Aciu uz patarimus
As taip pat linkusi dar palaukti.. Man labai gaila musu darbo
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 06 14, 20:58)
O viršūnes, tai reikėtų pakirpti, kad labiau šakotūsi krūmas ir pradėtų augti šakelės iš miegančių pumpurų kur nuplikęs kamienas
QUOTE(Lutpede @ 2010 06 14, 20:33)
O viršūnes, tai reikėtų pakirpti, kad labiau šakotūsi krūmas ir pradėtų augti šakelės iš miegančių pumpurų kur nuplikęs kamienas
O dabar jas galima karpyti? Siandien apziurejau, lyg seklas brandina ar taip gali buti? as nenumanau
QUOTE(jediara @ 2010 06 13, 19:07)
Kol kas dar nebandžiau karpyti
jau senai reikejo pradeti karpyti,butu daug tankesnes.
buvau neseniai skaičiusi, jog tujas galima karpyti visą sezoną ,aišku geriau kai nėra lietingas oras
tokių margai nurudavusių ir pas mane atsiranda retkarčiais,tiesiog irgi nesuprantu nuo ko tai priklauso ,bet labiausiai pažeistų prognozė bloga...
įdomūs prekeiviai jeigu tokius augalus realizuoja Kitą vertus, nuo grybinių ligų neapsisaugosi,taigi reik profilaktiškai purkšt...
tokių margai nurudavusių ir pas mane atsiranda retkarčiais,tiesiog irgi nesuprantu nuo ko tai priklauso ,bet labiausiai pažeistų prognozė bloga...
įdomūs prekeiviai jeigu tokius augalus realizuoja Kitą vertus, nuo grybinių ligų neapsisaugosi,taigi reik profilaktiškai purkšt...
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 06 15, 11:40)
buvau neseniai skaičiusi, jog tujas galima karpyti visą sezoną ,aišku geriau kai nėra lietingas oras
As ir kitame forume ta pati pasiulyma gavau. Siandien tikiuosi B dar nufotografuos aiskiau pazeistas sakeles. Parodysiu tada.
Musu variantu, kaip supratau, jie nezinojo, kad serga ju augalai. O augalu ten buvo daug
o jei tujas pakirpsiu, tai jos i ugi augs taip pat sparciai ? ar jau leciau? mes pasodine kogero trejetas meteliu bet dar nekarpom , nes labai norim pasislepti nuo kaimynu.
QUOTE(isabelaa @ 2010 06 16, 18:33)
o jei tujas pakirpsiu, tai jos i ugi augs taip pat sparciai ? ar jau leciau? mes pasodine kogero trejetas meteliu bet dar nekarpom , nes labai norim pasislepti nuo kaimynu.
Gal lėčiau, bet jei nekarpysit, tai nuo kaimynų tikrai nepasisilėpsit Bus aukšta, bet netanki gyvatvorė. Kas iš to? Tikiuosi kalbam apie tas pačias tujas, iš kurių suformuojama vientisa gyvatvorė.
kaimynai pradėjo karpyti aukštą gyvatvorę, tai dabar
Sveikutės
Man taip irgi patare tuju vienas augintojas. Isbandziau-pasiteisino. Turiu as kelias tujas,kurios vis keliauja is vienos vietos i kita. Vienais metais sodinau giliau,nei buvo pasodintos pries tai,o siemet tas pacias vel kitur sugalvojau persodint,ir tikrai is kamieno saknis isleidusios.
reiškia gali "sužaliuot lazda"
Pavargsim laukti šaknelių ,bet sulauksim ...Neiškentei,juk sakiau,kad dar nėra
QUOTE(NIDA @ 2010 05 27, 16:09)
Man taip irgi patare tuju vienas augintojas. Isbandziau-pasiteisino. Turiu as kelias tujas,kurios vis keliauja is vienos vietos i kita. Vienais metais sodinau giliau,nei buvo pasodintos pries tai,o siemet tas pacias vel kitur sugalvojau persodint,ir tikrai is kamieno saknis isleidusios.
reiškia gali "sužaliuot lazda"
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 28, 16:54)
Patikrinau ir aš savo tujukus, nei vienos šaknelės, bet lapiukai žaliuoja, nu tai gal tos šaknies reikės metus laukti
Pavargsim laukti šaknelių ,bet sulauksim ...Neiškentei,juk sakiau,kad dar nėra