Zmogs,
klausei-neatsakiau: mano nuomone robinija ''frisia'' yra ''kompozicinis'' medis - jam reikia draugijos (gali buti ir zemesni augalai) ar bent jau fono - sienos is kitu augalu ar medziu. pavieniui ''laikyti fronta'' pieveleje ar sklypo pakrasty - jis per silpnas (nebent erdve gana maza-tada taip, tinka). o ir pavesis jo menkesnis ir sviesus palyginus su kitais lapuociais (del to salia gali augti kiti augalai).
QUOTE(Makra @ 2010 05 24, 10:06)
Sveikutes
Savaitgali ziurejau "derliaus kraite". Rode reportaza apie rozes, ir sliauziancios rozes mane suzavejo
Gal zinot kur galeciau tokiu isigyt ir kiek jos kainuoja
jei rimtai ieskosi tam tikros veisles, spalvos, savybiu - rasi rozynuose (Sibirku, Elijosiu), o siaip jei reikia bile sliauzianti - galima bet kurioj augalu aikstelej dairytis
Besidriekiancios rozes.
QUOTE(Tina* @ 2010 05 24, 14:33)
as nuo skruzdziu naudoju METTOX BUTENT SKRUZDELEMS, nrs yra dar ir siaip mettox nuo babzdziu.
QUOTE(eirian @ 2010 05 24, 14:58)
mano sukurtas grozis
neiziurimas
QUOTE(jediara @ 2010 05 24, 20:56)
Džiaugiuosi, kad kurmiai iš mano gėlynų išsikraustė
, jei pavyktų grambuolius išnaikinti būtų visai gerai
man pavyksta vienu paprastu budu - jie labai ''isimeta'' ten, kur ilgai nedirbama/nepurenama giliau zeme. bent kas antrus metus persodinejant, perkasinejant, jie gerokai apnyko. o jei pasitaiko kasmet pakasineti is peties gelynelius - tai buna ne vieno neuztinku
stai pries kelias dienas naikinau zemuogines avietes plota, kur buvo zeme neliesta kokius 5 metus - fui kiek pirtraiskaiau bjaurybiu. jei jau ilendu ravet augalynus (ppastaraisiais metais pora kartu per sezona tik), tai pakapstau kiek tik leidzia situacija giliau.
Del sraigiu:
kas turit vaiku - negi jums nenurenka tu gyviu? mano merginos tai pirmasis uzsiemimas iseju i kiema jau kokie 3 metai. islandzioja po melsvem, po krumais ir tt. ir darzelyje sako kai buna lauke, tai arba begioja, arba sraigiu iesko
ka paskui su jom daro... na nesikisu, neestetiska man
.
apskritai ji saltakrauje medziotoja visu saltakrauju gyviu: varliu, slieku, vabalu... uztad bijo maziausio suniuko