sveikos merginos
papasakosiu apie musu pirkima tuju gyvatvorei, gal kuri ka patarsit ka daryti?
pries kelias sav. pirkom koloniniu tuju, jos ivauraus ugio nuo 1 m iki 1,6m. pirkom medelyne, jie buvo pasodinti vazonuose, tokios apskure, pagelte, apacios nuogos. bet sake kad tokia kaina parduoda todel kad jos taip atrodo, o jos atrodo del to kad jos dideles, saknim nera vietos, ir t.t. as kazkaip sutikau su tuo, nes pries 3 metus pirkom taip panasiai atrodancias smaragdines, didokos ,apskure, bet jos labai graziai atsigavo ir dabar atrodo super. darbar pasakosiu toliau apie kolonines. kadangi truko mums koloniniu ir pinigeliu tiek su savim neturejom, likusias nusprendem nupirkti kita savaitgali. jas pirkom jau is zemes, aisku zlaesnes spalvos, ir jau nuo apacios sakutes yra. parvezem, pasdodinom, kadangi jau vakaras, mazi vaikai, kazkaip nekereipem demesio ka pasodinom. ziuriu as per langa i tas tujas ir man vis jos kazkuo skiriasi. prieinu as prie ju ir matosi kad sakutes ne tik skiriasi spalva bet ir pacia forma. ant pirmuju net seklu yra, o ant pastaruju nei vienos nera, nu man jos skiriasi ne tik forma, bet net ir palietus sakute skiriasi. skambinu as tam vyrui, jis man sako, kad dauginta is tos pacios tujos, tik skiriasi augimo salygos, vienos skurdo vazonuose, kitos zemeje, pavesyje, bet as juo netikiu. nuskabius sakutes tuju nuveziau kas pardavineja tujas, man sako kad skiriasi istikruju , bet sako reikia realiai pamatyti tas tujas, kad pasakyti pavadinima. bandysiu ja atsivezti pas save kd pasakytu kas per tujos, bet ka reiks su tuo vyru kalbetis? as jam tikrai zadu skambinti, bet ar jam liepti issivezti tujas ir atiduoti pinigus uz dali tuju ar ka? nzn ka daryti?