Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-55

QUOTE(Aaukse @ 2010 05 24, 10:49)
atsargiai su šitu būdu  rolleyes.gif mano mamos sodo kaimynas šitu būdu kurmius naikino, o į svečius tuo metu užėjęs kaimynas cigaretę numetė. burokai lauk iššovė  lotuliukas.gif

kurmiams pabandykite į jų urvus įdėti žmogaus plaukų  4u.gif

Bandziau,nieko nepadejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 05 25, 09:41)

Tada pamegink uzkalbeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 05 25, 08:53)
Tada pamegink uzkalbeti  ax.gif

meginau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 05 25, 09:41)

kurmius su silke isprasiau: sudyta su galvom nusipirku ir viska kas nevalgoma kurmiam atidaviau.
kurmiai nemegsta astriu kvapu, tai geriau kad dar ir papuvus butu
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 05 25, 08:48)
Didziaziedes margutes pradejo gelsti. Sviesos trukumas? Maisto medziagu trukumas?

Po žydėjimo jas ir pradeda gelsti, tik per anksti nenuskink lapų, nes visos maisto medžiagos grįžta į svogūną.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 05 25, 10:30)
Po žydėjimo jas ir pradeda gelsti, tik per anksti nenuskink lapų, nes visos maisto medžiagos grįžta į svogūną.

Esme ta, kad jos nezydejo. Sudygo, salotu priaugino ir tiek ziniu. Be to, negi jos jau turetu baigti vegetacija? Juk dar turetu zydeti?
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 05 25, 10:35)
Esme ta, kad jos nezydejo.  Sudygo, salotu priaugino ir tiek ziniu. Be to, negi jos jau turetu baigti vegetacija? Juk dar turetu zydeti?

nesvarbu, kad nežydėjo, bet vegetacija baigiasi ir viskas.
Atsakyti
Simet pas mane geltona sukrove pumpurus ir kazkip sugebejo nuluzti. O juodoji margute - salota. Morkava sunyko.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 05 20, 23:42)
*tai kur ta sienele stoves, ne po atviru dangumi  g.gif ?
*sliauzianciai silingei reikia vandens nemazai.

Palei namo sieną stovėtų, bet ne po stogu, tačiau kuo labiau vertikalesnę norim daryt, tai su natūraliu lietum nekas bus.
Labai ačiū visoms atsiliepusioms 4u.gif negreit prisikasim iki šito projekto įgyvendinimo, turbūt apsigalvosiu dar n kartų rolleyes.gif
QUOTE(Semile @ 2010 05 23, 21:34)
gal kas galit patarti kuo tresti Sveikalapi gluosni 'Hakuro - nishiki'  g.gif

o kam jį tręšti? Pats auga - tik spėk vytis smile.gif nebent žemė labai skurdi ir sausa, bet tada ir tręšimas mažai padės.
QUOTE(leliumai @ 2010 05 24, 13:51)
[url=http://s436.photobucket.com/albums/qq84/smelyne/MY%20GARDEN/?action=view&current=Copyof20100524_62.jpg]user posted image[/url

Viskas kaip ir buvo suplanuota thumbup.gif labai gražu. Tik gaila, kad alyvos žydėjimas persidengia su lanksvomis blush2.gif ar čia taip ir buvo sumanyta?
QUOTE(jediara @ 2010 05 24, 20:56)
Džiaugiuosi, kad kurmiai iš mano gėlynų išsikraustė  thumbup.gif , jei pavyktų grambuolius išnaikinti būtų visai gerai  ax.gif

Kurmiai dalį grambuolių suėsdavo, tai jų išsikraustymas grambuoliams tik į naudą smile.gif
Tfu tfu, man su jais netenka suremti iečių, tai ir minčių jokių ta tema nerasta. Molinga žemė pas mus turi didelį pliusą - kurmiai matyt neprasibrauna.
QUOTE(rokoko @ 2010 05 24, 22:01)
Del sraigiu:
kas turit vaiku - negi jums nenurenka tu gyviu? mano merginos tai pirmasis uzsiemimas iseju i kiema jau kokie 3 metai. islandzioja po melsvem, po krumais ir tt. ir darzelyje sako kai buna lauke, tai arba begioja, arba sraigiu iesko  lotuliukas.gif
ka paskui su jom daro... na nesikisu, neestetiska man  blush2.gif .

Matyt nuo sraigių kiekio priklauso smile.gif , nes kai per valandą prirenki pilnus du kibirus - nelabai vaikiškas darbas jas utilizuoti blush2.gif Nelabai ir mes sugalvojam kaip tai padaryti, tai išvežu į mišką ir tiek. Turbūt taip būtų galima humanizuoti ir žolelės aprašytą kurmių medžioklę - grobį į dėžutę, ir į kokį tolimesnį mišką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2010 05 25, 11:00)
Tik gaila, kad alyvos žydėjimas persidengia su lanksvomis  blush2.gif  ar čia taip ir buvo sumanyta?

sumanymas tokis ir buvo - kad tam tikru metu įvažiavimo į kiemą pakraštys būtų visas baltas: trys niponinės lanksvos + alyva + egzochorda.

Noriu padaryti, kad kiekvienoje erdvėje/zonoje visada kas nors patrauktų akį (žiedais, lapija, uogomis), tačiau kiekviena zona turėtų ir savo dekoratyvumo piką, t.y. "-iausio kampelio" titulas sezono bėgyje keliautų iš vienos sodybos vietos į kitą.
Mintyse priskiriu plotelį tam tikram sezono laikui. Ir dauguma augalų dekoratyvumo piką pasieks būtent tuo metu. Likusią sezono dalį dekoratyvumą bandau palaikyti spalvinga lapija, kontrastuojančiomis formomis ir vienu kitu žydinčiu augalu. Didesnį augalyną mintyse dalinu į kelis plotelius ir parenku pora pikų, kuriuos padalinu ploteliams pramaišiui: pirmas pikas - antras pikas - pirmas pikas - antras pikas... Tokie norai, o kokia gausis jų realizacija parodys laikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliumai: 25 gegužės 2010 - 11:25
Laba dienele.Pas mus taip pat buvo kurmiu-tai mes i ju landas kisdavom pagali,apvyniota skudureliu,o ta skudureli sudrekindavom dyzeliniu kuru,ir palikdavom ji landoj.tai zinokit laabai padejo ir jau keli metai seimininku nera clap.gif
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2010 05 25, 12:00)

Kurmiai dalį grambuolių suėsdavo, tai jų išsikraustymas grambuoliams tik į naudą  smile.gif
Tfu tfu, man su jais netenka suremti iečių, tai ir minčių jokių ta tema nerasta. Molinga žemė pas mus turi didelį pliusą - kurmiai matyt neprasibrauna.

Jau geriau grambuoliams "paaukoti" keletą braškių krūmelių, nei kurmiams brangias gėles mad.gif Bandysiu kovoti ir su jais, žinau, kad jiems nepatinka serenčiai ir kanapės ax.gif
Atsakyti