Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-55

QUOTE(Makra @ 2010 05 24, 14:06)
Tikrai  blink.gif O man tokios grazios pasirode tos sliauziancios rozes  rolleyes.gif
Gal kas dar galit pasidalinti patirtimi  blush2.gif

Aš irgi turiu, man patinka, labai ilgai žydi - tik kad badosi labai blink.gif , bet man ji superinė. Dabar bandysiu sodinti į vazoną, kad gražiai kristų žemyn - turiu aukštą didelį vazoną su krūmine rože. smile.gif Šalia ir sodinsiu.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2010 05 24, 14:29)
jei nenešiotų tų savo "karvių" - amarų ant augalų dar būtų įmanoma teritoriją pasidalint, o dabar kaip tik medelis, taip šalia ir skruzdėlynėlis. Ankstesniais pora metų tiek jų nebuvo pas mus.

Kaip tu kovoji?
Atsakyti
mano sukurtas grozis ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eirian @ 2010 05 24, 14:58)
mano sukurtas grozis  ax.gif

user posted image

Taip noretusi didesnes nuotraukytes blush2.gif
Atsakyti
aha labai jau neįmatau to grožio mirksiukas.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad kurmiai iš mano gėlynų išsikraustė thumbup.gif , jei pavyktų grambuolius išnaikinti būtų visai gerai ax.gif
Atsakyti
Zmogs,
klausei-neatsakiau: mano nuomone robinija ''frisia'' yra ''kompozicinis'' medis - jam reikia draugijos (gali buti ir zemesni augalai) ar bent jau fono - sienos is kitu augalu ar medziu. pavieniui ''laikyti fronta'' pieveleje ar sklypo pakrasty - jis per silpnas (nebent erdve gana maza-tada taip, tinka). o ir pavesis jo menkesnis ir sviesus palyginus su kitais lapuociais (del to salia gali augti kiti augalai).

QUOTE(Makra @ 2010 05 24, 10:06)
Sveikutes  4u.gif
Savaitgali ziurejau "derliaus kraite". Rode reportaza apie rozes, ir sliauziancios rozes mane suzavejo  wub.gif Gal zinot kur galeciau tokiu isigyt ir kiek jos kainuoja  blush2.gif

jei rimtai ieskosi tam tikros veisles, spalvos, savybiu - rasi rozynuose (Sibirku, Elijosiu), o siaip jei reikia bile sliauzianti - galima bet kurioj augalu aikstelej dairytis Besidriekiancios rozes.

QUOTE(Tina* @ 2010 05 24, 14:33)
Kaip tu kovoji?

as nuo skruzdziu naudoju METTOX BUTENT SKRUZDELEMS, nrs yra dar ir siaip mettox nuo babzdziu.

QUOTE(eirian @ 2010 05 24, 14:58)
mano sukurtas grozis  ax.gif

user posted image

neiziurimas

QUOTE(jediara @ 2010 05 24, 20:56)
Džiaugiuosi, kad kurmiai iš mano gėlynų išsikraustė  thumbup.gif , jei pavyktų grambuolius išnaikinti būtų visai gerai  ax.gif

man pavyksta vienu paprastu budu - jie labai ''isimeta'' ten, kur ilgai nedirbama/nepurenama giliau zeme. bent kas antrus metus persodinejant, perkasinejant, jie gerokai apnyko. o jei pasitaiko kasmet pakasineti is peties gelynelius - tai buna ne vieno neuztinku thumbup.gif
stai pries kelias dienas naikinau zemuogines avietes plota, kur buvo zeme neliesta kokius 5 metus - fui kiek pirtraiskaiau bjaurybiu. jei jau ilendu ravet augalynus (ppastaraisiais metais pora kartu per sezona tik), tai pakapstau kiek tik leidzia situacija giliau.

Del sraigiu:
kas turit vaiku - negi jums nenurenka tu gyviu? mano merginos tai pirmasis uzsiemimas iseju i kiema jau kokie 3 metai. islandzioja po melsvem, po krumais ir tt. ir darzelyje sako kai buna lauke, tai arba begioja, arba sraigiu iesko lotuliukas.gif
ka paskui su jom daro... na nesikisu, neestetiska man blush2.gif .
apskritai ji saltakrauje medziotoja visu saltakrauju gyviu: varliu, slieku, vabalu... uztad bijo maziausio suniuko doh.gif
Atsakyti
As tai DIREX naudoju, METOX gal veiksmingesni?
Atsakyti
Didziaziedes margutes pradejo gelsti. Sviesos trukumas? Maisto medziagu trukumas?
Atsakyti
O jos jau neturi pradeti nykti?
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 05 25, 00:01)
man pavyksta vienu paprastu budu - jie labai ''isimeta'' ten, kur ilgai nedirbama/nepurenama giliau zeme. bent kas antrus metus persodinejant, perkasinejant, jie gerokai apnyko. o jei pasitaiko kasmet pakasineti is peties gelynelius - tai buna ne vieno neuztinku  thumbup.gif
stai pries kelias dienas naikinau zemuogines avietes plota, kur buvo zeme neliesta kokius 5 metus - fui kiek pirtraiskaiau bjaurybiu. jei jau ilendu ravet augalynus (ppastaraisiais metais pora kartu per sezona tik), tai pakapstau kiek tik leidzia situacija giliau.

drinks_cheers.gif Taip, jie gyvena pievoje, kai tik sugalvoju, kad man daugiau reikia dirbamos žemės, tuomet ir atrandu doh.gif Ir mano braškių šaknis jie labai mėgsta mad.gif , džiaugiuosi, kad gėlynuose jų nėra rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(smth1 @ 2010 05 25, 09:48)
Didziaziedes margutes pradejo gelsti. Sviesos trukumas? Maisto medziagu trukumas?

Jau laikas gelsti mirksiukas.gif
Atsakyti