Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-55

QUOTE(Tina* @ 2010 05 03, 11:15)
Pele kokia  g.gif per kiek laiko si skyle atsirado?

aš tai manyčiau ,kad kurmio landa ,nes pas mane alpinariume irgi pora tokių landų atsirado, tai pasirodo tas šetonas įsitaisė savo tunelius po rododendru , po aubrečių kupsteliais ,o vis ieškojau priežasties ko tas rododendras nyksta ..... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 03 gegužės 2010 - 10:09
is po nakties radau ta skyle. siaubas tai ka man daryt su rododendru?
is kart taip ir pagalvojau kad kas ten bebutu bet su augalais tai nemanau kad draugaus .
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 05 03, 11:26)
is po nakties radau ta skyle.  siaubas tai ka man daryt su rododendru? 
    is kart taip ir pagalvojau kad kas ten bebutu bet su augalais tai nemanau kad draugaus .

Bandyk skylę užkišti kokiu smirdančiu daiktu ir matysi kaip tas gyvis reaguos.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 05 03, 10:05)
negaliu teigti , kad pas tave tas pats, bet pas mano kaimyna buvo taip -
viena pavasari hamamelis pradejo itartinai vysti ir svirti i sona. Apziurejom aplink, ogi tokia pat skyle (gal didesne)  doh.gif , patraukem hamameli ir isgriuvo - saknys buvo visiskai nugrauztos  verysad.gif :

http://i199.photobuc.../IMG_6931-1.jpg

Siaubakas blink.gif
Papildyta:
QUOTE(isabelaa @ 2010 05 03, 08:54)
sveikos merginos na pasirodysiu savo savaitgalio darbeli,
http://foto.kataloga...7...PG&id=21729
matot ta skyle?  blink.gif  kas  ten gyvena?  gal pas kaska buve taip?

http://foto.kataloga...7...PG&id=21730

O jei ne apie skylę - kartais ne per arti vienas kito tie augalai susodinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmogs: 03 gegužės 2010 - 12:35
QUOTE(isabelaa @ 2010 05 03, 08:54)
sveikos merginos na pasirodysiu savo savaitgalio darbeli,
http://foto.kataloga...7...PG&id=21729
matot ta skyle?  blink.gif  kas  ten gyvena?  gal pas kaska buve taip?

http://foto.kataloga...7...PG&id=21730

Peles kazkokios, pas mano tevus sode panasios buna. Kurmiu urvai buna i isore israusti
Atsakyti
na nzn, visi spygliuociai isskyrus rododendrus, jau keliu metu, tai jie abejoju ar lb augs . gal ir pe arti, na tiesiog pirma toki daikciuka dariau blush2.gif
o del smirdancio daikto tai kazi kaip augalai? galvoju gal kokiu akmenu primesti?
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 05 03, 13:49)
na nzn,  visi spygliuociai isskyrus rododendrus,  jau keliu metu, tai jie  abejoju ar lb augs . gal ir pe arti, na tiesiog pirma toki daikciuka dariau  blush2.gif
  o del smirdancio daikto  tai kazi kaip augalai? galvoju gal kokiu akmenu primesti?

Augalai nuo dvokianciu dalyku nei bega, nei mirsta. Bet jei akmenu tai akmenu.
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 05 03, 12:49)
na nzn,  visi spygliuociai isskyrus rododendrus,  jau keliu metu, tai jie  abejoju ar lb augs . gal ir pe arti, na tiesiog pirma toki daikciuka dariau  blush2.gif
  o del smirdancio daikto  tai kazi kaip augalai? galvoju gal kokiu akmenu primesti?

Spygliuočiai lėtai auga, mane jau čia merginos išmokino smile.gif Neapsigauk. Geriausia kol dar maži numatyti būsimą aukštį ir plotį ir susodinti, kad nesusitumdytų paaugę. Jei žinai augalų veisles, pasigooglink jų dydžius suaugus.
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 05 03, 16:39)
Spygliuočiai lėtai auga, mane jau čia merginos išmokino smile.gif Neapsigauk. Geriausia kol dar maži numatyti būsimą aukštį ir plotį ir susodinti, kad nesusitumdytų paaugę. Jei žinai augalų veisles, pasigooglink jų dydžius suaugus.

deja, nezinau . na nieko jau kaip bus taip bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 05 03, 12:49)

man rodos ten reiketu paciai gerai pakrapstyti ir paziureti kokie tie urvai ir juos uzpilti zememis, o ne akmenimis, pries tai nuodu ar kokios smarves ikisus.

QUOTE(smth1 @ 2010 05 03, 13:23)
Bet jei akmenu tai akmenu.

turi tu dievo dovana.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar klausimas. Įsigijau Pinus mugo pumilio ir Pinus mugo mughus. Parsivežus ant abiejų radau etiketes, kad tai mughus. Visgi patys augaliukai labai skirtingi. Tai dabar suabejojau, kas visgi ten pas mane - mugai, pumilio ar dar kokie biesai.. Gal jūs savo akylom akim įžiūrėsit, ar galima tikėtis, kad gavau tą ką ir pirkau?

Šitą pardavė kaip pumilio
user posted image

Šitoji mughus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmogs: 03 gegužės 2010 - 14:50
QUOTE(zmogs @ 2010 05 03, 14:39)

sitas dalykas man yra ir, turbut, liks nesuvokiamas - nama zmones stato dazniausiai 30/50-ciai metu, kiti, gal ir kelioms kartoms, o stai medelius susodina tik 5-iems metams i prieki doh.gif .
Paskui nori nenori reikia bonsus daryti arba ziureti i isplikusius sonus biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 03 gegužės 2010 - 14:59