Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

QUOTE(Lutpede @ 2010 08 02, 23:05)
tai priklausys kokiu atstumu sodinsit. jei kas 80 cm tai jums kažkur reikės  50 vnt, jei kas 60 cm-66 vnt, tai pirmu atveju turit pirkti po 10 Lt, o antru atveju po 7,50 Lt. Žinoma  už tokią kainą augalai bus nedidukai. na bet jie greitai auga po 20-30  ir daugiau cm per metus. Užaugs smile.gif

g.gif nebus per retai g.gif aš norėčiau, kad tankiai suaugtų g.gif galvojau, kas 50 cm rečiausiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2010 08 03, 11:20)
g.gif  nebus per retai  g.gif aš norėčiau, kad tankiai suaugtų  g.gif  galvojau, kas 50 cm rečiausiai  g.gif

jei sodinsit Smaragdines tujas, kas 50 cm bus per tanku, toks atstumas tinka tik gyvatvorinėms (kur karpomos) ir koloninėms.

Smaragdines geriausia sodinti kaip jau anksčiau ir aš minėjau ir kitos 60-70 cm smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Planuojam uzsisodinti tujom smaragd. Ar reiketu pilti kazkokio juodzemio, jei pas mus smelinga zeme? Ir ar kas nors paskutiniu laiku pirkot tujas Lenkijoje? Mums reikes apie 100 sodinuku, tad gal visai vertetu palekti iki ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2010 08 10, 12:00)
Sveikos mergaites. Planuojam uzsisodinti tujom smaragd. Ar reiketu pilti kazkokio juodzemio, jei pas mus smelinga zeme? Ir ar kas nors paskutiniu laiku pirkot tujas Lenkijoje? Mums reikes apie 100 sodinuku, tad gal visai vertetu palekti iki ten  g.gif

As irgi planavau pirkti tujas Smarag Lenkijoje. Man reikejo dvigubai daugiau nei tau. Bet radau LT uz padoria kaina siu tujikiu. Jomis prekiauja "Giedretu". Susisiek su ja ir manau, kad nebereikes vykti i PL. Nes uz tokia kaina, kuria pasiule Giedretu, tai PL butu gal tik siek tiek didesnes. O dar kelione ir jei pagalvojus, kad PL keliom klimato juostomis skiriasi nuo LT ir Lietuvos pardavejai kalba, kad del to is PL parveztos tujos prigyja 50:50 proc. (nors faktas nepatvirtintas), tai manyciau gal vertetu pagalvoti apie pirkima LT. g.gif Bet cia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
skaičiau skaičiau ir pasiklydau tarpi informacijos, daug sužinojau, bet dar vienas klausimas kokio pločio smargadinės tujos?
Jei reikia aklinos sienos iki kokio pločio jos išsiplečia?
Atsakyti
Smaragdinės tujos plotis yra apie 70 cm.

Akliną sieną gali padaryt tik tada, kada pasiaugini iki reikiamo aukščio, tarkim 2 metrų ir nukerpi viršūnes, tada dingsta smailumas ir tarpai tarp tujų užsidaro aklinai

aišku, norint aklinai pasidaryti, tai reikia sodinti kas 60 cm tarp kotų, nes jei kas 70 cm, tuomet truputį prasišviečia tarpai.
Atsakyti
stai vyras pabande viena tuja pakirpti sodyboj biggrin.gif va taip

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 14 rugpjūčio 2010 - 11:10
Nu labai graziai...
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2010 08 14, 13:10)
stai vyras pabande viena tuja pakirpti sodyboj  biggrin.gif va taip

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

pagaliau apmulciavau savo tujas, labai man grazu wub.gif , ir jums noriu parodyt ax.gif smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pocka,tikrai verta buvo parodyt,labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 08 20, 22:59)
Sveikos 4u.gif

Neblogai padirbėta thumbup.gif
Atsakyti