ar nieko tokio, kad iškart nepasodinome? Rytoj per dieną, nepasodintąsias dar palaistysiu.
Ir žinovės  smile.gif , kaip dažnai reikia laistyti šviežiai pasodintas tujas?

O kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2011 04 19, 00:26)
O kokios kainos?

Tujos apie 70 cm, kaina 8 Lt vienetas. thumbup.gif

O tai dar dėl laistymo: - nereikia taip išeina kasdien laistyt kątik pasodintų tujų? Ir dar po kelis kartus? Pas mus dirvožemis vienoj vietoj grynas juodžemis, kitoj juodžemis su moliu..
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 04 19, 11:20)
Tujos apie 70 cm, kaina 8 Lt vienetas.  thumbup.gif
O tai dar dėl laistymo: - nereikia taip išeina kasdien laistyt kątik pasodintų tujų? Ir dar po kelis kartus? Pas mus dirvožemis vienoj vietoj grynas juodžemis, kitoj juodžemis su moliu..

Kiek suprantu, tai laistyti reikia kada zeme pradžiūsta. Jei žemė prie molio, tai tikrai taip dažnai nereikėtų laistyti. Man kitas reikalas, nes dirva priesmėlis
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 04 19, 10:20)
Tujos apie 70 cm, kaina 8 Lt vienetas.  thumbup.gif

o tai čia jos iš grunto ar vazonuose ?
Atsakyti