Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

QUOTE(plateliai @ 2010 07 10, 20:15)
Labutis,seniai rašiau,kad pasodinau iš italijos parveštos tujos sekleles.Pasirodom va kokios dabar esam  blush2.gif user posted image

man tai čia panašiau į kriptomeriją, o ne į tują
Atsakyti
QUOTE(giedretu @ 2010 07 11, 14:49)
man tai čia panašiau į kriptomeriją, o ne į tują

pagooglinau ta kriptomerija,tikrai ne jas auginu.Mama Italijoje gatvėje nuskynė tujos šakelę su sėklų dėžutėm ( tikrai ten tuja,tik kokia rūšis g.gif,tos sėklų dėžutės netokios kaip aš esu mačiusi blush2.gif )
Atsakyti
na reikia dar palaukt kas ten iš jų toliau bus smile.gif, nes šiaip tai tujos kiek esu mačius, kurios sėtos iš sėklų tai tikrai ne taip atrodo smile.gif, bet reik laukt ir tada žiūrėt smile.gif
Atsakyti
Labutis,kaži kada man jas išsipikiuot,jug neauginsiu jas lovelyje g.gif .Ką patartumėt?
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 07 14, 09:21)
Labutis,kaži kada man jas išsipikiuot,jug neauginsiu jas lovelyje g.gif .Ką  patartumėt?

nieko naujo neparašysiu - persodint į spygliuočiams tinkamą substratą ir sudaryti šešėlį, laistyti. Žiemai galima uždengti lengvai eglišakėm.

Tiesa, nėra tokios tujų grupės kaip itališkos 4u.gif Jei tik tinka šalčio atsparumo zona, tai gali augti bet kokioje šalyje.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 07 14, 11:07)
nieko naujo neparašysiu - persodint į spygliuočiams tinkamą substratą ir sudaryti šešėlį, laistyti. Žiemai galima uždengti lengvai eglišakėm.

Tiesa, nėra tokios tujų grupės kaip itališkos  4u.gif Jei tik tinka šalčio atsparumo zona, tai gali augti bet kokioje šalyje.

ČIA aš jas taip vadinu blush2.gif (nes šakelė iš italijos parvežta),nes nežinau kokia rūšis.TUJA kaip mūsų tik sėklų skambaliukai-dėžutės netokios kaip esu mačiusi.Auginu ir nežinau ką lotuliukas.gif
Atsakyti
Nežinau ar gerai,bet šovė mintis ir išpikiavau g.gif ,šitaip dabar atrodo ax.gif
user posted imageuser posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 14 liepos 2010 - 22:23
šis rudas spygliuotis rudom ausim antroje nuotraukoje gražiausias biggrin.gif
Atsakyti
O kiek tos jusu tujos jau pasetos?
As irgi prisirinkau tuju vasari susidaiginau ir ispikiavau. Ir jos atrodo lygiai taip kaip ir jusiskes tik kad gal mazesnes, net eisiu paziureti...
Atsakyti
Sodinau šių metų sausį ar vasarį (nešildomoje varondoje laikiau),o vakar išpikiavau.Išmatavau nuo 4-6cm ax.gif user posted image

bet aš truputuka trešiau pavasarį blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 15 liepos 2010 - 15:26
Labukas, aš taip pat pavasarį pasėjau tujos sėklų, bigsmile.gif bet dar neišpikiavau, galvoju kur jas geriau išsodinti, ar lauke ir per žiemą palikti, ar dar paauginti namie vazonėliuose g.gif
Atsakyti
Per tokius karščius galiu sodinti tujas?
Atsakyti