Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

aciuks.gif

dirbau su MB pussesere visa diena karsta.gif
Mulcas nupirktas buvo pries 2 men, niekaip negalejau prisiruosti hihihi.gif
Atsakyti
Kaip aš sakau ,kekvienam darbui turi ateiti laikas.Tai ir jums atėjo,bet dabar labai gražu wub.gif .
Atsakyti
Va mano tujos setos vasario pabaigoj dabar jau tokiosuser posted imageuser posted image.
Tik dabar nezinau kaip su jom elgtis toliau, kad perziemotu, ar nesti kur i nama ar palikti lauke....???
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 21 rugpjūčio 2010 - 08:29

Aš tai parnešiau į varandą,bet jos man pastypo,jau 15cm siekia blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 21 rugpjūčio 2010 - 13:02
Sveikutes visos. Norėčiau pasiklausti, gal žinote kur galečiau apie 60 vnt. tujų pakankamai bigiai įsigyti aplink Vilnių ?
Patarkite 4u.gif
Atsakyti
Mamulka, labai gražios tujos 4u.gif
Sakykit kokiom trašom reikia trešti tujas?
Atsakyti
QUOTE(Karolinos Mama @ 2010 08 27, 20:02)
Sveikutes visos.  Norėčiau pasiklausti, gal žinote kur galečiau apie 60 vnt. tujų pakankamai bigiai įsigyti aplink Vilnių ?
Patarkite  4u.gif

rugsėjo 17-19 dienomis važiuosim į Vilniaus botanikos sodą, į augalų mugę-parodą, prašom užsukti, jei ne pas mus gal pas kitus rasite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedretu @ 2010 08 30, 08:14)
rugsėjo 17-19 dienomis važiuosim į Vilniaus botanikos sodą, į augalų mugę-parodą, prašom užsukti, jei ne pas mus gal pas kitus rasite smile.gif

ačiū už info 4u.gif atvyksime.
Atsakyti
QUOTE(giedretu @ 2010 08 30, 08:14)

Susodinom jau beveik visas pirktas is Jusu tujas aplink sklypa. Labai fainos tujytes thumbup.gif
Siek tiek apsiskaiciavau su tujom, tai reikes is Jusu dasipirkti dar keleta vnt. smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingole @ 2010 08 30, 14:04)
Susodinom jau beveik visas pirktas is Jusu tujas aplink sklypa. Labai fainos tujytes  thumbup.gif 
Siek tiek apsiskaiciavau su tujom, tai reikes is Jusu dasipirkti dar keleta vnt.  smile.gif  doh.gif

labas
o kokio dydzio tujas sodinai ? ar gerai prigijo ir kada geriausia jas sodinti ?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolinos Mama @ 2010 08 31, 11:17)
labas
o kokio dydzio tujas sodinai ?  ar gerai prigijo ir kada geriausia jas sodinti ?
4u.gif

Atrasiau i az.
Sodinti geriausia iki rugsejo 10-15 d. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes! gal zinote, kur butu galima Kaune isigyti tuju pigiau? smile.gif 4u.gif
Atsakyti