Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 07 22, 23:22)
Per tokius karščius galiu sodinti tujas?

Per tokius karščius sodinti... Negi negalit rudens palaukti?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 07 22, 22:22)
Per tokius karščius galiu sodinti tujas?

gali, bet tik augintas vazonėliuose ir svarbiausia kas vakarą gausiai palieti, bent pora savaičių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedretu: 23 liepos 2010 - 06:49
Sveiki 4u.gif gal padėsit žaliai blush2.gif
Jei teisingai supratau galima tujas sodinti iki spalio men, bet kada geriau - kokį rugpjūtį ar kaip tik vėliau? Kaip dažnai rudenį sodintas reikia lieti (kas kelias dienas ar rečiau ax.gif ) Jos pas mane 4 metų dar lysvėse auga nepikiuotos nes neparuošta nuolatinė vieta doh.gif Aš jas truputį pavasarį apgenėjau, o jei pasodinsiu rudenį į nuolatinę vietą tai reikia dar genėti ar ne g.gif
Gal patarsit kaip teisingai genėti - užtenka paskutine šakos "šakelę" nukirpt ar dar tos šakos ir šonines "šakeles" pakirpt blush2.gif

Tikiuosi sulaukti patarimų aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 07 30, 15:21)
Sveiki  4u.gif  gal padėsit žaliai  blush2.gif
  Jei teisingai supratau galima tujas sodinti iki spalio men, bet kada geriau  - kokį rugpjūtį ar kaip tik vėliau? Kaip dažnai rudenį sodintas reikia lieti (kas kelias dienas ar rečiau  ax.gif ) Jos pas mane 4 metų dar lysvėse auga nepikiuotos nes neparuošta nuolatinė vieta  doh.gif  Aš jas truputį pavasarį apgenėjau, o jei pasodinsiu rudenį į nuolatinę vietą tai reikia dar genėti ar ne  g.gif
Gal patarsit kaip teisingai genėti - užtenka paskutine šakos "šakelę" nukirpt ar dar tos šakos ir šonines "šakeles" pakirpt  blush2.gif

Tikiuosi sulaukti patarimų  aciuks.gif

kiek zinau, is grunto geriausia tujos sodinti pavasari ir rudeni, nuo rugsejo iki spalio (nors zinau, kad kas uzsiima aplinkos apzeldinimu, tai sodina visa sezona)j
jei sausas ruduo tai reikes lastit daznai
manau kai susodinsite i nuolatine vieta tai geneti is kart nereikia, tik po metuar net po dvieju g.gif
gal kas daugiau zinos ir mane pataisys 4u.gif
Atsakyti
turiu viena tokia nestandartine man tuja, idomu gal zinote kaip ja galima kirpti ?

va tokia
user posted image

o cia musu tujos sodyboje jaunutes dar

user posted image

Atsakyti
labai grazutes thumbup.gif
Atsakyti
tikrai labai gražios wub.gif Kaip jos vadinasi? Brangios? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2010 08 02, 15:10)
tikrai labai gražios  wub.gif Kaip jos vadinasi? Brangios?  ax.gif

jei neklystu tai cia Smaragd tujos, man jos labai patinka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mamulka10 @ 2010 07 31, 20:28)
turiu viena tokia nestandartine man tuja, idomu gal zinote kaip ja galima kirpti ?

man jinai ir taip labai grazi, o kam ja norite kirpti? man atroda kag cia tuja "aurea nana" g.gif , galite pasidomieti ar ja galima karpyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 08 02, 16:25)

man ir labai panašu į jas rolleyes.gif Gaila, kad brangokos. man dabar galvos skausmas, kaip su 500 lt apsodint 40 metrų ribą wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2010 08 02, 16:59)
man ir labai panašu į jas  rolleyes.gif  Gaila, kad brangokos. man dabar galvos skausmas, kaip su 500 lt apsodint 40 metrų ribą wacko.gif

pries tai jau minejau kaip as pigiau pirkau smatagdus. 4u.gif
Atsakyti

tai priklausys kokiu atstumu sodinsit. jei kas 80 cm tai jums kažkur reikės 50 vnt, jei kas 60 cm-66 vnt, tai pirmu atveju turit pirkti po 10 Lt, o antru atveju po 7,50 Lt. Žinoma už tokią kainą augalai bus nedidukai. na bet jie greitai auga po 20-30 ir daugiau cm per metus. Užaugs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 02 rugpjūčio 2010 - 22:06
QUOTE(Lemyna @ 2010 08 02, 13:10)
tikrai labai gražios  wub.gif Kaip jos vadinasi? Brangios?  ax.gif

per ispardavima pirkau savonoriu pr sodyne smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Packa @ 2010 08 02, 14:25)
Papildyta:

man jinai ir taip labai grazi, o kam ja norite kirpti? man atroda kag cia tuja "aurea nana" g.gif , galite pasidomieti ar ja galima karpyt 4u.gif

ne turejau omeny sena savo, turim viena, nezinau kaip pakirpti ja, buvo aplvaliai pakirpta kaip klumba padaryta, dabar paaugo, mastau gal kas zino kur internete galima rasti info kaip jas kirpti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 08 02, 11:47)
labai grazutes thumbup.gif

aciu aciuks.gif
Atsakyti